Natural Goods Company

Kaikki arvostelut

Natural Goods Company

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi

3 arvostelut

Jokainen haluaa varmasti tuoksua ja näyttää hyvältä erityisissä tilanteissa ja jokainen varmasti käyttä&aum...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Alensa

Alensa

2 arvostelut

Nykyaikainen toimistotyön yhteiskunta edellyttää tarkkaa näköä. Kannettavan näytöllä jotkin tekstit ov...

Natural Goods Company

Oletko sinäkin huomannut sen: luonnonkosmetiikka vaikuttaa yhä kiinnostavammalta? Viime vuosina perinteisessä kosmetiikassa käytetyt kemikaalit ovat olleet uudella tavalla tapetilla. Tämä on saanut yhä useamman meistä kiinnostumaan luonnollisista vaihtoehdoista. Myös valmistajat ja verkkokaupat ovat huomanneet tämän trendin ja tarjolla on kirjaimellisesti lukemattomia eri luonnonkosmetiikan brändejä ja verkkokauppoja. Natural Goods Company on yksi niistä. Haluatko tietää lisää tästä yrityksestä? Lue esittelymme Natural Goods Companystä sekä muiden käyttäjien jättämät arvostelut ja kommentit!

Esittelyssä Natural Goods Company
Natural Goods Company on luonnonkosmetiikkaan erikoistunut verkkokauppa. Kyseessä on suomalainen verkkokauppa, joka on suomalaisen Transmeri -yrityksen omistuksessa. Natural Goods Companyn valikoimaan kuuluvat ympäristöystävälliset ja vastuulliset kosmetiikkatuotteet. Kaupan valikoimasta löytyy ekosertifioituja, vegaanisia, kotimaisia, hiilineutraaleja, sosiaalisesti vastuullisia ja hävikistä valmistettuja kosmetiikka tuotteita, ihonhoidosta hiustuotteisiin ja vartalonhoitoon. 

Luonnonkosmetiikkatuotteet 
Natural Goods Company on erikoistunut ympäristöystävälliseen ja vastuulliseen kosmetiikkaan ja lifestyle-tuotteisiin. Tällaista ovat esimerkiksi hiilineutraalit, vegaaniset ja zero waste -tuotteet, jotka nojaavat nollahukka-ajatteluun. Tuotteiden vastuullisuus vahvistetaan esimerkiksi erilaisilla sertifikaateilla. Esimerkiksi BDIH-sertifikaatti takaa tuotteen luonnonmukaisuuden, Reilu Kauppa -sertifiointi takaa reilut ja oikeudenmukaiset valmistustavat, PETA -sertifikaatti on tae siitä, ettei tuotetta ole testattu eläimillä ja niin edelleen. Natural Goods Company myy useita eri tuotemerkkejä. Valikoimasta löytyy esimerkiksi Lavera, Method, Esse Probiotic Skincare, Four Reasons ja monia muita. Kaupan kosmetiikkavalikoima kattaa ihonhoidon, meikit, vartalonhoidon, hiukset, miesten tuotteet ja erilaiset kodin ja siivoustuotteet. 

Tilaukset ja maksaminen 
Natural Goods Companyn tuotteita voi tilata yrityksen verkkokaupasta. Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä postikuluineen. Maksutapoina verkkokaupassa käyvät Visa ja Mastercard-kortit sekä yleisimmät suomalaiset verkkopankkimaksut. Lisäksi voit valita maksutavaksi Mobile Payn tai Walley-laskun. Maksaminen tapahtuu Paytrail-palvelun kautta. 

Natural Goods Company toimitus ja palautukset
Verkkokaupasta tilattujen tuotteiden toimituksesta vastaa Matkahuolto. Toimituskulut ilmoitetaan kassalla ennen kuin maksat tilauksesi. Tuotteiden toimitusajaksi arvioidaan noin 2 - 10 työpäivää. Natural Goods Companyn verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavien kosmetiikkatuotteiden sinettien tulee olla ehjiä ja tuotteiden pitää kaiken kaikkiaan olla käyttämättömiä ja uudenveroisia. Tehdäksesi palautuksen sinun tulee täyttää palautuslomake, joka löytyy Natural Goods Companyn verkkosivuilta. Yritys vahvistaa sinulle sähköpostitse, kun palauttamasi tuote on vastaanotettu. Palautettavat rahat maksetaan joko luottokortille tai pankkitilille, riippuen siitä, minkä maksutavan valitsit. 

Affiliate-ohjelma 
Natural Goods Companylla on oma affiliate-ohjelma. Kun olet mukana affiliate-ohjelmassa, voit jakaa linkkejä Natural Goods Companyn verkkosivuille ja tuotteisiin. Tienaat rahaa sen mukaan, kuinka paljon seuraajasi osatavat brändin tuotteita näiden linkkien kautta. Natural Goods Companyn affiliate-ohjelma toimii Circlewise- ja AdTraction -palveluiden kautta. Natural Goods Company on tehnyt kaupallista yhteistyötä usean suomalaisen some-vaikuttajan kanssa. Yrityksellä on myös omat Instagram- ja Facebook-sivut.

Asiakaspalvelu
Onko sinulla kysymyksiä Natural Goods Companyn tuotteista tai tarvitsetko apua tilaukseesi liittyen? Voit ottaa yhteyttä kaupan asiakaspalveluun joko puhelimitse tai lähettämällä sähköpostia. Lisäksi verkkokaupasta löytyy yhteydenottolomake ja chat-ikkuna, joiden kautta saat yhteyden asiakaspalveluun. 

Natural Goods Company - Kiitokset, valitukset ja vinkit  
Luonnonkosmetiikka kasvattaa suosiotaan jatkuvasti. Saattaakin hyvin olla, että sinäkin olet jo ehtinyt testata Natural Goods Companyn tuotteita ja palveluita. Jos sinulla on omakohtaisia kokemuksia yrityksestä, auta muita käyttäjiä kirjoittamalla rehellinen arvio kokemuksestasi. Voit kertoa esimerkiksi tilaamistasi tuotteista ja niiden laadusta, tai kuvailla itse tilausprosessia: oliko tilaaminen helppoa, sujuiko maksaminen vaivattomasti ja saapuiko tilauksesi ajallaan? Kaikista näistä tiedoista on suuri apu muille käyttäjille ja arvostelun kirjoittaminen vie vai hetken!