MORPHE

Kaikki arvostelut

MORPHE

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi

3 arvostelut

Jokainen haluaa varmasti tuoksua ja näyttää hyvältä erityisissä tilanteissa ja jokainen varmasti käyttä&aum...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Alensa

Alensa

2 arvostelut

Nykyaikainen toimistotyön yhteiskunta edellyttää tarkkaa näköä. Kannettavan näytöllä jotkin tekstit ov...

MORPHE

Harkitsetko meikkikaappisi päivittämistä? Kosmetiikkakin vanhenee ja omia meikkejä sekä ihonhoitotuotteita tulisi päivittää säännöllisin väliajoin. Tyypillisesti meikki- ja ihonhoitotuotteet kestävät avattuina 6–12 kuukautta. Mikäli mietit uuden kosmetiikan tilaamista Morphelta, lue Suomiarvostelut -sivulta minkälaisia kokemuksia muilla kuluttajilla on ollut. Näin varmistut, että Morphen tuotteet ja verkkokauppa on sinua varten. 

Mikä Morphe on?
Morphe on vuonna 2008 perustettu yhdysvaltalainenkosmetiikkabrändi. Sen perustivat kauneusalan vaikuttajat ja meikkitaiteilijat Los Angelesissa. Yrityksen tavoitteena on tarjota laadukkaita kosmetiikkatuotteita kohtuuhintaan. Yritys sai alun perin näkyvyyttä nimenomaan netissä ja sosiaalisessa mediassa kuten Instagramissa ja YouTubessa. Aluksi Morphe keskittyi meikkisiveltimiin ja se tuli ensimmäisenä tunnetuksi juuri niistä. Nykyään Morphen valikoimassa on myös muita kosmetiikkatuotteita kuten huulipunia, luomivärejä ja ihonhoitotuotteita. Morphen pääkonttori sijaitsee edelleen Los Angelesissa. Morphe laajentui Suomeen vuonna 2020 ja nykyään yrityksen oma verkkokauppa toimittaa ostot Eurooppaan kuin myös Suomeen. Verkkokaupan lisäksi Morphella on omia kivijalkakauppoja muun muassa Yhdysvalloissa, Australiassa, Kanadassa ja Isossa-Britanniassa. Tuotteita saa heidän oman verkkokauppansa lisäksi ostettua myös muista Suomessa toimivista kivijalka- ja verkkokaupoista. 

Mitä tuotteita Morphe myy?
Morphen verkkokaupasta saa ostettua useita eri brändejä kuten Morphe 2, Morphe, Frank Body ja Bad Habit. Morphe myy meikkisiveltimiä, meikkipaletteja, kosmetiikkaa sekä ihon- ja hiustenhoitotuotteita. Morphelta löydät esimerkiksi meikkipaletteja silmämeikin tekoon tai meikkivoiteita, huulikiiltoja ja ihonpuhdistusaineita. Kaikki Morphen tuotteet ovat eläinkokeettomia eli tuotteita tai tuotteiden ainesosia ei ole testattu eläimillä. Vaihtoehtoja meikkituotteille on paljon, ja niitä vertaillessa, kannattaakin kiinnittää huomiota niin tuotteen hintaan sekä sen kokoon ja laatuun. Esimerkiksi, luomiväripaleteissa on tärkeää, että ne ovat pigmenttisiä, ja taas esimerkiksi meikkivoiteessa kannattaa valita omalle iholle sopiva vaihtoehto. 

Morphe on tunnettu yhteistöistään tunnettujen internet julkkisten ja vaikuttajien kanssa. Näihin kuuluu muun muassa Avani Gregg, Madison Beer ja Jaclyn Hill. Morphella onkin oma Morphe X -kokoelma, jossa tuotteita on kehitetty yhteistyössä jonkun alan vaikuttajan kanssa. Kokoelmaan kuuluvat esimerkiksi Morphe X Jeffree Star tai Morphe X James Charles. 

Voit lisätä haluamasi tuotteet ostoskoriisi yrityksen verkkosivuilla ja ne lähetetään sinulle postitse maksun jälkeen. Morphen verkkokaupassa maksutapoina käy Visa, Mastercard tai American Express. Lisäksi sinun täytyy täyttää laskutusosoite eli esimerkiksi kotiosoitteesi. Tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksen ja myöhemmin myös toimitusvahvistuksen. Voit saada toimituskulut Suomeen ilmaiseksi, jos ostat tietyn minimimäärän verran tuotteita. Tilauksen minimihinta ilmaisia postikuluja varten selviää Morphen verkkosivuilta. Jos kuitenkin haluat tilata vähemmän, voit maksaa postikulut itse.  Morphen verkkokaupasta ostetuista tuotteista ei tarvitse maksaa erillisiä tulli- tai arvonlisäveromaksuja, vaan brändi maksaa ne itse etukäteen.  

Voiko Morphen tuotteita palauttaa?
Morphe tarjoaa tuotteilleen 30 päivän palautus- ja vaihto-oikeuden. Jotta voit tehdä palautuksen, tulee sinun ottaa yhteyttä heihin sähköpostitse tai puhelimitse. Saat heiltä ohjeet, miten toimia palautuksen kanssa. Kun tuotteet saapuvat takaisin Morphelle, yritys hyvittää tuotteiden arvon samalle maksutavalle, jolla maksoit tilauksesi alun perin. Toimituskuluja ei kuitenkaan hyvitetä. 

Kokemuksia, kehuja ja kritiikkiä Morphen tuotteista ja verkkokaupasta
Oletko tilannut Morphen verkkokaupasta tai testannut Morphen tuotteita? Haluaisimme kuulla, oliko kokemus sellainen kuin odotit. Olivatko tuotteet laadukkaita? Sujuiko maksu verkkokaupassa ja tuotteiden toimitus vaivatta? Tai oletko kenties ottanut yhteyttä asiakaspalveluun? Kerro meille kokemuksestasi! Suomiarvostelut jakaa kuluttajien kokemuksia yrityksistä, jotta muut voivat joko välttää hutiostoksen tai varmistua, että sivusto on luotettava. 

Harkitsetko Morphen tuotteiden ostoa? Lue minkälaisia kokemuksia muilla kuluttajilla on ollut! Näin selvität, onko verkkosivu luotettava ja ovatko Morphen tuotteet laadukkaita.