SuomiArvostelut

  Arvostelut Minus

  Minus

  on tanskalainen, 20 vuotta vanha muotisuunnittelualan yritys. Heidän tavoitteena on määritellä uudelleen, mitä skandinaavinen muoti oikein on. Yritys välittää paljon heidän asiakaskunnan mielipiteistä, ja he suunnittelevat mallistonsa ja vaatteensa aina henkilökohtaisesta näkökulmasta katsoen. Minus suunnittelee vaatteita vain naisille. Yksi vaatteiden pääominaisuuksista on niiden käytettävyys. Voit mennä ne päällä käymään vaikka kaupassa, toimistolla, kokouksissa tai vaikkapa lasten kanssa puistossa. Tämän ideana on vähentää jatkuvaa vaatteiden vaihtoa sekä vaatteista stressaamista.
  Oletko aina halunnut yksilöllistä muotia? Suositko skandinavisia tuotteita? Oletko harkinnut vaatteiden tilaamista Minukselta? Lue lisää, niin voit saada paremman käsityksen Minuksesta ja tiedät, kannattaako heiltä tilata vaatteita!

  Tietoa Minuksesta

  Minus haluaa tehdä kauniita vaatekappaleita naisille. Se on heidän päämissio. Minus rakennettiin sen ajatuksen päälle, että heidän vaatteensa suunnitellaan kovalla työllä naisille, jotka tekevät kovasti töitä heidän omassa elämässään. Kovalla suunnittelutyöllä varmistetaan, että vaatteet istuvat erittäin hyvin. Mikään hiha tai lahje ei ole liian lyhyt, mutta samalla vaatteet ovat myös sopivan väljät.
  Vuonna 2013 yrityksen johtoon nousivat tanskalaisen muotialan konkarit, Chalotte Kjaer Brunn ja Irena Riberholt Joergensen. He eivät ainoastaan halua määritellä uudelleen skadinaavista muotia, he myös haluavat luoda yksityiskohtaisia, laadukkaita ja hyvin istuvia vaatekappaleita. Yrityksen johdossa olevat naiset ovat itse valinneet jokaisen työntekijän ja varmistaneet, että Minuksen tiimillä on hyvä dynamiikka.
  Minus tekee hieman toisella tavalla kuin muut muotisuunnitteluyritykset. He eivät tee mallistoja vuodenajoille, vaan he luovat mallistoja, jotka toimivat koko vuoden ympäri.


  Minuksen nettisivut ovat hyvin informatiiviset. Sieltä löytyy laajasti tietoa heidän vaatevalikoimasta, tämän hetken muotivaatteista, yrityksen historiasta sekä toimitus- ja palautusehdoista. Sivujen rakenne on selkeä, ja tietoa löytyy helposti. Sivusto on alunperin tanskaksi, mutta se on käännetty myös englanniksi.

  Minuksen tuottamat palvelut

  Minuksella on kattava valikoima erilaisia asuja. Asuvalikoimassa on mekkoja, leninkejä, pukuja ja haalareita. Eri kokoja ja värivaihtoehtoja on valtava määrä. Jokaisessa asukategoriassa on eri mallistojen vaatteita.
  Minukselta löytyy myös paljon asusteita, toppeja, T-paitoja, bleisereitä, puseroita, paitoja sekä villapaitoja ja -takkeja. Näissäkin erot näkyy eri malliston vaatekappaleina. Mitä alaosiin tulee, niissäkin on paljon mistä valita. Farkkuja, housuja, shortseja ja hameita.
  Jos et tiedä mitkä vaatteet ovat tällä hetkellä muodissa, Minus voi auttaa. Heidän nettisivuillaan on opas mistä näkee, mitkä vaatteet ovat muodissa. Sieltä näkee myös, mitkä vaatekappaleet sopivat parhaiten yhteen.
  Minus tarjoaa ilmaista kuljetusta yli 100-200€ ostoksiin, riippuen toimitusmaasta. Tarkempi lista löytyy heidän nettisivuilta. Jos sinun tarvitsee palauttaa jokin heidän tuote takaisin, löytyy heidän nettisivuiltaan siihen tarkoitettu palautuslomake. Tuote pitää palauttaa 14 päivän sisällä sen toimituksesta.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  Minus on saanut erittäin paljon kehuja sen omasta tyylistään ja laadustaan. Myös toimitukset ja palautukset ovat toimineet niinkuin niiden pitääkin. Yrityksen skandinavisuus lisää heidän luotettavuutta kansainvälisenä yrityksenä. Yleisesti ottaen voidaan siis sanoa, että voit tilata tuotteita Minukselta huoletta.
  Jos teillä on ongelmia Minuksen eri palveluiden kanssa, heidän asiakaspalvelunsa auttaa teitää todella mielellään! Yrityksellä on oma sähköpostiosoite, jonne voi laittaa kysymyksiä kaikkeen heihin liittyen, sekä asiakaspalvelunumero. Yhteystiedot löydätte painamalla tästä.

  Oletteko tilanneet aiemmin vaatteita Minukselta? Onko teillä ollut ongelmia heidän kanssa? Ovatko heidän vaatteet laadukkaita? Tulivatko tuotteet ajallaan perille? Jos osaatte vastata näihin tai muihin kysymyksiin Minuksesta, kirjoittakaa tähän arvostelu. Näin voitte auttaa muita, jotka ovat tilaamassa vaatteita Minukselta!

  Videolla näkyy vuoden 2019 syksyn mallisto

  Minus
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Minus

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Minus luotettava yritys?

  Minus on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Minus tarjoaa?

  Minus on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Minus-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.