Minska

Kaikki arvostelut

Minska

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi

3 arvostelut

Jokainen haluaa varmasti tuoksua ja näyttää hyvältä erityisissä tilanteissa ja jokainen varmasti käyttä&aum...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Alensa

Alensa

2 arvostelut

Nykyaikainen toimistotyön yhteiskunta edellyttää tarkkaa näköä. Kannettavan näytöllä jotkin tekstit ov...

Minska

Kotimainen Minska perustettiin vuonna 2019 Outi Elliälän johdosta. Yritys kertoo, että heidän tavoitteenaan on tahto auttaa suomalaisia voimaan paremmin. Minska kertoo olevansa hyvinvointimedia, joka haluaa auttaa ihmisiä henkilökohtaiseen hyvinvointiin ja hyviin valintoihin ympäristön kannalta. Yritys kuvailee, että muutos lähtee yksilöstä. He uskovat, että asiakkailla, jotka voivat hyvin on voimaa muutoksen luontiin ja levittää hyvää ympärilleen. Tämän vuoksi he haluavat inspiroida kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Yrityskulttuuri perustuu tietoiseen johtamiseen. Yritys kertoo kunnioittavansa työntekijöiden hyvinvointia ja elämää, osoittaen kiitollisuutta, myötätuntoa ja pyyteettömyyttä. Mottona on ”Yksi annos, ajatus ja teko kerrallaan kohti hyvää elämää.” Minskan verkkokaupan valikoima jakautuu seuraaviin teemoihin: kauneus, ruoka, terveys ja koti. He tarjoavat tuotteita luonnollisin raaka-ainein sekä terveyttä tukevin vaikutuksin. Lisäksi verkkokaupasta löytyy tuotteita, jotka on tuotettu vastuullisesti, pienyrittäjiä ja luontoa kunnioittaen. Minskan pääkonttori sijaitsee Vantaalla. 

Palvelut ja tuotteet
Minska kertoo panostavansa vastuullisuuteen. He kirjoittavat verkkokaupassaan, että vastuulliset valinnat ja toimintamallit ovat heille edellytys ja tapa toimia. Minska haluaa helpottaa kestävimpiin arjen valintoihin, kohti kohtuullisempaa kuluttamista. Yritys kertoo, että tavarantoimittajia valitessaan, he keskustelevat jokaisen yhteistyökumppanin kanssa vastuullisuudesta ja tuotantoketjujen läpinäkyvyydestä. Minskalle on tärkeää, että he voivat varmistaa, että jokaisen yhteistyökumppanin kohdalla täyttyy vähintään YK:n kestävän kehityksen kriteerit koko toimitusketjussa. Lisäksi Minskalle on tärkeää, että toimitusketjut ovat mahdollisimman lyhyitä. Minskan verkkokaupan valikoimasta löytyy seuraavien kategorioiden tuotteita: kauneus, ruoka, terveys ja koti. Kauneudenhoitotuotteisiin kuuluu esimerkiksi kasvovoiteet, öljyt, suihkusaippuat ja deodorantit. Ruokatuotteiden alta löytyy herkkuja, pähkinöitä, siemeniä ja makeutustuotteita. Terveystuotteisiin kuuluu superfoodit, lisäravinteet ja luontaistuotteet. Lisäksi verkkokaupasta löytyy kodinhoitotuotteita kuten pyykinpesuaineita, astianpesuaineita, diffuusereita ja eteerisiä öljyjä. Kaikki tuotteet ovat löydettävissä joko eri kategorioiden tai brändien mukaan. Lisäksi verkkokaupasta voi ostaa lahjakortteja esimerkiksi joulu- tai syntymäpäivälahjaksi. Tuotteiden lisäksi Minskan kotisivuilta on mahdollista tutustua verkkokursseihin ja blogiin, jossa käsitellään aiheita Minskan periaatteiden mukaisesti. Yrityksen kotisivuilla on myös artikkeleita, reseptejä, ja vieraskynä-kirjoituksia. Minskan sivuilta on mahdollista tilata uutiskirje ja ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, joka on avoinna arkipäivisin. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Mikäli sivuilta etsii reseptejä, ne on listattu eri teemojen mukaan, kuten joulu, aamupala, munaton, gluteeniton ja pikkusuolaiset. Artikkelit keskittyvät luonnonkosmetiikkaan, ilmastonmuutokseen, kauneuteen ja yritysvastuullisuuteen. Verkkokurssit keskittyvät joogan ympärille. Tarjolla on kursseja, joissa harjoitellaan joogan perusteita, raskausajan lihaskuntoa, tervettä selkää tai raskausjoogaa. Verkkokurssit ovat maksuttomia ja katsottavissa omaan tahtiin. Minskan kotisivuilta tilatessa sivuilta löytyy lisätietoja tilauksesta ja tuotteiden vaihtamisesta. Verkkokaupan maksutapoina käy verkkopankkimaksu, yleisimmät maksukortit sekä laskutus, jossa palvelun tarjoajana on kolmas osapuoli. 

Kokemuksia Minskasta
Onko sinulla kokemuksia Minskasta? Yrityksen verkkokaupassa on tarjolla erilaisia kodin- ja kauneuden tuotteita erilaisille asiakkaille. Oletko tilannut heidän verkkokaupastaan sinulle sopivia tuotteita ja tilannut ne kotiin? Miten ostoprosessi sujui? Olitko yhteydessä Minskan asiakaspalveluun? Saitko vastauksen nopeasti? Anna arvostelu nyt. Mikäli sinulla on kokemuksia Minskasta, jaa kokemuksesi muiden käyttäjien kanssa. Ostitko esimerkiksi luonnonkosmetiikkatuotteen, josta voisit kertoa muille asiakkaille? Tai haluaisitko antaa risuja, ruusuja tai kehitysideoita? Tai vaikka suoraa palautetta? Kertomalla ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta, autat muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä, kun he etsivät esimerkiksi luonnonkosmetiikkatuotteita, kodinhoitotuotteita tai tietoa kestävästä kehityksestä. Tutustu myös muiden kirjoittamiin kommentteihin ja palautteisiin, ehkä niistä on apua myös oman shoppailun tueksi. Muista jakaa myös vinkkejä, mikäli sinulle on mielessä jokin erityinen tuote Minskan valikoimasta, jota voisit suositella myös muille asiakkaille.