Lilicloth

Kaikki arvostelut

Lilicloth

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Lilicloth

Vaatteiden verkkokauppa kasvaa niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa ja verkkokaupan osuus on jo lähes 20 prosentti kaikesta myynnistä. Erityisen suosittuja ovat vaatteet, kengät ja asusteet. Muodin ostaminen verkosta on erittäin suosittua, koska valikoimat ovat niin laajat ja hinnat ovat yleensä edullisemmat kuin normaalissa kivijalkamyymälässä. Ostatko myös sinä muotia ja vaatteita verkosta? Verkon laajasta valikoimasta voi olla hankala valita oikeaa luotettavaa ja turvallista verkkokauppaa. Hyvä tapa selvittää millainen kauppa on kyseessä, on lukea toisten käyttäjien kokemuksia. Verkkokaupassa olevat tiedot eivät aina kerro kaikkea ja toisen käyttäjän arvostelu kertoo nopeasti, miten kaupanteko on sujunut. Voit tutustua Suomiarvostelut sivuillamme erilaisiin yrityksiin ja saada niistä lisätietoa. Tällä sivulla kerromme Lilicloth yrityksestä ja sen valikoimasta. Käymme myös läpi miten voit tilata kyseisestä verkkokaupasta ja miten olla yhteydessä asiakaspalveluun, jos sinulla tulee kysyttävää. Tämän jälkeen voit itse päättää haluatko ostaa tuotteita Lilicloth verkkokaupasta.

Tietoa Lilicloth
Lilicloth on kansainvälinen muodin verkkokauppias ja online brändi. Yritys haluaa tarjota korkealaatuisia printti tuotteita ja asusteita kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Yritys on keskittynyt tuotteiden myyntiin Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Australiassa ja muualla maailmassa, yli 40 maassa ja alueella ympäri maailman. Lilicloth yrityksellä on kattava toimitus verkosto, jolla se pystyy saavuttamaan asiakkaat ympäri maailman nopeasti ja tehokkaasti. Yritys on rekisteröity Englantiin ja kyseessä on pelkkä yritysosoite.

Tuotteet ja palvelut Lilicloth
Verkkokaupassa on laaja valikoima erilaisia tuotteita. Voit valita Lilicloth erikoisuuksista printtituotteita erilaisilla printeillä kuten eläin, kasvi, juoma ja ulkoilma. Nämä printit ovat hauskoja ja sisältävät aiheesta erilaisia grafiikoita ja tekstejä. Valikoimassa on myös muotia naisille ja miehille. Tuotteita löytyy monista eri kategorioista kuten yläosat, alaosat, takit, hupparit, paidat, leggingsit, housut ja mekot sekä paljon muita vaatteita. Lisäksi verkkokaupassa on asusteita kuten sukat, kengät, korut, hanskat ja laukut sekä tuotteita löytyy myös lapsille.

Tuotteet voit ostaa normaalin verkkokaupan tavoin lisäämällä tuotteita ostoskoriin. Valitessa tuotteita valitaan myös väri, koko ja määrä. Kun halutut tuotteet on valittu voidaan siirtyä kassalle suorittamaan tilaus. Kassalla täydennetään toimitus ja henkilökohtaiset tiedot sekä valitaan toimitustapa. Toimitustapoja on tavallinen toimitus ja nopea toimitus. Tavallinen toimitus on noin 10-20 työpäivää ja nopea toimitus 5-15 työpäivää. Tämän jälkeen voidaan tilaus maksaa joko PayPal maksutavalla tai luottokortilla. Maksun jälkeen sähköpostiin toimitetaan tilausvahvistus. Toimituksia voi seurata Lilicloth verkkosivuilla lisäämällä sähköpostin ja tilausnumeron seurantatyökaluun, jonka jälkeen saa näkyville oman tilauksen tilan.

Verkkokaupasta löytyy ohjeita ja muita työkaluja. Voit selvittää tilaus ja toimitusprosessin vaiheet ja voit etsiä vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin. Lisäksi sivuilta löytyy myös vaatteiden koon valintaan liittyviä ohjeita. Asiakaspalveluun voit olla yhteydessä, jos et löydä suoraan vastausta verkkosivuilta. Sivuilla on 24/ chat, jossa asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin j vaihtoehtoisesti voi käyttää asiakaspalvelun ohjelmaa, jossa kysymykset voi lähettää verkkolomake järjestelmän avulla eteenpäin. 

Suositukset, valitukset ja vinkit Lilicloth
Oletko sinä ostanut tuotteita ulkomaisesta verkkokaupasta? Oletko ehkä ostanut vaatteita Lilicloth verkkokaupasta? Jos olet niin me SuomiArvostelut sivuilla kuulisimme mielellämme sinun kokemuksista. Kaikki palautteet, joita voit kertoa, auttavat toisia käyttäjiä tekemään oikeita ostopäätöksiä. Myös sinä pystyt lukemaan toisten käyttäjien kommentteja ja saamaan niistä apua. Suosittelemme myös, että vertailet erilaisia yrityksiä. Vertailemalla yrityksiä, voit löytää itsellesi kaikkein parhaimmat tarjoukset ja palveluntarjoajat. Tämän lisäksi kannattaa käydä verkkokaupan sivuilla lukemassa tarkoin palvelun toimitus- ja käyttöehdot. Ne vaihtelevat yrityksittäin ja lukemalla voit välttyä mahdollisilta yllätyksiltä tilaamisen yhteydessä.