SuomiArvostelut

  Arvostelut KICKS

  Hyvältä näyttäminen on tärkeää monille, sillä se saa myös sisäisen kauneuden esille. Onneksi on olemassa kosmetiikkaa ja ihonhoitotuotteita, jotka voivat auttaa sinua näuttämään parhaimmaltasi. KICKS- liikkeistä ja verkkokaupasta löytyy suuri valikoima meikkejä, tuoksuja ja ihonhoitotuotteita. Mutta, minkä laatuisia tuotteia tämän kauneusliikkeen valikoimaan kuuluu? Pystyykö heidän meikkivoiteensa peittämään ihon epätasaisen värin tai aknen? Kuinka helppoa on heidän huulipuniensa levittäminen? Kuinka kauan tarvitsee odottaa, jotta asiakas saa kotiinsa kasvoveden, jonka hän tilasi? Entäpä, onko Kicksin asiakaspalvelu ystävällistä ja avuliasta, jos ongelmia esiintyy kylpyöljyssä tai Face mistissä, jonka tilasit? Vain KICKSin entiset asiakkaat voivat kertoa sinulle enmmän tästä kosmetiikan jälleenmyyjästä. Lue heidän arvostelujansa oppiaksesi lisää tämän yrityksen highlightereista tai bronzereista. Heidän kommenttinsa, aikaisempi kokemuksensa ja mielipiteensä voivat kertoa sinulle, minkälaista KICKSiltä ostaminen oikeasti on.

  Tietoa KICKSistä

  KICKS on Pohjoismaiden johtava kosmetiikka-alan ketju, joka tarjoaa niin meikkejä, tuoksuja, ihohoito- ja hiustenhoitotuotteita. Se on aloittanut toimintansa 1991, perustajana Kooperitiva Förbundet, mutta vuodesta 2002 lähtien se on ollut osa Axel Johnson - konsernia. Tällä hetkellä ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat palvelevat noin 250 myymälässä Norjan lisäksi myös Suomessa ja Ruotsissa. Fyysisten myymälöiden lisäksi KICKS toimii verkossa, ja laajasta, noin 25 000 kauneustuotteen valikoimasta löytyy lähes 300 eri tuotemerkkiä, joista valita omansa. Nettisivuillaan KICKS kertoo henkilökuntansa olevan koulutukseltaan meikkitaiteilijoita tai kosmetologeja, jotka ovat valmiita tarjoamaan osaavaa apuaan juuri sinulle. Tästä myymälästä löytyy niin klassisia kuin uusia mielenkiintoisia tuotemerkkejä, kuten Dior, Lancôme, Estée Lauder, YSL, IsaDora, Max Factor, L’Oréal Paris, Lumene tai Bliss, Make Up Store, Estelle & Thild ja bareMinerals. On kuitenkin hyvä huomata, että valikoima ei ole jokaisessa fyysisessä liikkeesä sama. KICKSin liikeidea perustuu välittävään ja ammattitaitoiseen asiakaspalveluun, joka osaa auttaa ja inspiroida kauneudenhoidosta kiinnostuneita naisia tai miehiä.

  KICKSin palvelut

  KICKSin kauneudenhoitotuotteita voi ostaa kivijalkamyymälöistä tai tilata yrityksen nettikaupasta, jolloin KICKSin tilauspalvelu lähettää ostamasi ripsivärin, kasvonaamion tai huulikiillon kotiisi. Jos haluat ottaa yhteyttä asiakaspalveluun vaikkapa verkkokauppatilaustasi tai reklamaatioita koskien tai jos toivot opastusta löytääksesi sinulle parhaiten sopivat tuotteet, onnistuu se myymälään menemällä tai verkkochattipalvelua käyttäen. KICKSin verkkosivuilta löydät myös heidän puhelinnumeronsa ja sähköpostinsa. KICKSin asiakkailla on mahdollisuus liittyä KICKS Clubiin, jossa saat ostoksia tehdessäsi pisteitä, jotka antavat myöhemmin etuja. KICKS tarjoaa myös lahjakortteja, jotka käyvät maksuvälineenä niin myymälöissä kuin verkossa. Yrityksen verkkosivuilla on jatkuvasti erilaisia tarjouskampanjoita, joista on mahdollista löytää laadukkaita luksustuotteitakin alennettuun hintaan.


