Luvyle

Kaikki arvostelut

Luvyle

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Luvyle

Muoti on meidän kaikkien sydäntä lähellä ainakin silloin, kun syystä tai toisesta haluamme näyttää maailmalle niin hyvältä kuin vain suinkin mahdollista. Kiitos verkkokauppojen kasvun, on muotivaatteiden ostaminen nykyään helppoa jopa siinä tapauksessa, että olo on sen verran laiska, ettei jaksaisi mennä fyysiseen vaatekauppaan seikkailemaan. Verkkokauppojen vertailu ei kuitenkaan aina ole helppoa ja siksi on tärkeää, että käytössäsi on hyvä resurssit sen tekemiseksi. Me pyrimme olemaan sinulle tämä resurssi, sillä sivustoltamme löydät yhteenvetoja monista eri vaatteita myyvistä verkkokaupoista. Seuraavassa yhteydessä esittelemme lyhyesti vaatekaupan Luvyle. Ovatko Luvylen tuotteet laadukkaita? Lopullista päätöstä emme voi sinun puolestasi tehdä, mutta kenties ohesta löytyvät arvostelut Luvylestä osoittautuvat käteväksi päätöksenteon työkaluksi.

Tietoa Luvylestä
Toisin kuin nimestä saattaisi päätellä, ei Luvyle ole yleisradion faniklubi, vaan naisten muotiin erikoistunut verkkokauppa. Toiminnassaan Luvyle pyrkii olemaan kuin klassinen kivijalkakauppa sillä erotuksella, että Luvylen kaupassa on mahdollista vierailla mistä tahansa käsin, oli se sitten auton takapenkiltä tai keittiön pöydän äärestä. Yrityksen päämaja löytyy Hongkongista, mutta sen markkina-alue kattaa siitä huolimatta koko maailman.

Luvylen tuotteet ja palvelut
Luvylen tuotevalikoima koostuu naisten muodista. Sivusto on päättänyt, että erikoistuminen kannattaa, sillä se ei ole lisännyt valikoimaansa edes pientä miesten tai sukupuolineutraalin muodin osiota. Erityisesti Luvylen tuotevalikoimassa korostuvat vaatetuksen "suuret elementit" kuten takit ja mekot. Takkivalikoimassa on erityisen pitkähelmaisia designejä, jotka ulottuvat pisimmillään nilkkoihin asti. Mekot taas on jaoteltu tyylin mukaan, eli esimerkiksi oloasuksi sopivat mekot ovat oma kategoriansa, kun taas pluskoon mekot omansa. Alaosia sivustolla on etenkin housujen, mutta myös haalarivaatteiden muodossa. Lisäksi Luvylen valikoimaan kuuluu kenkiä sandaaleista korkokenkiin ja saappaisiin. Viimeinen vakiona sivustolta löytyvä, tuoteperusteinen kategoria muodostuu asusteista. Käytännössä tämä tarkoittaa koruja ja huiveja, tosin myös esimerkiksi sukat kuuluvat samaiseen asusteiden kategoriaan.

Kausituotteet ja erikoiskategoriat Luvylen verkkokaupassa
Verkkokaupoille tyypillisesti Luvyle myy vuodenajasta riippuvia kausituotteita. Niiden lisäksi sivusto on luonut erikoiskategoriat uutuuksille ja alennuksille – sekin pitkälti verkkokauppa-alan standardi nykyään. Hieman poikkeavasti Luvyle erottelee alennustyypit toisistaan, eli esimerkiksi kausialet ovat yhdessä paikassa, poistoalet toisessa ja trendialet kolmannessa.

Luvylen toimitusehdot
Luvyle on kansainvälinen yritys, joka toimittaa tuotteitaan lähes kaikkiin maailmankolkkiin. Siten Luvyle sopii myös suomalaisille asiakkaille, joskin sivustoa ei vielä verrattain laajasta kielipaletista huolimatta ole mahdollista käyttää suomen kielellä. Toimitusaika ja -kustannukset riippuvat ymmärrettävästi tilauksen luonteesta. Esimerkiksi yhteenvetomme kirjoitushetkellä on Luvylen tuotteiden toimitus ilmainen, jos tilaus maksaa enemmän kuin ennalta määritellyn minimisumman. Koska toimitusehdot ovat kuitenkin yrityksen muutettavissa koska tahansa, haluamme muistuttaa, että ne on aina tarkastettava itse ennen tilauksen tekemistä. Toimitusajat vaihtelevat suuresti, mutta niihin voi halutessaan vaikuttaa maksamalla nopeutetusta toimituksesta. Tavanomainen, ei lisämaksua vaativa toimitus Suomeen kestää yrityksen omien sanojen mukaan viidestä kahteentoista päivää, ja siihen voi vaikuttaa esimerkiksi se, miltä varastolta tuotteet tulevat ja miten yrityksen logistiikkaketju on sillä hetkellä organisoitu.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Luvylen asiakkailta
Jos tämä yhteenveto on antanut sinulle arvokasta tietoa Luvylestä ja siitä, millainen verkkokauppa se on, voimme pitää tehtäväämme täyttyneenä. Tässä olemme kuitenkin pitäytyneet vain faktatiedossa, ja siksi tietty elämänmakuisuus yhteenvedostamme on saattanut jäädä puuttumaan. Asian korjaamiseksi olemme kuitenkin liittäneet tälle samaiselle sivulle palstan, jolle toivotamme kaikki Luvylen kanssa asioineet tervetulleiksi jättämään kommentin. Kommentissasi voit kertoa hyvin konkreettisesti siitä, millainen kokemus Luvylen kanssa asioiminen mielestäsi on. Olisi erityisen mielenkiintoista kuulla, missä yritys onnistui ja toisaalta missä olisi vielä parantamisen varaa. Vain tietoa jakamalla voimme tehdä viisaita valintoja sen suhteen, minkä yritysten kanssa asioimme. Toivomme näiden kommenttien auttavan sinua päättämään, onko Luvyle omaan nettishoppailutyyliisi sopiva verkkokauppa naisten muodille.