Mihin kaikkeen kiinnittää huomiota ostaessasi kosmetiikkaa?

Mihin kaikkeen kiinnittää huomiota ostaessasi kosmetiikkaa?
Verkkokaupat

Kosmetiikan ja meikkien ostaminen on jotain, mitä useimmat meistä tekevät useita kertoja vuodessa. Kosmetiikkaa on tarjolla nykyään todella monenlaista ja kosmetiikkaa voi ostaa joko verkosta tai kivijalkaliikkeistä. Jotkut suosivat suomalaista kosmetiikkaa ja useimmille jokin tietty merkki on juuri se, johon he ovat tottuneet ja joka toimii juuri heille. Usein on hauskaa kokeilla uusia tuotteita ja kosmetiikkaatuotteet myös kehittyvät jatkuvasti. Uusien tuotteiden löytäminen on vaivatonta, mikäli vertailet hintoja ja uutuuksia verkossa. Yksi suosituimmista kosmetiikan verkkokaupoista on Kicks. Kicks toimii myös kivijalkaliikkeinä, joten voit valita, miten haluat ostaa tuotteesi.

Juuri sinulle sopivan kosmetiikkakaupan löytämisessä auttaa SuomiArvostelut, josta löydät asiakkaiden kokemuksia monista kosmetiikan verkkokaupoista. SuomiArvosteluista löydät oman kategorian kosmetiikka- ja hygieniatuotteille ja voit tarkastaa, mitä mieltä muut asiakkaat olivat juuri siitä kosmetiikkakaupasta, jota sinä harkitset.

Kosmetiikan ostaminen verkosta

Kosmetiikan ostaminen verkosta ei ole koskaan ollut niin helppoa kuin nykyään. Hinnalla on usein suurin vaikutus siihen, mistä kosmetiikka ostetaan. Verkkokaupoista ostamalla hintoja on helppo verrata keskenään. Useat verkkokaupat tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden suodattaa tuotteita tuotemerkin perusteella tai esimerkiksi hinnan perusteella. Laajan valikoiman meikkejä ja muuta kosmetiikkaa tarjoaa esimeriksi verkkokauppaAsos.

Kosmetiikan ostamiseen liittyvät hyvin usein asiakkaan omat arvot ja eläinkokeettoman kosmetiikan ostaminen on helppoa, koska verkkokaupat tarjoavat paljon tietoa meikkien ja kosmetiikan raaka-aineista. Kosmetiikan valmistusmaa on myös yksi tärkeimmistä kriteereistä kosmetiikkaa ja meikkejä ostettaessa ja mahdollisesti haluat ostaa vain suomalaista kosmetiikkaa. Moni ei tule ajatelleeksi, että paikallisen kosmetiikan ostaminen on hyödyksi luonnolle. Tämä johtuu siitä, että kuljetusmatkat ovat lyhyet ja siitä, että tuet paikallista taloutta valitsemalla paikallisen tuotteen. Pohjoismaisessa kosmetiikassa paikallinen tuotanto on usein erittäin laadukasta.

Kosmetiikan ostaminen verkosta on helppoa, sillä voit tehdä sen omalta kotisohvaltasi. Voit perehtyä erilaisiin tuotteisiin mukavasti, eikä sinun tarvitse lähteä kauppaan etsimään uutuuksia. Tuotteiden vertailu on helppoa ja verkkokaupoilla on usein myös hyviä tarjouksia. Esimerkiksi postituskulut ovat usein pienemmät, jos ostat useita tuotteita kerralla. Verkkokaupoilla on omia kanta-asiakasohjelmiaan, joiden kautta saat tarjouksia ja etuja, joita muut eivät saa. Voit saada tuntuviakin etuja liittymällä jonkin verkkokaupan kanta-asiakkaaksi.

Vegaanista kosmetiikkaa?

