Narskuttelu

Kaikki arvostelut

Narskuttelu

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi

3 arvostelut

Jokainen haluaa varmasti tuoksua ja näyttää hyvältä erityisissä tilanteissa ja jokainen varmasti käyttä&aum...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Alensa

Alensa

2 arvostelut

Nykyaikainen toimistotyön yhteiskunta edellyttää tarkkaa näköä. Kannettavan näytöllä jotkin tekstit ov...

Narskuttelu

Kiinnostaako sinua ksylitolijauhot ja muut hampaideen liittyvät asiat? Kärsitkö narskuttelusta ja haluat todellakin tehdä asialle jotain? Onko sinulla yritys ja haluaisit tilata bulkkina ksylotolijauhetta makeutukseen? Narskuttelu voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä palvelusta, niin tiedät, kannattaako siihen tuhlata kallisarvoista aikaasi. Asiakas on aina oikeassa - ainakin meillä ja tällä arvostelusivustolla nimeltään Suomiarvostelut, joten lue muiden samassa tilanteessa olleiden tuumailuja, niin tiedät, onko tämä todellakin sinua varten. 

 

Narskuttelusta
Narskuttelu Oy, jonka yritystunnus on 2837093-5, aloitti jo vuonna 2010 perheyrityksenä tuotannon, ja sen pääasialliset valmistuotteet ovat ksylitolipastillit sekä ksylitolihammastahnat sen omassa tuotantotilassaan Kiteen Puhoksessa. Narskuttelun verkkokaupan valikoimiin kuuluvat sen tekemien ksylitolipastillien ohella myös erilaiset hammashygieniatuotteet. Yritys on kehittynyt autotallista suuremmaksi tekijäksi sekä Suomen että ulkomaan markkinoilla. Narskuttelun ensimmäinen verkkokaupan tuote oli DenTek purentakisko, ja siitä sen valikoima on laajentunut nopeasti. Sen oma ksylitolipastillituotanto käynnistyi vuonna 2016 ja hammastahnatuotanto alkoi kesällä 2018. Kyseinen yritys työllistää kolme henkeä. Narskuttelun historia lähtee vuodesta 2010 liikenteeseen, jolloin yrityksen takana oleva yrittäjäpariskunta palasi kotiin Amerikan reissultaan takaisin Kiteen maisemiin. Pariskunnan mies, Pekka, oli kokenut kärsien hampaiden narskuttelusta, ja he huomasivat, ettei Suomesta saanut kuluttajakäyttöön tarkoitettuja purentasuojia. Ensi vuonna Pekka jäi kotiin vanhempainvapaalle ja innostus verkkokauppaa kohtaan kasvaa. Sitten jo samana kesänä Narskuttelun verkkokauppaan tulikin ensimmäinen ja ainoa tuote: DenTekin purentasuoja. Myöhemmin yrittäjäpariskunta saa hiilitablettipuristimen ostettua, ja sen kunnostamalla alkoi oman ksylitolitablettien luominen. Myöhemmin Narkusttelussa todettiin, että autotalli on varsin ahdas, joten tuotantotilaa pitää siten laajentaa. Kiteen kaupungilta sitten vuokrattiin hallitila Puhoksesta. Narkusttelu Oy on linjannut heti alussa, että kasvua tapahtuu vain oman kassavirran kautta – pääomaa ei haeta talon ulkopuolelta ei edes vientiin.

 

Narskuttelun tuotteet ja palvelut

Narskuttelun asiakaspalvelun puhelinnumero on 040 195 5770 ja sähköposti toimii osoitteessa asiakaspalvelu@narskutteluoy.fi Lisäksi Narskuttelun yhteydenottokaavake toimii yhteydenottokeinona. Narskuttelun verkkokaupasta pystyy tilaamaan tuotteita seuraavista tuotekategorioista, jotka löytyvät sivun ylälaidasta: hampaiden narskuttelu purentasuojineen ja kiskoineen, ksylitolipastillit ja purukumit tikkareineen, ksylitolihammastahna kiteellä, hampaiden valkaisu liuskoineen ja suuvesineen, kuivan suun hoito, hammastahnat aikuisille ja lapsille, hammasvärjäytymien tai plakin poisto, ientulehduksen hoito, hammaslangat, hammasvälilangat ja hammastikut, raikas hengitys, hammasrautojen ja hammaskojeiden hoito, säilytyskotelo hammaskojeille ja hammasharjakotelot, ksylitolipastillit omalla painatuksella tai etiketillä, jolloin saa esimerkiksi ksylitolitikkareita, pastellirasioita, ksylitolimainospusseja tai peräti ksylitolia omalla logolla omissa purkeissaan 500 kilon edestä. Lisäksi löytyy ksylitolijauheita ja hammasharjoja. Narkustettelussa maksutapoina toimivat tutut ja turvalliset luotto- ja pankkikortit, kotimaiset verkkopankit (Osuuspankki, Nordea, DanskeBank, S-Pankki, Aktia, POP-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Säästäpankki ja Oma Säästöpankki) ja MobilePay tietysti Klarna, Checkout, PayPal ja eri osamaksupalvelut.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit Narskuttelusta?

Toimiko tämän palvelun tuotteet, kuten pitikin? Tuliko toimitus tai sen palvelu oikeaan osoitteeseen ja oli paikkansapitävää ja sai rahoilleen vastinetta? Jäikö jotain hampaankoloon, mistä on syytä muidenkin tietää. Koitko tulleesi kohdelluksi epäoikeudenmukaisesti vai oliko kokemus suorastaan positiivinen, minkä toivoisi muidenkin kokevan? Suomiarvostelut haluaisi tietää kokemuksestasi, sillä asiakaspalautteesi on tärkeätä meille sekä muille, jolloin voi konkreettisesti tuoda lisäarvoa muiden, samassa tilanteessa olevien elämään. Tuolloin muut voivat kokea jotain positiivista tai välttää kokemasta palautteesi ansiosta.