SuomiArvostelut

  Arvostelut Narskuttelu

  Kiinnostaako sinua ksylitolijauhot ja muut hampaideen liittyvät asiat? Kärsitkö narskuttelusta ja haluat todellakin tehdä asialle jotain? Onko sinulla yritys ja haluaisit tilata bulkkina ksylotolijauhetta makeutukseen? Narskuttelu voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä palvelusta, niin tiedät, kannattaako siihen tuhlata kallisarvoista aikaasi. Asiakas on aina oikeassa - ainakin meillä ja tällä arvostelusivustolla nimeltään Suomiarvostelut, joten lue muiden samassa tilanteessa olleiden tuumailuja, niin tiedät, onko tämä todellakin sinua varten.

  Narskuttelusta
  Narskuttelu Oy, jonka yritystunnus on 2837093-5, aloitti jo vuonna 2010 perheyrityksenä tuotannon, ja sen pääasialliset valmistuotteet ovat ksylitolipastillit sekä ksylitolihammastahnat sen omassa tuotantotilassaan Kiteen Puhoksessa. Narskuttelun verkkokaupan valikoimiin kuuluvat sen tekemien ksylitolipastillien ohella myös erilaiset hammashygieniatuotteet. Yritys on kehittynyt autotallista suuremmaksi tekijäksi sekä Suomen että ulkomaan markkinoilla. Narskuttelun ensimmäinen verkkokaupan tuote oli DenTek purentakisko, ja siitä sen valikoima on laajentunut nopeasti. Sen oma ksylitolipastillituotanto käynnistyi vuonna 2016 ja hammastahnatuotanto alkoi kesällä 2018. Kyseinen yritys työllistää kolme henkeä. Narskuttelun historia lähtee vuodesta 2010 liikenteeseen, jolloin yrityksen takana oleva yrittäjäpariskunta palasi kotiin Amerikan reissultaan takaisin Kiteen maisemiin. Pariskunnan mies, Pekka, oli kokenut kärsien hampaiden narskuttelusta, ja he huomasivat, ettei Suomesta saanut kuluttajakäyttöön tarkoitettuja purentasuojia. Ensi vuonna Pekka jäi kotiin vanhempainvapaalle ja innostus verkkokauppaa kohtaan kasvaa. Sitten jo samana kesänä Narskuttelun verkkokauppaan tulikin ensimmäinen ja ainoa tuote: DenTekin purentasuoja. Myöhemmin yrittäjäpariskunta saa hiilitablettipuristimen ostettua, ja sen kunnostamalla alkoi oman ksylitolitablettien luominen. Myöhemmin Narkusttelussa todettiin, että autotalli on varsin ahdas, joten tuotantotilaa pitää siten laajentaa. Kiteen kaupungilta sitten vuokrattiin hallitila Puhoksesta. Narkusttelu Oy on linjannut heti alussa, että kasvua tapahtuu vain oman kassavirran kautta – pääomaa ei haeta talon ulkopuolelta ei edes vientiin.

  Narskuttelun tuotteet ja palvelut

  Narskuttelun asiakaspalvelun puhelinnumero on 040 195 5770 ja sähköposti toimii osoitteessa asiakaspalvelu@narskutteluoy.fi Lisäksi Narskuttelun yhteydenottokaavake toimii yhteydenottokeinona. Narskuttelun verkkokaupasta pystyy tilaamaan tuotteita seuraavista tuotekategorioista, jotka löytyvät sivun ylälaidasta: hampaiden narskuttelu purentasuojineen ja kiskoineen, ksylitolipastillit ja purukumit tikkareineen, ksylitolihammastahna kiteellä, hampaiden valkaisu liuskoineen ja suuvesineen, kuivan suun hoito, hammastahnat aikuisille ja lapsille, hammasvärjäytymien tai plakin poisto, ientulehduksen hoito, hammaslangat, hammasvälilangat ja hammastikut, raikas hengitys, hammasrautojen ja hammaskojeiden hoito, säilytyskotelo hammaskojeille ja hammasharjakotelot, ksylitolipastillit omalla painatuksella tai etiketillä, jolloin saa esimerkiksi ksylitolitikkareita, pastellirasioita, ksylitolimainospusseja tai peräti ksylitolia omalla logolla omissa purkeissaan 500 kilon edestä. Lisäksi löytyy ksylitolijauheita ja hammasharjoja. Narkustettelussa maksutapoina toimivat tutut ja turvalliset luotto- ja pankkikortit, kotimaiset verkkopankit (Osuuspankki, Nordea, DanskeBank, S-Pankki, Aktia, POP-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Säästäpankki ja Oma Säästöpankki) ja MobilePay tietysti Klarna, Checkout, PayPal ja eri osamaksupalvelut.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Narskuttelusta?

  Toimiko tämän palvelun tuotteet, kuten pitikin? Tuliko toimitus tai sen palvelu oikeaan osoitteeseen ja oli paikkansapitävää ja sai rahoilleen vastinetta? Jäikö jotain hampaankoloon, mistä on syytä muidenkin tietää. Koitko tulleesi kohdelluksi epäoikeudenmukaisesti vai oliko kokemus suorastaan positiivinen, minkä toivoisi muidenkin kokevan? Suomiarvostelut haluaisi tietää kokemuksestasi, sillä asiakaspalautteesi on tärkeätä meille sekä muille, jolloin voi konkreettisesti tuoda lisäarvoa muiden, samassa tilanteessa olevien elämään. Tuolloin muut voivat kokea jotain positiivista tai välttää kokemasta palautteesi ansiosta.

  Oppia.fi - Oppimisen Verkkokauppa

  Narskuttelu
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Narskuttelu

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Narskuttelu luotettava yritys?

  Narskuttelu on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Narskuttelu tarjoaa?

  Narskuttelu on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Kosmetiikka & Hygienia.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Narskuttelu-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.