Minus

Kaikki arvostelut

Minus

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Minus

Minus on tanskalainen, 20 vuotta vanha muotisuunnittelualan yritys. Heidän tavoitteena on määritellä uudelleen, mitä skandinaavinen muoti oikein on. Yritys välittää paljon heidän asiakaskunnan mielipiteistä, ja he suunnittelevat mallistonsa ja vaatteensa aina henkilökohtaisesta näkökulmasta katsoen. Minus suunnittelee vaatteita vain naisille. Yksi vaatteiden pääominaisuuksista on niiden käytettävyys. Voit mennä ne päällä käymään vaikka kaupassa, toimistolla, kokouksissa tai vaikkapa lasten kanssa puistossa. Tämän ideana on vähentää jatkuvaa vaatteiden vaihtoa sekä vaatteista stressaamista.
Oletko aina halunnut yksilöllistä muotia? Suositko skandinavisia tuotteita? Oletko harkinnut vaatteiden tilaamista Minukselta? Lue lisää, niin voit saada paremman käsityksen Minuksesta ja tiedät, kannattaako heiltä tilata vaatteita!

Tietoa Minuksesta
Minus haluaa tehdä kauniita vaatekappaleita naisille. Se on heidän päämissio. Minus rakennettiin sen ajatuksen päälle, että heidän vaatteensa suunnitellaan kovalla työllä naisille, jotka tekevät kovasti töitä heidän omassa elämässään. Kovalla suunnittelutyöllä varmistetaan, että vaatteet istuvat erittäin hyvin. Mikään hiha tai lahje ei ole liian lyhyt, mutta samalla vaatteet ovat myös sopivan väljät.
Vuonna 2013 yrityksen johtoon nousivat tanskalaisen muotialan konkarit, Chalotte Kjaer Brunn ja Irena Riberholt Joergensen. He eivät ainoastaan halua määritellä uudelleen skadinaavista muotia, he myös haluavat luoda yksityiskohtaisia, laadukkaita ja hyvin istuvia vaatekappaleita. Yrityksen johdossa olevat naiset ovat itse valinneet jokaisen työntekijän ja varmistaneet, että Minuksen tiimillä on hyvä dynamiikka.
Minus tekee hieman toisella tavalla kuin muut muotisuunnitteluyritykset. He eivät tee mallistoja vuodenajoille, vaan he luovat mallistoja, jotka toimivat koko vuoden ympäri.


Minuksen nettisivut ovat hyvin informatiiviset. Sieltä löytyy laajasti tietoa heidän vaatevalikoimasta, tämän hetken muotivaatteista, yrityksen historiasta sekä toimitus- ja palautusehdoista. Sivujen rakenne on selkeä, ja tietoa löytyy helposti. Sivusto on alunperin tanskaksi, mutta se on käännetty myös englanniksi.

Minuksen tuottamat palvelut
Minuksella on kattava valikoima erilaisia asuja. Asuvalikoimassa on mekkoja, leninkejä, pukuja ja haalareita. Eri kokoja ja värivaihtoehtoja on valtava määrä. Jokaisessa asukategoriassa on eri mallistojen vaatteita.
Minukselta löytyy myös paljon asusteita, toppeja, T-paitoja, bleisereitä, puseroita, paitoja sekä villapaitoja ja -takkeja. Näissäkin erot näkyy eri malliston vaatekappaleina. Mitä alaosiin tulee, niissäkin on paljon mistä valita. Farkkuja, housuja, shortseja ja hameita.
Jos et tiedä mitkä vaatteet ovat tällä hetkellä muodissa, Minus voi auttaa. Heidän nettisivuillaan on opas mistä näkee, mitkä vaatteet ovat muodissa. Sieltä näkee myös, mitkä vaatekappaleet sopivat parhaiten yhteen.
Minus tarjoaa ilmaista kuljetusta yli 100-200€ ostoksiin, riippuen toimitusmaasta. Tarkempi lista löytyy heidän nettisivuilta. Jos sinun tarvitsee palauttaa jokin heidän tuote takaisin, löytyy heidän nettisivuiltaan siihen tarkoitettu palautuslomake. Tuote pitää palauttaa 14 päivän sisällä sen toimituksesta.

Kiitokset, valitukset ja vinkit
Minus on saanut erittäin paljon kehuja sen omasta tyylistään ja laadustaan. Myös toimitukset ja palautukset ovat toimineet niinkuin niiden pitääkin. Yrityksen skandinavisuus lisää heidän luotettavuutta kansainvälisenä yrityksenä. Yleisesti ottaen voidaan siis sanoa, että voit tilata tuotteita Minukselta huoletta.
Jos teillä on ongelmia Minuksen eri palveluiden kanssa, heidän asiakaspalvelunsa auttaa teitää todella mielellään! Yrityksellä on oma sähköpostiosoite, jonne voi laittaa kysymyksiä kaikkeen heihin liittyen, sekä asiakaspalvelunumero. Yhteystiedot löydätte painamalla tästä.

Oletteko tilanneet aiemmin vaatteita Minukselta? Onko teillä ollut ongelmia heidän kanssa? Ovatko heidän vaatteet laadukkaita? Tulivatko tuotteet ajallaan perille? Jos osaatte vastata näihin tai muihin kysymyksiin Minuksesta, kirjoittakaa tähän arvostelu. Näin voitte auttaa muita, jotka ovat tilaamassa vaatteita Minukselta!