Lumin

Kaikki arvostelut

Lumin

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi

3 arvostelut

Jokainen haluaa varmasti tuoksua ja näyttää hyvältä erityisissä tilanteissa ja jokainen varmasti käyttä&aum...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Alensa

Alensa

2 arvostelut

Nykyaikainen toimistotyön yhteiskunta edellyttää tarkkaa näköä. Kannettavan näytöllä jotkin tekstit ov...

Lumin

Ihonhoito, hiustenhoito ja vartalonhoitotuotteet ovat hyödyllisiä myös miehille. Moni yritys tekee näitä lähinnä naisille, mutta miesten ihonhoito ja itsestään huolenpito on myös lisääntynyt. Yksi täysin miehille kosmetiikkaa valmistava yritys on Lumin. He suunnittelevat ja valmistavat ihonhoitotuotteita ja hiustenhoitotuotteita miesten tarpeet huomioiden. Ehkä oletkin miettinyt heiltä tilaamista? Onko Lumin luotettava? Onko Lumin verkkokaupasta tilaaminen turvallista? Onnistuuko maksu, toimitus ja mahdollisesti palautus vaivatta? Lue arvosteluja Suomiarvostelut -sivuilta Lumin -yrityksestä, sen verkkokapasta ja Luminin eri tuotteista, niin pystyt selvittämään, onko ostos heidän verkkokaupastaan sinua varten.
 
Mikä Lumin on?
Lumin on brändi, joka tarjoaa ihonhoitotuotteita miehille. Sen takana on yritys nimeltä Skin Co, joka suunnittelee ja valmistaa kosmetiikkaa ja ihonhoiotuotteita pääosin miehille. Sen on perustanut Darwish Gani ja Richard Hong. Yritys sijaistee Yhdysvalloissa, Los Angelesissa. Yritys toimii kuitenkin kansainvälisesti ja tuotteita voikin ostaa ympäri maailmaa.
 
Lumin tuotteet
Lumin myy useita erilaisia tuotteita ja tuotepakettejakasvoille, hiuksille ja vartalolle. Ne kaikki on suunniteltu ja tarkoitettu miehille. Tuotepaketteja on esimerkiksi ikääntymisen hallintaan, ihonhoitoon ja väsymisen merkkien estämiseen. Osassa tuotteista on myös SPF, joka on tärkeä etenkin kesällä, jotta voit suojata ihosi auringon haitalliselta säteilyltä.
 
Yksittäisiä tuotteita löytyy myös paljon. Esimerkiksi hiuksille on shampoo ja hoitoaine, jotka sisältävät keratiinia sekä päänahan kunnon parantamiseen tarkoitettu hoito. Puolestaan kasvojen iholle löytyy esimerkiksi rasva tummille silmänalusille, ryppyvoiteita, epäpuhtaalle iholle tarkoitettuja ihonhoitotuotteita sekä puhdistusaineita ja kosteuttavia kasvorasvoja. Sinun kannattaakin siis ensin miettiä, mihin tarkoitukseen etsit tuotteita ja sitten joko valita siihen tarkoitukseen suunniteltu tuotesetti tai kokeilla tuotteita yksittäin.
 
Lumin tuotteiden tilaus ja palautus
Luminin verkkosivuilta voit etsiä tuotteita tuotekategorioittain sekä käyttötarkoituksen mukaan. Voit myös etsiä suoraan hakupalkista, jos sinulla on mielessä jokin tietty tuote, mitä tarvitset. Voit ostaa tuotteita joko jatkuvalla tilauksella tai kertaostoina. Lumin tarjoaa tuoteseteille myös 30 päivän maksuttoman kokeilun. Maksutonta kokeilua varten voit ensin täyttää kyselyn, jolla kartoitetaan sinun ihosi tarpeita. Sen perusteella sinulle suositellaan jotain tiettyä tuotepakettia. Saat tästä tuotepaketista näytekoot ilmaiseksi ja saat käyttää sitä 30 päivää. Sinun tulee kuitenkin maksaa toimituskulut.

30 päivän tuotekokeilun jälkeen sinulle lähetetään täysikokoiset tuotteet niiden normaalihintaan. Tuotteille lähetetään täydennyspaketti kahden kuukauden välein. Voit kuitenkin perua tilauksen koska tahansa niin halutessasi. Tilausta varten sinun täytyy täyttää tietosi kuten nimi, sähköposti, puhelinnumero ja toimitusosoite. Maksutapoina käy Google Pay, PayPal ja luottokortit kuten Visa ja Mastercard. Jos tilaat jatkuvan tilauksen, hinta veloitetaan valitsemaltasi maksutavalta automaattisesti aina kun uusi paketti tulee.

Voit kuitenkin halutessasi tilata myös yksittäisiä tuotteitakertaostoksella. Tällöin sinulle ei tule jatkuvaa tilausta vaan maksat tuotteista aina kerralla, kun tilaat ne verkkosivuilta. Riippuukin siis, kaipaatko ennemmin, että tuotteet tulevat automaattisesti vai haluatko itse tilata silloin kun niitä tarvitset.

Kokemuksia, risuja ja ruusuja Lumin yrityksestä ja tuotteista
Oletko ostanut Lumin tuotteita tai tilannut heidän verkkokaupastaan? Haluaisimme kuulla kokemuksestasi! Kokeilitko heidän 30 päivän ilmaista kokeilua? Toimiko se ja saitko peruutettua vaivatta, tai kenties jatkettua tilausta? Tulivatko tuotteet luvatussa ajassa ja onnistuiko maksu helposti? Sanoisitko, että Lumin on yrityksenä luotettava? Kerro meille risut ja ruusut Lumin yrityksestä ja heidän tuotteistaan. Suomiarvostelut jakaa kuluttajien kokemuksia, arvioita ja ajatuksia, jotta voimme jakaa tietoa yrityksistä muille kuluttajille. Näin muut ostoa miettivät saavat tietää onko yritys luotettava ja kannattaako heiltä ostaa.>

Mietitkö Lumin tuotteiden ostoa? Lue muiden kuluttajien kokemuksia brändin tuotteista ja Skin Co yrityksen toiminnasta. Näin pystyt ymmärtämään, olisiko ostos sinulle ja sinun tarpeisiisi sopiva.