Kama

Kaikki arvostelut

Kama

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi

3 arvostelut

Jokainen haluaa varmasti tuoksua ja näyttää hyvältä erityisissä tilanteissa ja jokainen varmasti käyttä&aum...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Alensa

Alensa

2 arvostelut

Nykyaikainen toimistotyön yhteiskunta edellyttää tarkkaa näköä. Kannettavan näytöllä jotkin tekstit ov...

Kama

Ostatko kauneus- tai kosmetiikkatuotteita verkosta? Nykyään kaupankäynti on kansainvälistynyt verkon avustuksella ja ostamme tuotteita lähes mistä tahansa maailmasta. Monia suosittuja tuotteita ei valmisteta Suomessa ja ne joutuu tilaamaan ulkomailta. Paikalliset kaupat voivat veloittaa tällaisista tuotteista moninkertaisen hinnan. Onneksi tuotteita on helppo tilata itse myös ulkomailta. Verkkokauppoja on myös saatavilla tuhansittain ja valinnanvaraa riittää oli haluamasi tuote melkein mikä vain. Millaisista verkkokaupoista kannattaa tilata kosmetiikka ja muita hyvinvointiin liittyviä tuotteita? Tätä voi helposti selvittää lukemalla toisten käyttäjien kokemuksia. Toisen tilaajan kirjoittama arvostelu verkkokaupasta kertoo nopeasti, onko kaupasta tilaaminen ollut luotettavaa ja turvallista. Voit myös tutustua Suomiarvostelut sivuillamme erilaisin verkkokauppoihin. Kerromme tällä sivulla Kama verkkokaupasta ja siitä, mitä tuotteita sieltä voi ostaa. Käymme läpi myös tilausprosessin ja miten olet yhteydessä asiakaspalveluun, jos sinulle tulee kysyttävää. Voit sen jälkeen päättää haluatko tilata tuotteita Kama verkkokaupasta.

Tietoa Kama
Kama yritys on perustettu vuonna 2002 Delhissä Intiassa. Yritys on erikoistunut kauneuden ja hyvinvoinnin tuotteiden myyntiin. Yritys valmistaa omia hyvinvointi ja ihonhoitotuotteita. Tuotteiden raaka-aineet ovat peräisin Intian puutarhoista. Tuotteiden valmistuksessa panostetaan laatuun ja niillä on myös EU sertifikaatit ja yritys vastustaa tuotteiden testaamista eläimillä. Yritys on hyvin vakavarainen ja sen liikevaihto on noin 800 miljoonaa euroa.

Tuotteet ja palvelut Kama
Kama verkkokaupasta voit ostaa erilaisia tuotteita hyvinvointiin ja kauneuteen liittyen. Valikoimassa on ihonhoito ja hiustenhoito tuotteita, tuotteita vartalolle ja kylpyhuoneeseen sekä tuotteita myös miehille. Voit valita myös lahjatuotteita tilattavaksi toiselle henkilölle. Ihonhoito tuotteista löytyy kasvorasvat ja kasvojen puhdistusaineet, maskit, seerumit, huulien hoitotuotteet ja paljon tuotteita eri ihotyyppien hoitoon. Hiustuotteista löytyy hoitoaineet ja hiusöljyt sekä hoitotuotteet hilseelle, kuiville tai oheneville hiuksille ja värisuoja sekä paljon muuta. Vartalonhoito tuotteissa on erilaisia rasvoja ja puhdistusaineita sekä kylpyhuoneeseen löytyy puhdistusaineita ja käsintehtyjä saippuoita. Miehille on tuotteita ihon hoitoon sekä parran hoito tuotteita.

Tuotteiden ostaminen onnistuu normaalin verkkokaupan tavoin ja halutut tuotteet voi lisätä ostoskoriin, josta voi edetä tuotteiden tilaamiseen. Voit halutessasi luoda verkkokauppaan asiakastilin tai tilata tuotteet ilman tiliä. Tilauksen voi verkkokaupassa maksaa luottokortilla tai PayPal palvelun avulla. Toimituksia ei tällä hetkellä toimiteta kaikkialle EU:n alueelle mutta esimerkiksi Ahvenanmaalle voi verkkokaupasta tilata tuotteita.

Kama asiakaspalveluun voi olla yhteydessä sähköpostilla tai chatin välityksellä. Lisäksi asiakaspalveluun voi soittaa puhelimella. Puhelinpalvelu on avoinna joka päivä klo 10-19 paikallista aikaa. Verkkokaupan sivuilla on myös usein kysyttyjen kysymysten osio, josta löytyy tietoa tilaamiseen, toimituksiin ja muuhun liittyen. Siellä on selitetty tarkoin, miten tilaaminen tapahtuu ja mitä pitää ottaa huomioon jokaisessa vaiheessa.

Suositukset, valitukset ja vinkit Kama
Oletko sinä yrittänyt tilata tuotteita Kama verkkokaupasta? Oletko ollut asiakaspalveluun yhteydessä ja kysynyt tilauksista tai tuotteista? Jos olet niin me SuomiArvostelut sivuilla kuulisimme mielellämme sinun kokemuksista. Kaikki palaute on tärkeää ja se auttaa myös toisia käyttäjiä kun he aikovat tilata tuotteita verkkokaupoista. Myös palveluntarjoajat pystyvät palautteen avulla parantamaan omia palveluitaan ja kehittämään niitä eteenpäin. Voit myös vertailla samankaltaisia yrityksiä Suomiarvostelut sivuilla. Suosittelemme vertailemaan yrityksiä. Vertailemalla voit löytää itselle kaikkein parhaimmat palvelun ja parhaimmat tuotteet. Kannattaa myös käydä verkkokaupan sivuilla lukemassa tarkoin palvelun toimitus- ja käyttöehdot. Tällä tavalla vältyt mahdollisilta yllätyksiltä tilauksen aikana ja voit varmistaa, että et joudu maksamaan mitään lisämaksuja, veroja tai tulleja tilatessasi tuotteita. Jätä siis omat kommenttisi sivuillemme tai lue toisten käyttäjien kommentit.