Lightake

Kaikki arvostelut

Lightake

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Tirendo

Tirendo

1 arvostelut

Etsitkö autoosi uutta rengasta vanhan tilalle tai vanteita? Ajoneuvosi renkaat pelaavat suuren roolin autosi toiminnassa ja on erittäin t...

Logo InkClub

InkClub

2 arvostelut

Jokainen, joka käyttää tietokonetta, tietää, että jossain vaiheessa sinun tarvitsee tulostaa jotakin. Tulostin on k&a...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Trodo

Trodo

12 arvostelut

Auton käyttäminen matkustamiseen lomalla tai työmatkalla tai jopa ruokakauppaan on aliarvostettu ja hyödyllinen kuljetusta...

Lightake

Olipa koulutustaustasi mikä hyvänsä, on monissa meissä hyppysellinen insinööriä tai arkkitehtia. Ihminen on luonnostaan eläin, joka nauttii rakentamisesta ja uuden luomisesta, ja niinpä monet meistä ovatkin valinneet harrastuksekseen jotain sellaista, joissa tehdään käsillä ja rakennetaan jotakin. Tällaiset käsityöt voivat olla melkeinpä mitä tahansa aina virkkauksesta puutöihin ja pienoismallien rakentamiseen. Näistä jälkimmäinen kuuluu Lightaken toimialalle. Kyseessä on verkkokauppa, joka myy erilaisia rakennuspalikoita ja pienoismalleja, joiden avulla asiakas voi antaa luovuutensa lentää. Herää kuitenkin kysymys: Onko Lightake hyvä verkkokauppa? Ottaaksesi selvää voit lukea alta löytyvän yritysprofiilin sekä sivun toisessa laidassa näkyviä asiakaskommentteja, jotka voivat antaa sinulle arvokasta kokemustietoa siitä, millaista on asioida Lightake-verkkokaupassa.

Tietoa Lightakesta
Lightake on harrastusalan yritys, joka pitää päämajaansa Shenzhenissä, Kiinassa. Yrityksen toimialaa ovat erilaiset "tee se itse" -tyyppiset ja pienoisrakennelmiin tarkoitetut tuotteet. Lightake on puhtaasti vähittäismyyjä. Tämä tarkoittaa sitä, että Lightake ei valmista itse myymiään tuotteita, vaan ostaa ne ulkoisilta valmistajilta ja myy ne edelleen kuluttajille. Yritys vakuuttaa, että kaikki sen myymät tuotteet on ostettu lisenssillä niiden valtuutetuilta valmistajilta. Missionaan yritys pitää sitä, että he yhdistävät asiakkaat laadukkaisiin tee se itse -tuotteisiin ja auttavat heitä löytämään luovuutensa. Mikäli sinua kiinnostaa se, toteutuuko tämä missio käytännössä, voit suunnata katseesi sivustomme asiakasarvosteluihin. Viime vuosien kehityssuuntana on Lightakella ollut se, että he ovat enenevissä määrin keskittyneet rakennuspalikoiden vähittäismyyntiin. Rakennuspalikoilla yritys tarkoittaa irrallisia komponentteja, joiden pohjalta voi tehdä rakennelmia asiakkaan oman luovuuden mukaisesti.

Lightaken tuotteet ja palvelut
Lightaken pääasiallinen tuote, rakennuspalikat, on suunniteltu siten, että ne ovat yhteensopivia mahdollisimman monen muun rakennuspalikkasysteemin kanssa. Näistä etunenässä mainittakoon legot, joiden kanssa Lightaken tuotteiden on tarkoitus sopia yhteen. Yksityiskohdat voivat tokikin riippua yksittäisestä tuotteesta. Vaikka rakennuspalikat ovatkin Lightaken lippulaiva, on sivustolta ostettavissa paljon muitakin tee se itse -tuotteita. Toiseksi merkittävämpänä tuotekategoriana on syytä mainita pienoismallit. Nämä on lajiteltu teemoittain siten, että esimerkiksi ajoneuvot muodostavat yhden kategorian, sotateknologia toisen ja teollinen teknologia kolmannen. Näin asiakas voi etsiä juuri sellaisia pienoismalleja, joista hän itse on kiinnostunut. Lightaken tuotevalikoimaan kuuluvat myös irralliset tee se itse -välineet, joiden avulla tuotteita voi kustomoida oman tahtotilan mukaisesti.

Pienoismallien rakentaminen Lightaken tuotteilla
Pienoismalleista ja vastaavista käsitöistä tietävät pohtivat tässä kohtaa kenties sitä, koostuuko Lightaken tuotevalikoima vain rakennuspalikoista ja pienoismalleista. Myös valmiiden rakennelmien esittely on nimittäin monen harrastajan mielestä tärkeä osa pienoismalliharrastusta. Lightaken tuotevalikoima pyrkii vastaamaan tähänkin tarpeeseen. Tarjolla on muun muassa lasitettuja astioita, joihin valmiit rakennelmat voi laittaa esille. Näyttelykoteloita voi kustomoida edelleen ostamalla vaikkapa led-valot Lightake-verkkokaupasta. Riippumatta siitä, kuinka suuren tai pienen tilauksen asiakas lopulta tekee, lupaa Lightake järjestää ilmaisen toimituksen maailmanlaajuisesti tuotteille, joihin tarjous pätee. Kuten aina, on ajankohtaiset toimitusehdot syytä kuitenkin tarkastaa yritykseltä itseltään tilauksen yhteydessä.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Lightaken asiakkailta
Kun yhdistät yhteenvetomme oheisiin arvosteluihin, saat toivon mukaan hyvän käsityksen siitä, onko Lightake oikea yritys lääkitsemään intoasi rakentaa luovia rakennelmia. Totta kai Lightaken tuotteet sopivat myös vaikkapa lahjoiksi. Jos päädyt tilaamaan jotakin Lightaken kautta, jätä oheen myös oma arvostelusi yrityksestä. Näin voit olla aidosti hyödyksi kaikille jälkeesi saapuville lukijoille ja mahdollistaa sen, että myös he saavat harrastaa rakennuskäsitöitä tuotteilla, jotka he ovat saaneet parhaaksi katsomaltaan rakennuspalikoiden ja pienoismallien vähittäismyyjältä. Voit kertoa kommentissasi kaikki kiitokset ja kritiikit, jotka mieleesi juolahtavat ja maalata siten konkreettisen kuvan siitä, onko Lightake hyvä yritys.