MIRTA

Kaikki arvostelut

MIRTA

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

MIRTA

Naiset ajattelevat aina muotia. Me kaikki rakastamme näyttää upealta. Käsilaukut ovat asia, joka korostaa kauneuttamme koko ajan. Italialainen muoti voi voit olisi rakkautta naiset. Online arvostelut voivat auttaa meitä löytämään mitä todella haluamme. SuomiArvostelut on foorumi, jossa voit lukea muiden arvosteluja. Mirta on käsintehtyjen suunnittelijoiden käsilaukkujen tuotemerkki. Jokainen Mirtan tuote on käsintehty tarkkuudella ja huolella. jos haluat tietää enemmän Mirtasta tule käymään verkossa SuomiArvostelut ennen vierailua verkkosivuilla. Käsilaukkujen lisäksi sivustolta voi ostaa naisten muotia, miestentuotteita, kodin sisustustuotteita sekä tuotteita lemmikille. Onko sinulle paljon italialaisia tuotteita esimerkiksi vaatekaapissa tai kotona? Ovatko ne sinusta laadukkaita ja kestäviä? Kerro kokemuksesi muille.

Tietoja Mirtasta
Mirta on online-muotibrändi, joka tarjoaa käsintehtyjä italialaisia muotikäsilaukkuja. Nämä laukut valmistettu Italiassa. Brändi on vaihtoehto miehille ja naisille. Artisan jotka tekivät nämä kauniit käsintehtyjä käsilaukkuja ovat buti pelletterai, Erimo, Abati, b.ben ja monet muut esillä käsityöläiset. Mirtaa innoittaa perinteiset näyttelyt, joissa italialaiset käsityöläiset esittelevät kokoelmiaan muutamille valituille ostajille Milanossa tai Pariisissa. Martina ja Ciro ovat syntyneet ja kasvaneet Italiassa, ja he aloittivat uransa nuorina konsultteina, mutta lähtivät pian maasta seuratakseen suuryritysten hankkeita ulkomailla. Poissa ollessaan he huomasivat, että vaikka Italia oli tunnustettu kaikkialla maailmassa käsityöperinnöstään, vain harvat ihmiset olivat tietoisia niistä lahjakkaista ihmisistä, jotka ovat Made in Italy -tuotteen polttoaineena. Yhteys tuottajien ja kuluttajien välillä oli kadonnut, ja he halusivat palauttaa sen. Pian myöhemmin, aurinkoisena päivänä Italiassa, MIRTA syntyi. Ja inhimillisestä yhteydestä tuli todella uudenlaisen luksuskokemuksen erityinen ainesosa. Ciro ja Martina jättivät yritystyönsä ja alkoivat etsiä parhaita käsityöläisiä eri puolilta maata, koska he halusivat tietää heidän tarinansa ja antaa heille äänen. Mirtan studiossa Milanossa työskentelee nuorten ja intohimoisten ihmisten tiimi, ja lahjakkaiden käsityöläisten joukko kasvaa päivä päivältä. Yritys kertoo pyrkivänsä jatkamaan kehittymistä. He haluavat ajaa eteenpäin ajatusta, jonka mukaan ylellisyydessä on kyse inhimillisestä yhteydestä. Mirtan valikoimasta löytyy erilaisia laukkuja. Valikoimaan kuuluu esimerkiksi reput, vyölaukut, salkut sekä Bucket-, Crossbody-, Hobo- ja Mini laukut. 

Tuotteet ja palvelut Mirtassa
Tuotemerkki Mirta tarjoaa laajan valikoiman käsilaukkuja, jotka sisältävät reput, vyölaukut, salkut sekä Bucket-, Crossbody-, Hobo- ja Mini laukut ja paljon muuta. Tuotemerkki tarjoaa myös lisävarusteita, kuten lompakoita, sateenvarjoja ja korttipidikkeitä miehille ja naisille. Mirta on ensimmäinen verkkomessu, jonka ansiosta jokainen asiakas ympäri maailmaa pääsee suoraan ja yksinoikeudella tutustumaan parhaisiin italialaisiin muotitaiteilijoihin. He tarjoavat ilmaisen palautus- ja toimituspalvelun maailmanlaajuisesti. Heidän mukaansa aikakausi, jolloin brändit kansainvälistyvät muuttumalla suuryrityksiksi, on ohi. He uskovat tulevaisuutta muovaavat tekijät, jotka teknologian avulla kansainvälistyvät pysymällä pieninä ja paikallisina. Mirtan tehtävänä on yhdistää asiakkaat italialaisten ylellisten käsityöläisten kanssa, jotta he voivat luoda uudelleen käsityöläisen ja yksilöllisen kokemuksen tuotteesta. Naistenvaateiden valikoimasta löytyy esimerkiksi bleisereitä, puseroita, mekkoja, nahkatakkeja, paitoja, leggingsejä, housuja, ponchoja ja viittoja, hameita sekä villapaitoja. Yritys myy myös miesten tuotteita sekä kodin sisustustuotteita. Miesten valikoimasta löytyy esimerkiksi laukkuja, vaatteita, kenkiä ja asusteita. Kodin sisustustuotteita voi ostaa keittiöön, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, vierashuoneeseen, kylpyhuoneiseen ja eteiseen. Lisäksi verkkokaupasta löytyy lemmikille sopivia tuotteita kuten hihnoja, ruokakuppeja, valjaita sekä jätepusseja. 

Mirtalle osoitetut kehut, palautteet ja vinkit
Mirta on hienoin brändi tai vastaa tarpeitasi? Haluatko jakaa mielipiteesi Mirta? Silloin olet lämpimästi tervetullut sivustollemme, jossa voit jakaa arvosteluja ja ajatuksia Mirta. Arvostamme sitä, että jaat kokemuksia myös muille.