MAGZTER

Kaikki arvostelut

MAGZTER

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Voidu

Voidu

0 arvostelut

Ajan viettäminen pelaten videopelejä tänä päivänä on todella suosittua nuorten ihmisten ja aikuisten keskuudessa...

Logo Fanatical

Fanatical

0 arvostelut

Pelien pelaaminen on hauska ajanviete kun haluat ottaa hieman taukoa arjesta ja käyttää hieman aikaa rentoutumiseen ja huoliesi unoh...

Logo Allyouplay

Allyouplay

0 arvostelut

Siitä lähtien kun pelit ovat olleet olemassa, ne ovat saaneet jättimäisen suosion kaiken ikäisten ihmisten keskuudessa. T&...

Logo Antiikki & Design

Antiikki & Design

0 arvostelut

Vaikka maailma kehittyykin koko ajan, jää historiaan joitakin arvokkaita tapoja, esineitä ja ilmapiirejä. Sisällyttäm...

MAGZTER

Normaalien lehtien tilaaminen ei ole enää yhtä suosittua kuin ennen ja lehtien lukeminen on nykyisin siirtynyt yhä enemmän verkon puolelle. Tämä myös säästää paperin käyttöä ja suojelee luontoa. Tilaatko sinä vielä lehtiä kotiisi? Monet lukevat lehtensä verkkopalveluissa ja valikoimiin kuuluukin yhä enemmän lehtiä ja luettavaa. Tarjonta on myös kansainvälistynyt ja saatavilla on lehtiä monista maista ja niitä voi helposti lukea verkkopalveluiden kautta. Missä verkkopalvelussa tällaisia lehtiä voi lukea ja ostaa? Yksi tapa selvittää ja löytää hyvä palvelu on lukea toisten käyttäjien kokemuksia eri yrityksistä. Arvostelu kertoo nopeasti, onko palvelu toiminut hyvin ja kannattaako sitä käyttää. Voit myös tutustua erilaisiin yrityksiin sivuillamme. Haluamme myös antaa mahdollisimman paljon tietoa erilaisista yrityksistä, jotta sinun on helpompi tehdä päätöksiä. Tällä sivulla kerromme Magzter yrityksestä ja sen palveluista. Miten voit ostaa lehtiä Magzter palvelusta ja miten olla yhteydessä asiakaspalveluun, jos sinulla tulee kysyttävää? Tämän jälkeen sinun on helpompi päättää haluatko ostaa tuotteita Magzter verkkosivujen kautta.

Tietoa Magzter
Magzter Inc. on maailman suurin verkkopalvelu, jossa on 80 miljoonaa käyttäjää ympäri maailman ja lehtivalikoimaa tuhansittain ympäri maailman. Yritys on perustettu vuonna 2011 ja sen pääpaikka on New York USA. Magzter toimii monessa maassa ympäri maailman ja tarjoaa julkaisijoille mahdollisuuden luoda ja toimittaa lehtiensä digitaaliset versiot luettaviksi asiakkaille kaikkialla maailmassa.

Tuotteet ja palvelut Magzter
Magzter palvelussa voit lukea yli 5000 lehteä digitaalisesti joko suoraan verkossa tai ladata ne applikaation avulla laitteellesi ja lukea niitä offline tilassa. Kattavasta valikoimasta löytyy lehtiä monista eri kategorioista. Lehtiä löytyy kategorioista kuten business, elämäntapa, uutiset, koti, muoti, autoilu, lapset, naiset, miehet, taide, matkustus, urheilu ja lähes mikä muu tahansa kategoria. Tiettyjä lehtiä pystyy hakemaan sivulta myös hakutoiminnon avulla, joka löytyy etusivulta. Applikaatio toimii iOS ja Android alustoilla ja se on ladattavissa Magzter verkkosivuilta.

Palvelun käytön aloittaminen on helppoa ja valittavissa on erilaisia paketteja. Voit valita itsellesi yhden, kahden tai kolmen vuoden tilauksen ja saatavilla on tiettyinä aikoina erikoistarjouksia, joiden avulla vuositilausten hinnasta saa alennusta. Palvelun voi myös tilata kuukausittaisella paketilla. Lisää haluamasi paketti ostoskoriin ja siirry tilaamaan lehteä. Kuukausimaksulla toimivaa pakettia voi myös kokeilla ilmaiseksi 7 päivän ajan, jonka jälkeen kuukausittainen maksu veloitetaan automaattisesti tililtä. Magzter tilauksen voit maksaa kassalla GooglePayn tai luottokorttien avulla.

Magzter asiakaspalvelu on käytössä verkkosivuilla ja yhteyden saa sähköpostin välityksellä, jos tulee jotain kysyttävää. Lisäksi sivuilla voi antaa palautetta Magzter verkkosivuista ja palvelusta. palautteen voi lähettää verkkolomakkeen avulla, joka löytyy palaute osiosta. Magzter sivuilla voit myös lukea jokaisen julkaisijan kuvaukset omista lehdistä sekä tiedot julkaisijan johdosta.

Suositukset, valitukset ja vinkit Magzter
Luetko lehtiä digitaalisesti ja oletko ehkä käyttänyt Magzter digitaalisten lehtien julkaisualustaa. Me SuomiArvostelut sivuilla kuulisimme mielellämme sinun kokemuksista. Millaista palvelun käyttö on ollut ja kannattaako se hankkia itselleen? Kaikki palaute, mitä voit kerto, auttaa muita käyttäjiä oman ostopäätöksen kanssa. Voit myös käydä itse lukemassa toisten käyttäjien kommentteja ja saada niistä vinkkejä itsellesi. Sivuillamme voit myös vertailla samankaltaisia yrityksiä. Vertailemalla yrityksiä voit löytää itsellesi parhaimmat palveluntarjoajat ja palvelut. Suosittelemme myös, että käyt palveluntarjoajan sivuilla lukemassa tarkoin toimitus- ja käyttöehdot. Tällä tavalla voit varmistaa, että mikään ei tule sinulle yllätyksenä kun teet tilauksen. Ole hyvä ja käy siis jättämässä omat kommenttisi tai lue toisten käyttäjien palautteet.