Lehtiapaja

Kaikki arvostelut

Lehtiapaja

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Voidu

Voidu

0 arvostelut

Ajan viettäminen pelaten videopelejä tänä päivänä on todella suosittua nuorten ihmisten ja aikuisten keskuudessa...

Logo Fanatical

Fanatical

0 arvostelut

Pelien pelaaminen on hauska ajanviete kun haluat ottaa hieman taukoa arjesta ja käyttää hieman aikaa rentoutumiseen ja huoliesi unoh...

Logo Allyouplay

Allyouplay

0 arvostelut

Siitä lähtien kun pelit ovat olleet olemassa, ne ovat saaneet jättimäisen suosion kaiken ikäisten ihmisten keskuudessa. T&...

Logo Antiikki & Design

Antiikki & Design

0 arvostelut

Vaikka maailma kehittyykin koko ajan, jää historiaan joitakin arvokkaita tapoja, esineitä ja ilmapiirejä. Sisällyttäm...

Lehtiapaja

Lehtiä tulee luettua nykyään ehkä harvemmin kuin aiemmin, mutta et voi väittää etteikö se olisi edelleen yhtä hauskaa ajanvietettä! Saatat ehkä jopa miettiä, että mistä lehtiä voi enää edes tilata kun puhutaan ihan fyysisistä lehdistä. Se voikin olla kiva kuun tai viikon piristys, kun lehti tipahtaa postiluukusta sisään. Yksi lehtitilauksia tarjoava verkkosivu on Lehtiapaja. Heidän sivuiltaan löytyy lehtiä niin muotiin, sisustukseen kuin autoihinkin liittyen. Onko Lehtiapaja luotettava? Onko lehtitilauksen tekeminen helppoa? Tuleeko lehti ajallaan kotiin? Lue Suomiarvostelut -sivuilta kokemuksia Lehtiapajasta ja muista yrityksistä, niin tiedät kannattaako heidän kanssaan asioida.
 
Mikä on Lehtiapaja?
Lehtiapaja, toiselta nimeltään Suomen Lehtiapaja on suomalainen verkkokauppa, joka myy lehtiä. Yritys perustettiin vuonna 1998. Lehtiapajan osoite ja toimisto on Helsingissä. Heidän tavoitteenaan on, että jokainen voi tilata lehtiä vaivatta – oli ne sitten suomalaisia lehtiä tai ulkomaalaisia lehtiä. Lehtiapajan asiakaspalvelu on myös suomenkielinen ja sinne saa yhteyden sähköpostitse asiakaspalvelu@lehtiapaja.fi osoitteesta. Lehtiapajan omistaa ruotsalainen Mediafy Magazines AB, joka on perustettu vuonna 2001. Se toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Mediafy Magazines AB osti Lehtiapajan vuonna 2013.
 
Lehtiapajan valikoima
Lehtiapaja myy suomalaisia ja ulkomaisia lehtiä. Heidän valikoimassaan on yli 900 eri lehteä. Lehtiapajan valikoimasta löytyykin lehtiä eri kategorioissa. Lehtiä löytyy esimerkiksi sisustukseen, hyvinvointiin, urheiluun, sarjakuviin, veneisiin ja ruokaan liittyen. Kategorioita on myös paljon muita. Esimerkiksi sisustuslehtiä on niin suomalaisia, amerikkalaisia kuin ruotsalaisiakin. Lehtiin kuuluu esimerkiksi Kotiliesi, CountryLiving sekä Hem & Antik -lehdet. Lehtien lukeminen onkin mukava tapa viettää aikaa ja se voi jopa lievittää stressiä. Lukeminen voi myös olla inspiroivaa sekä kehittää sanavarastoa sekä muistia.
 
Suomen Lehtiapajasta osto ja lehtien toimitus
Voit etsiä lehtiä Lehtiapajan verkkosivuilta kategorioiden perusteella tai hakea suoraan lehden nimellä verkkosivun hakupalkin kautta. Voit vertailla kiinnostavia lehtiä ja löydät niistä lisätietoa klikkaamalla haluamaasi lehteä. Lehden tiedoissa näkyy muun muassa mikä on lehden teema, sen kieli sekä julkaisuaikataulu. Joistain lehdistä löytyy myös muiden asiakkaiden arvioita.

Kun olet löytänyt kiinnostavan lehden, voit valita haluamasi tavan tilata sitä. Lehtiapajan sivuilla on pääosin erilaisia tarjouksia. Esimerkiksi, että voit tilata tietyn määrän numeroita tiettyyn hintaan. Hinnat vaihtelevat paljon tilauksen pituudesta ja lehdestä riippuen. Hinta voi olla vain muutaman kympin tai jopa useamman satasen, jos tilaat pidemmän tilauksen. Lehtiapajan kautta tilattuna, tilaus ei koskaan ole jatkuva kestotilaus. Tilatessasi tilaat siis vain tarjouksen verran lehtiä, eli esimerkiksi vaikka neljä numeroa. Hinta on kiinteä. Kun nämä tilaamasi numerot on toimitettu, päättyy tilaus eikä se jatku automaattisesti.

Kun olet valinnut haluamasi lehden sekä haluamasi tilauksen, tulee sinun siirtyä itse tilauksen tekoon. Sitä varten Lehtiapaja kysyy asiakastiedot kuten nimen ja lehdelle toimitusosoitteen. Voit tehdä tilauksen myös yrityksen nimellä. Lopuksi siirrytään maksuun. Maksutapoina Lehtiapajalla käyvät Klarna -lasku tai -osamaksu sekä Visa ja MasterCard maksukortit. Lehtiapajan kautta tilatut lehdet toimitetaan aina maksutta eli lehden hintaan ei tule lisäksi enää postimaksua.

Kokemuksia, kehuja ja kritiikkiä Lehtiapajan lehtitilauksista
Oletko tilannut lehtiä Lehtiapajan kautta? Kerro meille kokemuksestasi Lehtiapajan kautta tilaamisessa. Onko Lehtiapajalla mielestäsi hyvä valikoima lehtiä? Onnistuiko haluamasi lehden tilaaminen helposti Lehtiapajan kautta? Sujuiko maksu vaivatta? Kerro meille miten Lehtiapaja onnistui palvelussaan ja olisiko jotain, missä he olisivat voineet parantaa. Näin voimme jakaa kokemuksesi muiden kuluttajien luettavaksi Suomiarvostelut -sivuille, jotta he voivat saada lisätietoa ennen lehden tilaamista Lehtiapajan kautta.
 
Ehkä mietitkin Lehtiapajalta lehden tilaamista? Lue muiden kuluttajien ja yritysten kokemuksia lehtien tilaamisesta Lehtiapajan kautta. Näin saat lisätietoa Lehtiapajasta ja saat tietää, kannattaako yritykseen luottaa.