SuomiArvostelut

  Arvostelut Milker

  Milker-arvostelut

  Naiskeho muuttuu elämän ja etenkin raskauden aikana paljon. Vaatteet, jotka tuntuivat aiemmin miellyttäviltä käyvät nopeasti tiukoiksi ja hiostaviksi. Vaikka raskauden aikana vatsan pyöristymisen huomioivat mekot ja topit tulevatkin tarpeen, on erityissuunnittelu tärkeää myös imettäessä. Kuka jaksaisikaan vetää yläosan aina epämukavasti alas tai alaosan pään yli?
  Näihin äitien erityistarpeisiin pyrkivät vastaavat monet eri äitiysvaatteiden valmistajat, mukaan lukien eurooppalainen Milker. Millaiset ovat sen toimitusajat? Entäpä imetystopit? Onko vaatteiden valmistuksessa käytetty materiaali ja muotoiltu laadukasta? Tältä välilehdeltä löydät muiden asiakkaiden mielipiteitä näihin ja moniin muihin kauppaa koskeviin asioihin.

  Tietoa Milker -yrityksestä

  Milker on vuodesta 2003 alkaen toiminnassa ollut tanskalainen äitiys- ja imetysvaatteiden valmistaja, jonka tuotanto tapahtuu laajalti Portugalissa, Intiassa ja Kiinassa. Korkealaatuisen valmistuksen jatkuvuutta se kertoo valvovansa Tanskassa sijaitsevasta pääkonttoristaan käsin. Yritys listaa tavoitteikseen käytännöllisten ja tyylikkäiden vaatteiden suunnittelun raskaana olevia ja imettäviä äitejä varten, pyrkien kilpailukykyisiin hintoihin laadusta tinkimättä.
  Milkerin markkina-alueeseen kuuluvat Suomen ja Tanskan lisäksi Saksa, Espanja, Hollanti, Ruotsi, Norja, Belgia ja Sveitsi. Näihin toimintansa kohdistava nettikauppa pyrkii varmistamaan vaatteiden istuvuuden muun muassa tuotekohtaisten, tarkkojen kokotaulukoiden kautta. Yritys on listattuna Tanskan kaupparekisteri CVR:ään, mistä voi löytää yrityksen lisätietoja nettikaupan alaosaankin merkittyä kahdeksannumeroista CVR-koodia hyödyntäen.

  Milker palvelutarjonta

  Milkerin valmistamien äitiysvaatteiden osto onnistuu helpoiten sen oman nettikaupan kautta. Sivustoa voi selata seitsemällä eri kielellä, ja suomalaisten asiakkaiden onneksi yksi näistä kielestä on suomi. Täältä asiakas löytää laajan valikoiman imetysmekkoja, -paitoja, -liivejä sekä toppeja ja raskausvatsan huomioivia vaatteita. Tyyliltään vaatteet ovat klassisen naisellisia; näistä löytyy niin keväisen yksivärisiä, kukkakuvioisia kuin pitseinkin koristeltua äitien muotia.
  Verkkokauppa on laajentanut valikoimansa huomioimaan myös kurvikkaammat äidit niissä vaatemalleissa, joissa se on ollut mahdollista. Monet eri mekot ja vaatteet ovatkin näin ollen saatavilla jopa 4XL-kokoisina, ja oman koon löytämisessä auttaa sivuston kokotaulukko. Näiden ja muiden vaatteiden selaus onnistuu helpoiten sivujen yläosaan sijoitettujen pudotusvalikoiden kautta.
  Itseä kiinnostavaa tuotetta klikkaamalla vierailijalle aukeaa näkymä, jossa esitellään tuotteen kuvat, materiaali, saatavilla olevat värit ja kuvaus. Monista muista sivuista poiketen Milker antaa äidille mahdollisuuden valita vaatteen koon lisäksi sen tiukkuuden. Osta-painikkeen alle on sijoitettu arvioitu toimitusaika, asiakaspalvelun puhelinnumero sekä tähtiarvioiden määrä ja keskiarvo.
  EU:n sisällä ilmaisen toimituksen saa yli 80 euron arvoisiin tilauksiin, muutoin kokonaissummaan lisätään 13 euron lisämaksu. Kuljetus vie yleensä 3-5 päivää, joskin erityistapauksissa tämä voi venyä jopa kahdeksaan päivään. Paketit toimitetaan kotiovelle. Tuotteisiin sisältyy 14 päivän palautusoikeus, johon liittyvät tarkemmat ehdot löytyvät nettikaupan Palautusoikeus-osiosta.
  Ensimmäisestä tilauksesta voi saada 10% alennuksen tilaamalla nettikaupan sähköpostitse toimitettavan uutiskirjeen. Ponnahdusikkuna tämän tekemiseen näytetään sivulla vierailevalle heti ensikäsittelyssä. Uutiskirjeen avulla shoppailija saa kuulla uutuustuotteista sekä alennuskampanjoista ensimmäisten joukossa. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, mutta sivustolta löytyy monia tuotteitta muutoinkin huomattavin alennushinnoin.
  Yrityksen uusista kampanjoista ja tuotelinjoista pysyy ajan tasalla myös sen Facebook-, Twitter-, Pinterest- ja Instagram-tilejä seuraamalla. Nettikaupan hyväksymiä maksutapoja ovat muun muassa Visa-, MasterCard- ja Maestro-kortit sekä MobilePay ja PayPal.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit Milkerin toimintaan liittyen

  Tilasitko itsellesi tai jollekin läheisellesi äitiysvaatteita Milkeriltä? Miten sivuston plusvaatteet vastaavat kurvikkaamman äidin tarpeita? Kestävätkö vaatteet korkeammilla lämpötiloilla tehtyä konepesua tai -kuivausta? Toisinaan muutoin suunnittelultaan miellyttävät vaatteet voi puhdistaa vain kylmissä lämpötiloissa, mikä ei ole hygieniasyistä ideaalia.
  Ilmenikö tilauksessa jotakin yllätyksiä? Tilaisitko sivustolta uudelleen? Miksi tai miksi et? Kerro oma mielipiteesi vaatekaupan tarjoamasta palvelun laadusta ja arvosta täällä – se vie päivästäsi vain hetken!

  Verkkokauppa.com: Osinkomyssy päähän

  Milker
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Milker

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Milker luotettava yritys?

  Milker on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Milker tarjoaa?

  Milker on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti, Lapset & Vauvat.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Milker-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.