LavprisVVS

Kaikki arvostelut

LavprisVVS

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Inessa

Inessa

2 arvostelut

Kiinnostaako sinua sisustaminen, mutta haluat jotain ainutlaatuista? Pitääkö sinun etsiä tietyn värin perusteella jotain...

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

1 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

LavprisVVS

Jotta oma koti pysyisi kunnossa ja vieläpä pitkään, on siitä pidettävä hyvää huolta. Helpommin sanottu kuin tehty? On totta, että kodin huolto ja ylläpito voi olla vaikeaa, onhan talo kuin moniosainen kone, joka on samanaikaisesti sekä monimutkainen että suuri. Hyvällä tiedonhaulla on kuitenkin mahdollista kouluttaa itsensä taitavaksi tekijäksi, joka osaa pitää kotinsa pystyssä vuosikymmeniä. Laatutyö vaatii kuitenkin laadukkaat työkalut, ja se saattaakin olla seuraava haaste matkallasi paremmin huollettuun kotiin. Jos lavuaarin putki pamahtaa, mistä hankkia korjausvälineet? Eräs vaihtoehto on ottaa huoltotarvikkeet netistä. Tässä yhteenvedossa esittelemme verkkokaupan nimeltään LavprisVVS. Selvitämme, millaisesta yhtiöstä on kyse ja annamme mikrofonin myös teille, hyvät lukijat: Tämän yhteenvedon ohesta löydät nimittäin arvostelupalstan, jolla lukijamme saavat vapaasti jakaa kokemuksia yrityksestä LavprisVVS.

Tietoa yrityksestä LavprisVVS
LavprisVVS on vuonna 2002 perustettu tanskalainen yhtiö, joka myy putkiston, ilmastoinnin ja lämmityksen asentamiseen ja ylläpitoon tarvittavia tuotteita. Päämajaa LavprisVVS pitää Tranbjergissä. Kuten tanskaa tai ruotsia osaavat lukijamme ovat kenties jo aavistaneet, viittaa kirjainyhdistelmä VVS yrityksen toimialaan. Se tulee Lavprisin tapauksessa tanskan kielen sanoista ventilation, varme ja sanitatsteknik tai kenties suomalaisille tutummin ruotsin kielen lähes identtisistä sanoista. Joka tapauksessa kirjainyhdistelmä selventää, että yrityksen toimialaa ovat laajasti ottaen ilmastointi, lämmitys ja puhtaustekniikka, käytännössä siis esimerkiksi keittiön putkistot. Yritys painottaa itseään nimenomaan tekevän ihmisen verkkokauppana, sillä sen tuotteita ei ole ensisijaisesti tarkoitettu esimerkiksi putkihuoltoja tekeville yrityksille, vaan enemmänkin tee-se-itsehenkisille oman kotinsa huoltajille. Suomalaisen asiakkaan näkökulmasta on syytä huomata, että LavprisVVS:n verkkosivuja on nykyisellään mahdollista käyttää vain ja ainoastaan tanskaksi. Siksi suomalaisen asiakkaan on syytä yrityksen kanssa asioidessaan joko osata tanskaa tai ainakin olla valmis käyttämään hieman aikaa ja vaivaa siihen, että päättelee ruotsin perusteella tanskankielisten sanojen merkityksen.

LavprisVVS:n tuotteet ja palvelut
Koska LavprisVVS:n toimiala on laaja, lajittelee se tuotteensa kategorioihin ja edelleen vielä alakategorioihin. Erityisen suuri tuoteryhmä muodostuu kiinteistä tuotteista, kuten putkistoratkaisuista, vesipumpuista ja säiliötankeista. Samaisen tuoteryhmän alta löytyvät niin ikään suihkut ja lavuaarit. Sen sijaan keittiöön kuuluvat tuotteet ovat täysin oma kategoriansa, joka sisältää keittiöhanat, pesualtaat ja keittiöputket. Yhden alakategoriankin sisällä on mahdollista kaventaa hakuperusteita edelleen, eli esimerkiksi keittiöhanoja voi suodattaa sen perusteella, onko ne valmistettu kromista, messingistä vai ruostumattomasta teräksestä. Suihkuja lukuun ottamatta kylpyhuone- ja wc-tuotteet ovat oma huoneperusteinen kategoriansa. Tämän otsikon alta löytyvät niin wc-pöntöt, pyyhkeiden pidikkeet kuin pienet, seinään kiinnitettävät peilitkin. Lopuksi nostettakoon esiin se, että toisin kuin yrityksen toimialasta itsessään saattaisi päätellä, kuuluvat valaistuslaitteet LavprisVVS:n valikoimaan. Ne on sijoitettu yhteen muiden elektroniikkatuotteiden kanssa.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä LavprisVVS:n asiakkailta
Asioiden tekeminen omin käsin on mukavaa, joskin vain siinä tapauksessa, että työkalut ja materiaalit ovat kunnossa. Siksi on tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja, kun tavoitteenasi on löytää hyvä rautakauppa netissä. Emme voi valitettavasti päättää puolestasi, sopiiko omiin tarpeisiisi parhaiten kivijalkakauppa, LavprisVVS vai jokin muu kodinhuoltoon erikoistunut verkkokauppa. Et joudu kuitenkaan tekemään päätöstäsi yksin, sillä aivan tämän tekstin vierestä löydät palkin, johon LavprisVVS:n asiakkaat ovat toivottavasti jo ehtineet jättämään arvosteluja yrityksestä. Lukemalla arvosteluja voit saada käytännönläheistä tietoa LavprisVVS:n tuotteista. Arvostelut eivät kuitenkaan synny itsestään ja jotta tiedon jakaminen toimisi, kannustamme kaikkia sellaisia lukijoita, jotka ovat jo asioineet LavprisVVS:n kanssa, jättämään palstalle omat kokemuksensa yrityksestä – olivat ne sitten positiivisia tai negatiivisia. Voit kertoa vaikkapa tuotteiden laadusta ja asiakaspalvelusta sekä siitä, tulevatko LavprisVVS:n tilaukset perille Suomeen.