Mobvoi

Kaikki arvostelut

Mobvoi

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Mobvoi

Tekoälyteknologia muuttaa vähitellen kulutuselektroniikan maailmaa. Tämä teknologia on tarjonnut meille käteviä tapoja ohjata kodin ja toimiston laitteita. Meillä on nyt tekoälyllä varustettuja laitteita, joiden kanssa voimme olla kätevästi vuorovaikutuksessa käyttämällä erilaisia ominaisuuksia, kuten puhe- tai eleentunnistusta, ääniaktivointia ja jopa ääniavustajia. Rannekellojen ja kuulokkeiden kaltaisissa kuluttajalaitteissa on nyt tekoälyteknologiaa, joka tekee niistä vuorovaikutteisempia kuin niiden perinteiset versiot. Jos haluat hankkia tekoälykäyttöisiä laitteita, Mobvoi on yksi yritys, jota voit kokeilla. Varmista, että käyt läpi puolueettomat arviot Mobvoista täällä, jotta voit muodostaa vaikutelman yrityksestä. Mobvoi työllistää nykyään yli 700 työntekijää, ja sen pääkonttori sijaitsee Pekingissä, ja sillä on kansainväliset toimistot Seattlessa ja Taipeissa. Mobvoin tiivis strateginen kumppanuus Googlen kanssa sekä yhteisyritys Volkswagen Group Kiinan kanssa tekevät siitä edelläkävijän monien reaalimaailman ongelmien ratkaisemisessa puhepohjaisen tekoälyn avulla. Maailmanlaajuinen tiimi on kotoisin yli kymmenestä eri maasta ja sillä on erilainen tausta. Monet heistä ovat myös aiemmin toimineet keskeisissä tehtävissä maailman johtavissa teknologiayrityksissä, kuten Google, Microsoft, Amazon, Nokia, Tencent ja Baidu. 

Tietoja Mobvoista
Rannekellojen ja kuulokkeiden kaltaisissa kuluttajalaitteissa on nyt tekoälyteknologiaa, joka tekee niistä vuorovaikutteisempia kuin niiden perinteiset versiot. Mobvoi on tekoälyteknologiayritys, jonka pääkonttori sijaitsee Pekingissä, Kiinassa, ja se on erikoistunut tekoälykäyttöisen elektroniikan kehittämiseen ja myyntiin. Zhifei Li perusti yrityksen vuonna 2012 keskittyen ääni-AI-vuorovaikutukseen ja laitteistointegraatioon. Yritys kertoo tarjoavansa B2C- ja B2B tekoälytuotteita ja -palveluita asiakkaille eri puolilta maailmaa. Vuodesta 2012 lähtien Mobvoi on keskittynyt tekoälyn puheinteraktioon ja laitteisto-ohjelmistointegraatioon. Yritys on tarjonnut B2B- ja B2C-tekoälytuotteita ja -palveluita yli 40 maassa ja alueella. Mobvoin tavoitteena on määritellä ihmisen ja koneen välisen vuorovaikutuksen seuraava sukupolvi ja luoda ihmisille luonnollisempi ja intuitiivisempi tapa olla vuorovaikutuksessa koneiden kanssa. Mobvoi on innovaatioihin perustuva teknologiayritys, joka on kehittänyt useita omia tekoälyteknologioita, jotka luovat ihmisen ja koneen välisen vuorovaikutuksen kokonaisarkkitehtuurin, mukaan lukien puhesignaalin käsittely, herätyssanat, puheentunnistus, luonnollisen kielen ymmärtäminen, dialogin hallinta, vertikaalinen haku, puhesynteesi, tietämysgraafi ja paljon muuta. Mobvoi laajensi tekoälyominaisuuksiaan ja kokemustaan kuluttajatason sovelluksista ja laajensi liiketoimintaansa yritystason sovelluksiin tarjoten kuluttajille suunnatun kokemuksen yrityksille. Tehokkaaseen laitteisto-ohjelmisto-integraatioon, puheviestintäteknologiaan ja suunnittelukyvykkyyksiin tukeutuen yritykset voivat räätälöidä asiakkailleen täysimittaisia tekoälyratkaisuja. Tähän mennessä katettuihin palveluihin kuuluvat IoT, rahoitus, televiestintä, vanhustenhoito, ruoka ja juoma, auto ja muut yritystason palvelut. Mobvoin tiivis strateginen kumppanuus Googlen kanssa sekä yhteisyritys Volkswagen Group Kiinan kanssa tekevät siitä edelläkävijän monien reaalimaailman ongelmien ratkaisemisessa puhepohjaisen tekoälyn avulla.

Mobvoin tuotteet ja palvelut
Kuluttajille suunnatussa liiketoiminnassaan Mobvoi lanseerasi Mobvoi-mobiilisovelluksen, TicWatch-älykellosarjan, TicPods-sarjan aidosti langattomia älykkäitä kuulokkeita, TicMirror-älykkään taustapeilin, TicKasa-älykaiutinsarjan ja muita tekoäly-ohjelmistoja ja -laitteistoja, ja siitä tuli maailmanlaajuisesti tunnistettava kuluttajille suunnattu tekoälyä sisältävä puettava tuotemerkki. Mobvoin erilaisia tuotteita, jotka hyödyntävät yrityksen kiinalaista VPA:ta eli Virtual Personal Assistant-palvalua. Sitä voidaan hyödyntää erilaisissa skenaarioissa ja ympäristöissä edistämään kattavia yhteyksiä organisaatioissa. Mobvoi tarjoaa valikoiman tekoälyllä toimivaa kulutuselektroniikkaa, kuten älykelloja ja kuulokkeita. Heidän älykellovalikoimaansa kuuluvat TicWatch Pro 2020, TicWatch C2, TicWatch S2 ja TicWatch E2. Heidän äänilaitteisiinsa kuuluvat TicPods Free ja TicPods 2. Niiden laitteet tukevat puheentunnistusta ja eleitä.

Kehuja, kokemuksia ja vinkkejä Mobvoille
Millainen rannekello sinulla on? Suositko perinteistä kelloa vai pidätkö älykelloista? Oletko ennen tilannut Mobvoilta verkkokaupasta älykellon tai äänilaitteen? Miten arvioisit heidän tuotteidensa laatua? Jätä ystävällisesti rehellinen arvio Mobvoista tänne, jotta yrityksen tulevat asiakkaat voivat tehdä tietoon perustuvia valintoja.