  KICKS valmistaa kosmetiikkaa myös omana brändinimenään.

  Valitukset, kehut ja vinkit

  Oletko koskaan käyttänyt KICKSin tuotteita päivittäisessä kauneudenhoitorutiinissasi? Jos olet, haluaisimme tietää minkälainen asiakaskokemus sinulla oli tämän yrityksen kanssa toimiessasi. Olemme kiinnostuneet mielipiteistäsi ja kommenteistasi olitpa sitten KICKS Club- jäsen tai vasta ostanut ensimmäisen tuotteesi kyseiseltä yritykseltä. Vastasiko huulipunan kesto sitä, mitä odotit ja olivatko luomivärit yhtä pigmentoidut kuin, mitä luvattiin? Mikä on mielipiteesi myymälöiden valikoimasta ja tuotteiden laadusta? Entä, miten arvostelisit asiakaspalvelun tason ja saapuivatko tuotteet luvatussa ajassa perille? Kirjoita oma persoonallinen arvostelusi, jossa kerrot kaiken, mitä sinulla on sanottavaa KICKSistä!

  Kirjoita arvostelu!

  Kiinnostuitko kokeilemaan ja tukemaan tätä pohjoismaista kosmetiika-alan ketjua? Pohditko vielä, löytyykö KICKSin suuresta valikoimasta todella sinulle täydellinen tuoksu tai luomiväripaletti lahjaksi jollekin tärkeälle? Lue muiden asiakkaiden arvosteluja meikeistä, tuoksuista ja muista KICKSin tuotteista tai auta muita jakamalla omat kokemuksesi!

  KICKS
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (2)

  2.8
  50% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  2
  Palvelu
  rating
  2
  Hinnoittelu
  rating
  5
  Toimitus
  rating
  2

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Lahjakortti

  En koskaan tilaa ,osta ta lahjoita kyseisestä kaupasta mitään ,täydellistä kusetusta

  : kenneth enlund01-02-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  2
  rating

  Töykeää asiakaspalvelua

  Kävin Vantaan Myyrmannin Kicksissä ostamassa tuotteita, joita valitsin rauhassa. Saavuttuani kassalle, myyjä kysyi minulta olenko myös ottamassa silmänympärysvoiteen, jota aikaisemmin katselin. Vastasin että en, ja siihen myyjä sanoi että hänen täytyy käydä tarkistamassa onko se vielä siellä. Tämä oli minusta kummallista ja hyvin epäkohteliasta. Maksettuani ostokset poistuin liikkeestä ja menin naistenhuoneeseen, jonne pian ilmaantui kaksi vartijaa, jotka kyseinen myyjä oli lähettänyt perääni!? Myyjän käytös oli koko palvelun aikana ylimielistä ja hyvin töykeää, jossain vaiheessa ajattelin poistua ilman ostoksia myyjän ylimielisen käytöksen takia. En usko että haluaisin enää asioida kyseisessä liikkeessä.

  : Sofia04-02-2020
  Eräs vaan07-03-2021

  Minkä ihmeen vuoksi et kutsunut poliisia paikalle selvittämään tilannettasi, miksi tyydyit siihen, että sinua epäiltiin myymälävarkaaksi, samalla olisit voinut antaa feedbäkkiä myyjän töykeydestä. Jos tyytyy tällaiseen palveluun, on se oma vika. Minä olisin nostanut älläkän ja helvetinmoisen haloon.

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  3.5
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa KICKS

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko KICKS luotettava yritys?

  KICKS on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 2.8/10 tähteä, ja asiakkaista 50% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja KICKS tarjoaa?

  KICKS on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Kosmetiikka & Hygienia.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä KICKS-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.