Komily

Kaikki arvostelut

Komily

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Komily

Tuotteita ja tavaroita voi ostaa verkkokauppa-alustojen kautta, koska se on helpompaa ja edullisempaa. Oletko kiinnostunut ostamaan erilaisia tuotteita, kuten vaatteita ja asusteita? Etsitkö parasta verkkoalustaa? Aina on tilaa jollekin uudelle ja muodikkaalle, vaikka vaatekaappisi olisi täynnä vaatteita. On paljon verkkokauppoja, jotka väittävät tarjoavansa markkinoiden uusimpia ja trendikkäimpiä muotivaatteita. Tyyliisi ja budjettiisi sopivan myymälän löytäminen voi kuitenkin olla vaikea tehtävä. Mistä siis voit ostaa tyyliäsi ja budjettiasi vastaavia vaatteita? Komily on yksi verkkokauppa, jossa voit vierailla. Mutta miksi ostaa vaatteita Komily-verkkokaupasta? Heidän valikoimastansa löytyy vaatteita, kenkiä, hattuja, aurinkolaseja, alusvaatteita ja koruja. Se selviää täältä, kun luet luottamuksellisia asiakasarvosteluja Komilystä SuomiArvostelut-sivustolla.

Tietoja Komilyn verkkokaupasta
Komily on brittiläinen rajat ylittävä verkkokauppa, joka on rekisteröity Manchesterissa, Lancashiressa, Englannissa. Yritys väittää olevansa omistautunut tarjoamaan asiakkaille parhaat kengät, kodin ja puutarhan tuotteet, vaatteet ja asusteet. Komily vakuuttaa keskittyvänsä asiakaspalveluun, luotettavuuteen ja ainutlaatuisuuteen. Lisäksi he vakuuttavat, että heidän liiketoimintansa on maailmanlaajuista jokaisen muodin ja luovien tavaroiden osalta, jolloin asiakkaat voivat hyötyä heidän ponnisteluistaan kaikkialla maailmassa. Komily vakuuttaa, että heidän asiakaspalvelutiiminsä on ammattitaitoinen ja työskentelee täydellä luovuudella ja intohimolla ollakseen aina käytettävissä auttamaan sinua. Komilyn visio on sitoutunut olemaan paras luotettava markkinapaikka internetissä, joka tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia tuotteita kohtuulliseen hintaan yhdistettynä ylivoimaiseen asiakaspalveluun.

Tuotteet yrityksessä Komily
Komilyn verkkokaupassa on valikoima naisten vaatteita, joihin kuuluu yläosat, mekot, villapaidat ja neuletakit, alusvaatteet ja yöpuvut, farkut, alushousut, hupparit ja collegepaidat, uimahousut, takit ja takit, kaksiosaiset sarjat, aktiivivaatteet ja koko. Komily-verkkokaupassa on saatavilla myös asusteita, kuten koruja, sukkia, hiustarvikkeita, hattuja, vöitä, koristeita, aurinkolaseja, laukkuja ja naamioita. Voit maksaa Komily-tilauksesi turvallisesti luottokorteilla, kuten Mastercard, Discover, Visa ja American Express. Lisäksi voit maksaa myös PayPalilla. He väittävät tarjoavansa 15 prosentin alennuksen asiakkaille, jotka lataavat heidän sovelluksensa. Lisäksi asiakkaat saavat 5 % Komily-alennuskoodin, kun he tilaavat heidän uutiskirjeensä. Komily väittää antavansa asiakkaille bonuksia siitä, että he jättävät arvosteluja ostettujen tuotteiden kuvaussivulle, ammatillisille arvostelusivustoille, kirjoittavat asiakastyytyväisyyskyselyn Facebookissa ja jättävät arvostelun, jossa on laadukkaita tuotekuvia. Komily tarjoaa ilmaisen vakiotoimituksen yli 49 dollarin arvoisille tilauksille, jotka on ostettu heidän verkkokaupastaan. Asiakkaiden on varattava 5-25 päivää tilaustensa toimitukseen. Komilyn palautusoikeus oikeuttaa asiakkaat hyvitykseen epätyydyttävistä tuotteista. Asiakkaiden on kuitenkin varattava 3-7 työpäivää palautuksen käsittelyyn. Komily neuvoo kuitenkin asiakkaita käyttämään verkkosivuillaan olevaa koko-opasta, jotta he voivat valita vartalolleen sopivat vaatteet ja kengät.

Kommentit, valitukset ja mielipiteet.
Onko sinulla ollut kokemusta ostosten tekemisestä Komilyn kanssa aiemmin? Olivatko heidän tuotteensa edullisia ja laadukkaita? Tarvitsemme mielipiteesi. Jätä arvostelu alla ja jaa kokemuksesi, jotta houkuttelet tulevia asiakkaita. Tykkäätkö tehdä ostoksia verkkokaupassa vai ostatko tarvittavat tuotteet mieluummin suoraan kaupasta? Kiinnitätkö huomiota erilaisiin sertifikaatteihin? Mikäli sinulla on kokemuksia Komilysta, jaa kokemuksesi muiden käyttäjien kanssa. Ostitko esimerkiksi tuotteen, josta voisit kertoa muille asiakkaille? Tai haluaisitko antaa risuja, ruusuja tai kehitysideoita? Tai vaikka suoraa palautetta? Kertomalla ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta, autat muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä, kun he etsivät esimerkiksi paitoja, housuja, alusvaatteita, kenkiä, asusteita tai alusvaatteita. Tutustu myös muiden kirjoittamiin kommentteihin ja palautteisiin, ehkä niistä on apua myös oman shoppailun tueksi. Muista jakaa myös vinkkejä, mikäli sinulle on mielessä jokin erityinen tuote Komilyn valikoimasta, jota voisit suositella myös muille asiakkaille. Anna arvostelu yrityksestä nyt.