Michael Kors

Kaikki arvostelut

Michael Kors

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Michael Kors

Pakko se on tunnustaa - me emme saa tarpeeksemme muodista ja shoppailusta! Olivatpa kyseessä sitten uudet kengät tai tyylikäs laukku, uudet asusteet ja vaatteet onnistuvat aina piristämään päiväämme. Nykyään shoppailu on onneksi myös tehty helpoksi - vaikka luottokorttimme saattavat kyllä olla toista mieltä! Erilaiset verkkokaupat tarjoavat lempituotteitamme ja aivan uusia tuttavuuksia kätevästi kotiin kuljetettuna. Vaatekaapin päivitys ei ole koskaan ollut näin helppoa! Jos olet itsekin muodin ystävä, olet luultavasti kuullut nimen Michael Kors - mutta kuinka paljon tiedät tästä yhdysvaltalaisesta yrityksestä? Olemme koonneet tälle sivulle kaikki keskeisimmät tiedot Michael Korsista sekä muiden käyttäjien arvioita yrityksestä

Esittelyssä Michael Kors 
Michael Kors on yhdysvaltalainen muotimerkki. Yritys perustettiin vuonna 1981 ja sen päätoimistot sijaitsevat New Yorkissa ja Lontoossa. Yritys on nimetty sen perustajan, muotisuunnittelija Michael Korsin mukaan, joka syntyi New Yorkin Long Islandilla vuonna 1959. Michael Kors -merkin valikoimaan kuuluu miesten ja naisten luksusasusteita ja ready to wear -muotia. Brändillä on liikkeitä maailmanlaajuisesti, muun muassa New Yorkissa, Lontoossa, Milanossa, Dubaissa, Hong Kongissa ja Rio de Janeirossa. Suomessa merkin virallisena jälleenmyyjänä toimii Stockmann. Lisäksi Michael Korsilla on oma kansainvälisesti toimittava verkkokauppa. Michael Kors -brändin alla toimivat myös MICHAEL Michael Kors ja Michael Kors Mens -merkit.

Michael Kors vaatteet ja asusteet
Michael Kors on tunnettu ajattomasta luksus tyylistä. Merkin tuotevalikoimaan kuulu naisten ja miesten vaatteita, kenkiä, laukkuja, kenkiä, muita asusteita ja kelloja. Lisäksi Michael Kors myy myös hajuvesiä ja koruja. 

Verkkokauppa
Michael Korsilla on oma eurooppalainen verkkokauppa, joka toimittaa myös Suomeen. 
Verkkokauppa on englanninkielinen, mutta osa verkkokaupan sisällöstä, mukaan lukien toimitusehdot, on saatavilla myös suomeksi. Verkkokaupan hinnat on ilmoitettu euroina. Verkkokaupasta löytyy omat osastot eri tuoteryhmille ja lisäksi tuotteita voi suodattaa ja järjestää esimerkiksi koon, värin tai hinnan mukaan. Jos etsit tiettyä tuotetta, voit myös kirjoittaa hakusanan suoraan sivuston yläkulmasta löytyvään hakukenttään. 

Tilaukset ja toimitus
Michael Kors -verkkokaupan maksuvaihtoehtoina toimivat yleisimmät maksukortit: Visa, Mastercard, American Express ja Maestro. Lisäksi voit maksaa tilauksesi PayPalin tai Klarnan kautta. Michael Korsilla on käytössä myös yrityksen omia lahjakortteja. Kaikille verkkokaupasta tilattaville tuotteille on saatavilla ilmainen toimitus. Ilmaisen toimituksen arvioitu kesto on 3 - 5 arkipäivää. Lisäksi tarjolla on nopeampia, maksullisia toimitusvaihtoehtoja: pikatoimitus (1 - 2 arkipäivää) ja seuraavan arkipäivän toimitus. Voit seurata tilaustasi verkkokaupasta löytyvän Tilauksen tila -toiminnon kautta. 

Palautukset ja vaihdot
Michael Kors -verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus, joka lasketaan siitä päivästä lähtien, jona olet vastaanottanut tilauksesi.  Palautettavien tuotteiden tulee olla uuden veroisia. Alkuperäisten hintalappujen tulee olla kiinnitettyjä ja palautuksen mukana tulee olla brändin oma alkuperäinen palautuslomake. Tuotteita, joiden hygieniasinetti on poistettu, ei voi vaihtaa tai palauttaa. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteys Michael Korsin asiakaspalveluun puhelimitse, sähköpostilla tai chat-toiminnon kautta. 

Michael Kors - Asiakaskokemuksia ja arvosteluja
Michael Korsin vaatteita, asusteita, kelloja ja koruja myydään maailmanlaajuisesti. Tämä muotibrändi on löytänyt ihailijansa myös Suomesta - ehkä sinäkin olet yksi heistä? Vai onko brändin tuotteissa tai palveluissa mielestäsi parantamisen varaa? Olivatpa kyseessä sitten kehut tai kritiikki, me haluamme kuulla sinusta. Aito ja rehellinen palaute auttaa muita käyttäjiä tekemään parempia ja fiksumpia kulutuspäätöksiä ja valitsemaan itselleen parhaiten sopivan palvelun ilman turhia pettymyksiä. Kirjoittamalla oman aviosi Michael Korsista autat muita käyttäjiämme - kiitos siitä!