Kosmetiikkaa on nykyään tarjolla myös vegaanisena, eli siihen ei ole käytetty mitään eläinperäisiä ainesosia, esimerkiksi kollageenia tai mehiläisvahaa. Vegaanisen kosmetiikan lisäksi tuotteet, joita ei ole testattu eläinkokeilla, voivat olla tärkeä kriteeri kun ostat kosmetiikkaa. Vegaanisen kosmetiikan lisäksi on tarjolla myös vegaanisia hiustenhoitotuotteita, jotka ovat usein hellempiä päänahalle kuin muut hiustenhoitotuotteet. Vegaaniset tuotteet sopivat koko perheelle, myös perheen nuorimmille, sillä niissä ei useinkaan ole käytetty haitallisia kemikaaleja. Tästä samasta syystä ne eivät myöskään ole niin allergisoivia.Vegaaniset tuotteet ovat ystävällisiä myös luonnolle, sillä ne ovat biohajoavia, koska ne eivät sisällä synteettisiä ainesosia.

Vegaanisia tuotteita ei usein ole testattu eläimillä. Vegaaniset tuotteet eivät sisällä lanolinia, jonka tiedetään tukkivan ihohuokoset. Monilla ihmisillä voi olla herkkä iho ja silloin vegaaniset tuotteet sopivat heille paremmin, koska ne ovat hypoallergisia. Pitkällä aikavälillä teet kehollesi hyvää käyttämällä tuotteita, joissa on mahdollisimman vähän kemikaaleja. Vegaaniset tuotteet ovat kevyitä ja kosteuttavat ihoa hyvin. Yhä usemmat kosmetiikkamerkit ovat ottaneet huomioon eettisyyden tuotteissaan. Monilla brändeillä esimerkiksi pakkausmateriaalit on tehty ainakin osittain kierrätysmateriaaleista ja he ottavat kestävyyden huomioon kaikessa toiminnassaan. Luonnonkosmetiikan suosio nousee jatkuvasti ja uusien tuotemerkkien löytäminen on helppoa.

Kicks-verkkokauppa tarjoaa esimerkiksi täysin erillisen conscious-osion, jonka avulla löydät vegaaniset tuotteet erittäin helposti. Samoin MakeUpShop.fi esittelee jo heti etusivullaan vegaanituotteita ja luonnokosmetiikkaa, mikä tekee näiden tuotteiden löytämisestä helppoa. Kicks-verkkokaupassa on myös erillinen osio minimal waste – ja zero waste –tuotteille. Näiden tuotteiden joukkoon kuuluvat esimerkiksi täyttöpakkaukset, uudelleenkäytettävät pakkaukset ja materiaalia säästävät tiivistetyt pakkaukset. Voit siis vähentää jätettä ja auttaa maapalloa samalla kun shoppailet kosmetiikkaa!

Kosmetiikkakaupat kiinnittävät nykyään huomiota kaikkiin asioihin tuotteidensa elinkaaressa. Yksi näistä on olot, joissa tuotteiden raaka-aineiden tuottajat tekevät työtään. Voit tukea pienviljelilijöitä ostamalla kauneustuotteita, joille on myönnetty tietty sertifiointi. Sertifioinnilla pyritään parantamaan viljelijöiden työolosuhteita, esimerkiksi palkkauksen suhteen ja vaikuttamalla heidän elinolosuhteisiinsa muun muassa puhtaan veden ja terveydenhuollon suhteen.

Luonnonmukaisiksi ainesosiksi lasketaan ainesosat, jotka on viljelty. Tämä tarkoittaa, että esimeriksi vettä ja mineraaleja ei lasketa luonnonmukaisiksi. Kicks on tehnyt tuotevalikoimassaan päätöksen, että tuotteiden raaka-aineista vähintään 20% tulee olla luonnonmukaisia. 100% luonnonmukaisuustakuu heillä on kosteuspyyhkeissä, vanulapuissa ja pumpulipuikoissa. Luonnonmukaiset tuotteet auttavat suojaamaan luonnon biologista monimuotoisuutta.

Meikkejä ja kosmetiikka ostamalla teet siis jokaisella ostokerralla arvovalinnan. Valitsemalla kaupan, joka kiinnittää huomiota ympäristöön ja jolla on kestävyysstrategia teet shoppaillessasi samalla hyvää. Ota siis selvää kaupasta, josta haluat tuotteesi ostaa. Tässä auttaa SuomiArvostelut, josta voit tarkastaa muiden asiakkaiden kokemukset harkitsemastasi kaupasta ja myös löydät useita eri kosmetiikkakauppoja.

Lisää Verkkokaupat