Monica Vinader

Kaikki arvostelut

Monica Vinader

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Monica Vinader

Sanotaan, että timantit ovat naisen paras ystävä ja se varmasti pitääkin paikkansa joltain osin. Korut ovat hyviä ja tyylikkäitä asusteita niin naisille kuin myös miehillekin. Yksi koruja suunnitteleva ja myyvä yritys ja brändi on Monica Vinader. Onko Monica Vinader luotettava? Kannattaako Monica Vinaderin koruja ostaa? Kuinka kauan toimituksessa kestää?  Lue Suomiarvostelut -sivulta kokemuksia Monica Vinader -yrityksestä sekä muista asusteverkkokaupoista. Näin saat lisätietoa siitä, kannattaako kyseisen yrityksen kanssa asioida.
 
Mikä on Monica Vinader?
Monica Vinader on koruyritys ja brändi. Se on luksuskorujen brändi, joka suunnittelee, valmistaa ja myy koruja ja asusteita. Monica Vinader yritys kulkee suunnittelijan omalla nimellään, sen on siis perustanut Monica Vinader. Hän on espanjalainen artisti ja suunnittelija. Monica Vinader on syntynyt Espanjassa, mutta opiskeli taiteita Lontoossa. Yritys perustettiin vuonna 2007 ja sen pääkonttori on Isossa-Britanniassa.
 
Ympäristöystävällisyys on yksi yrityksen arvoista. Vuodesta 2020 alkaen kaikki Monica Vinaderin valmistamat korut ovat tehty 100% kierrätetystä hopeasta. Heidän tavoitteenaan onkin vähentää hiilidioksidipäästöjään ja olla ystävällisempi ympäristölle. Lisäksi Monica Vinaderin verkkokaupasta ostetut tuotteet ja sinne palautetut tuotteet ovat hiilidioksidineutraaleja eli niiden hiilijalanjälki on kompensoitu. Lisäksi he pyrkivät siihen, että kaikki pakkausmateriaali olisi täysin kierrätettävää ja he pyrkivät välttämään kertakäyttömuovia mahdollisimman paljon.
 
Mitä Monica Vinader myy?
Monica Vinader myy luksuskoruja kuten rannekoruja, korvakoruja ja kaulakoruja. Tuotteet on suuniteltu Iso-Britannian Norfolkissa, jalokivet on leikattu Jaipurissa ja ne on tehty Thaimaassa. Tuotteita löytyy useassa eri kategoriassa. Monica Vinader suunnittelee ja myykin monenlaisia koruja sekä naisille että miehille. Verkkosivuilta voi selata tuotteita eri kategorioiden perusteella kuten sormukset, korvakorut, rannekorut tai miesten korut. Lisäksi heidän verkkokaupassaan myydään korulaatikoita.
 
Tuotteita voi myös etsiä ja selata niiden tyylin perusteella. Esimerkiksi voit siis selata vaikka tietynlaisia korvakoruja tai tietyn malliston koruja. Tuotteiden hinnat ovat tyypillisesti noin 100 eurosta ylöspäin, kuitenkin riippuen tuotteesta. Voit myös halutessasi suodattaa näkymää tuotteiden ominaisuuksien tai korumateriaalin perusteella. Voit etsiä joko kullasta, hopeasta tai ruusukullasta tehtyjä koruja tai valita minkälaisen kiven haluaisit. Tuotteita voi suodattaa myös niiden värin perusteella.
 
Monica Vinaderilta osto, toimitus ja palautus
Monicau. Vinaderin tuotteita voi ostaa heidän omasta verkkokaupastaan tai joistain kivijalkakaupoista kuten Selfridgesiltä, Libertyltä, John Lewisiltä ja Norstromilta. Heillä on myös kivijalkaliikkeet Lontoossa, Hong Kongissa ja Singaporessa. Jos ostat Monica Vinaderin verkkokaupasta, sinun tulee lisätä tuotteet ostoskoriisi ja siirtyä sieltä kassalle maksamaan.
 
Jos tilaat Suomeen, toimituskulut ovat noin 25 euroa. Monica Vinader tarjoaa ilmaisen toimituksen kaikille yli 150 euron ostoille. Tuotteita voi kuitenkin tilata ympäri maailmaa eri paikkoihin. Kaikkien toimitusten hiilijalanjälki on kompensoitu. Tuotteilla on 100 päivän palautusoikeus. Voit siis ottaa Monica Vinaderin asiakaspalveluun yhteyttä ja sopia tuotteen palautuksen 100 päivän sisällä sen saamisesta.
 
Kokemuksia, kehuja ja kritiikkiä Monica Vinaderin verkkokaupasta
Oletko tilannut Monica Vinaderilta luksuskoruja? Kerro meille kokemuksestasi Monica Vinader yrityksen kanssa asioinnista! Onko Monica Vinaderin valikoima laaja ja löytyykö sieltä kauniita koruja? Onko osto helppo tehdä ja tuliko paketti ajallaan? Entä onnistuuko Monica Vinaderille palautus helposti? Kuinka kauan palautuksen käsittelyssä kesti? Jaa meille kokemuksesi ja vapaa sanasi siitä, millainen yritys Monica Vinader on ja kannattaako heiltä tilata.
 
Mietitkö puolestaan Monica Vinaderilta tilaamista? Ennen tilaamista, sinun kannattaa lukea muiden kuluttajien kokemuksia koruista ja Monica Vinader yrityksestä. Näin saat arvokasta lisätietoa siitä, kannattaako yritykseen luottaa ja kannattaako heiltä tilata.