Milker

Kaikki arvostelut

Milker

0% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

S
Sanna
Tilattaessa sain viestin, etteivät he korvaa palautusta, jos tilaan kaksi mekkoa kerralla. Tilasin sitten vain yhden ja se oli liian suuri (oli koko S ja käytän kokoa M) ja aivan erilainen kuin kuv...Lue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Imetysmekon

  Tilattaessa sain viestin, etteivät he korvaa palautusta, jos tilaan kaksi mekkoa kerralla. Tilasin sitten vain yhden ja se oli liian suuri (oli koko S ja käytän kokoa M) ja aivan erilainen kuin kuvissa. Palautus lähetyksen ohjeiden mukaan maksoi 22e, josta lähetyksen ohje sanoi heidän korvaavan 11e enintään. Milker.fi sivuston yritys toimii Tanskassa. Palautin silti, että saisin kalliista mekosta rahat takaisin. He eivät hakeneet pakettia eivätkä palauta rahoja.


Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Milker

Milker-arvostelut
Naiskeho muuttuu elämän ja etenkin raskauden aikana paljon. Vaatteet, jotka tuntuivat aiemmin miellyttäviltä käyvät nopeasti tiukoiksi ja hiostaviksi. Vaikka raskauden aikana vatsan pyöristymisen huomioivat mekot ja topit tulevatkin tarpeen, on erityissuunnittelu tärkeää myös imettäessä. Kuka jaksaisikaan vetää yläosan aina epämukavasti alas tai alaosan pään yli?
Näihin äitien erityistarpeisiin pyrkivät vastaavat monet eri äitiysvaatteiden valmistajat, mukaan lukien eurooppalainen Milker. Millaiset ovat sen toimitusajat? Entäpä imetystopit? Onko vaatteiden valmistuksessa käytetty materiaali ja muotoiltu laadukasta? Tältä välilehdeltä löydät muiden asiakkaiden mielipiteitä näihin ja moniin muihin kauppaa koskeviin asioihin.


Tietoa Milker -yrityksestä
Milker on vuodesta 2003 alkaen toiminnassa ollut tanskalainen äitiys- ja imetysvaatteiden valmistaja, jonka tuotanto tapahtuu laajalti Portugalissa, Intiassa ja Kiinassa. Korkealaatuisen valmistuksen jatkuvuutta se kertoo valvovansa Tanskassa sijaitsevasta pääkonttoristaan käsin. Yritys listaa tavoitteikseen käytännöllisten ja tyylikkäiden vaatteiden suunnittelun raskaana olevia ja imettäviä äitejä varten, pyrkien kilpailukykyisiin hintoihin laadusta tinkimättä. 
Milkerin markkina-alueeseen kuuluvat Suomen ja Tanskan lisäksi Saksa, Espanja, Hollanti, Ruotsi, Norja, Belgia ja Sveitsi. Näihin toimintansa kohdistava nettikauppa pyrkii varmistamaan vaatteiden istuvuuden muun muassa tuotekohtaisten, tarkkojen kokotaulukoiden kautta. Yritys on listattuna Tanskan kaupparekisteri CVR:ään, mistä voi löytää yrityksen lisätietoja nettikaupan alaosaankin merkittyä kahdeksannumeroista CVR-koodia hyödyntäen. 

Milker palvelutarjonta
Milkerin valmistamien äitiysvaatteiden osto onnistuu helpoiten sen oman nettikaupan kautta. Sivustoa voi selata seitsemällä eri kielellä, ja suomalaisten asiakkaiden onneksi yksi näistä kielestä on suomi. Täältä asiakas löytää laajan valikoiman imetysmekkoja, -paitoja, -liivejä sekä toppeja ja raskausvatsan huomioivia vaatteita. Tyyliltään vaatteet ovat klassisen naisellisia; näistä löytyy niin keväisen yksivärisiä, kukkakuvioisia kuin pitseinkin koristeltua äitien muotia. 
Verkkokauppa on laajentanut valikoimansa huomioimaan myös kurvikkaammat äidit niissä vaatemalleissa, joissa se on ollut mahdollista. Monet eri mekot ja vaatteet ovatkin näin ollen saatavilla jopa 4XL-kokoisina, ja oman koon löytämisessä auttaa sivuston kokotaulukko. Näiden ja muiden vaatteiden selaus onnistuu helpoiten sivujen yläosaan sijoitettujen pudotusvalikoiden kautta. 
Itseä kiinnostavaa tuotetta klikkaamalla vierailijalle aukeaa näkymä, jossa esitellään tuotteen kuvat, materiaali, saatavilla olevat värit ja kuvaus. Monista muista sivuista poiketen Milker antaa äidille mahdollisuuden valita vaatteen koon lisäksi sen tiukkuuden. Osta-painikkeen alle on sijoitettu arvioitu toimitusaika, asiakaspalvelun puhelinnumero sekä tähtiarvioiden määrä ja keskiarvo.
EU:n sisällä ilmaisen toimituksen saa yli 80 euron arvoisiin tilauksiin, muutoin kokonaissummaan lisätään 13 euron lisämaksu. Kuljetus vie yleensä 3-5 päivää, joskin erityistapauksissa tämä voi venyä jopa kahdeksaan päivään. Paketit toimitetaan kotiovelle. Tuotteisiin sisältyy 14 päivän palautusoikeus, johon liittyvät tarkemmat ehdot löytyvät nettikaupan Palautusoikeus-osiosta. 
Ensimmäisestä tilauksesta voi saada 10% alennuksen tilaamalla nettikaupan sähköpostitse toimitettavan uutiskirjeen. Ponnahdusikkuna tämän tekemiseen näytetään sivulla vierailevalle heti ensikäsittelyssä. Uutiskirjeen avulla shoppailija saa kuulla uutuustuotteista sekä alennuskampanjoista ensimmäisten joukossa. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, mutta sivustolta löytyy monia tuotteitta muutoinkin huomattavin alennushinnoin.
Yrityksen uusista kampanjoista ja tuotelinjoista pysyy ajan tasalla myös sen Facebook-, Twitter-, Pinterest- ja Instagram-tilejä seuraamalla. Nettikaupan hyväksymiä maksutapoja ovat muun muassa Visa-, MasterCard- ja Maestro-kortit sekä MobilePay ja PayPal.


Valitukset, kiitokset ja vinkit Milkerin toimintaan liittyen
Tilasitko itsellesi tai jollekin läheisellesi äitiysvaatteita Milkeriltä? Miten sivuston plusvaatteet vastaavat kurvikkaamman äidin tarpeita? Kestävätkö vaatteet korkeammilla lämpötiloilla tehtyä konepesua tai -kuivausta? Toisinaan muutoin suunnittelultaan miellyttävät vaatteet voi puhdistaa vain kylmissä lämpötiloissa, mikä ei ole hygieniasyistä ideaalia.
Ilmenikö tilauksessa jotakin yllätyksiä? Tilaisitko sivustolta uudelleen? Miksi tai miksi et? Kerro oma mielipiteesi vaatekaupan tarjoamasta palvelun laadusta ja arvosta täällä – se vie päivästäsi vain hetken!