Maika'i Copenhagen

Kaikki arvostelut

Maika'i Copenhagen

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Maika'i Copenhagen

Arvostelut Maika'i Copenhagenista
Onko hakusessa kelpo reppu pelikannettavalle, mutta et tiedä, mistä oikein aloittaisi? Kiinnostaako muutenkin tietokonepelaaminen, esports ja vastaava? Arvostatko näyttävää tietokonepelaamiseen liittyvää designiä, etkä tiedä, mistä oikein aloittaisi?  Maika'i Copenhagen voisi olla vastaus kysymyksiisi, mutta kuinka hyvin tämä verkkopalvelu toimiikaan? Toimiiko sen verkkokauppa hyvin ja onko sen myymät palvelut juuri sitä, mitä oikein etsitkään. Lue muiden käyttäjien rehellisiä arvioita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, onko tämä palvelu juuri sitä, mitä oikein etsit.
 

Maika'i Copenhagenista
Maika’n Kööpenhaminan perusti tanskalainen eläkkeellä oleva jalkapalloilija Sebastian Cann-Svärd. Fnaticin entinen toimitusjohtaja Wouter Sleijffers oli markkinointijohtajana. Yhtiö on myös kumppanina Astralisin ja Team Singularityn urheilujoukkueiden kanssa, ja se on myös luonut omalla merkillä oleviaan tuotteita niille. Yhtiön tarkoituksena on yhdistää sekä tyyli että laatu, kun esimerkiksi verkkoammattipelaamisen saralla pelaajien joukkueella ei välttämättä ole samanlaisia peliuniformuja tai välineistöä.
 

Maika'i Copenhagenista tuotteet ja palvelut
Verkkosivusto on tehty vakuuttavan graafisesti ja sisältää perustiedot kuvineen tuotteistaan, joita se myy. Vaatteissa se tarjoaa puuvillasta tehtyjä, yhtiön logoa sisältäviä huppareita sekä teepaitoja. Kuitenkin verkkokaupan todellisin päätuote on tietokonepelaajille tarkoitettu reppu, jonka sisällä on 6 osastoa, jotka on jaettu iskunkestävillä seinillä. Viidessä osastossa on tarranauha kiinnittääksesi tavarasi, jotta ne pysyisivät paikoillaan. Tämän lisäksi repussa on salatasku, USB-hubi ja erillinen paikka 15 tuuman kannettaville. Repun lisäksi verkkokauppa myy myös virtapankkia eli varavirtalähdettä, 8000 milliampeerilla ja joka syttyy valoisaksi liikkeen myötä, koska virtapankissa on LED-valoja. Virtapankki on suunniteltu sopimaan verkkokaupan myymän repun kanssa. Verkkokauppa myy myös tietokonehiirille tarkoitettua telinettä, joka sisältää USB-paikkoja sekä parannellun tiedonsiirron. Myytävänä USB-tikkuna toimii dogtag-kaulakoruina toimiva esine.
Verkkosivusto on lainannut tuotteitaan ja designiään kolmelle esports-joukkueelle: Astralis, Cloud9 ja Team Singularity, joiden nimissä löytyy myös yrityksen reppu. Toisin sanoen tämä verkkokauppa on erikoistunut omien tuotteiden myymiseen ja oman designin lainaamiseen tietyille esports-joukkueille hienostuneen verkkosivustonsa avulla, minkä avulla voi lisätä tuotteet ostoskoriin ja tilata käyttäen yleisimpiä maksuvälineitä. Palvelu tarjoaa yhteydenottolomakkeen ja sähköpostin support@maikaicph.com yhteydenottoa varten.


Kiitokset, valitukset ja vinkit Maika'i Copenhagenista
Toimiko verkkokauppa odotusten mukaisesti? Tulivatko tilaamasi tuotteet helposti ja luotettavasti perille. Saitko vastauksen kaikkiin kysymyksiisi, ja itse palvelu toimi kuten pitikin. Toimiko sivuston asiakaspalvelu. Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla arviosi ja mielipiteesi tästä verkkosivustostolta nimeltään Maika'i Copenhagen, jotta muut tuotteita tarvitsevat saisivat aidon mielipiteen tästä palvelusta. Siksi arviosi olisi tärkeätä, jotta muut saisivat tietää, kannattaako tilata kyseisestä verkkokaupasta.