Jurlique

Kaikki arvostelut

Jurlique

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi

3 arvostelut

Jokainen haluaa varmasti tuoksua ja näyttää hyvältä erityisissä tilanteissa ja jokainen varmasti käyttä&aum...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Alensa

Alensa

2 arvostelut

Nykyaikainen toimistotyön yhteiskunta edellyttää tarkkaa näköä. Kannettavan näytöllä jotkin tekstit ov...

Jurlique

Etsitkö 24 tunnin kosteuttavia ihonhoitotuotteita, jotka on valmistettu orgaanisista ainesosista? Kiinnostaako sinua verkkokauppa, jossa yhdistyvät luonnon muuntavat voimat ja huipputason tiede? Jurlique kuuluu luonnonmukaisten ihonhoitomallistojen maailmanlaajuisiin johtajiin. Ovatko heidän tuotteensa vapaita haitallisista ainesosista? Tarjoaako se järjestelmää kaikille ihotyypeille? Verkkokaupan asiakasarvostelujen lukeminen antaa sinulle selvyyttä huolenaiheisiin, joita sinulla saattaa olla.

Tietoja Jurliquesta
Syntynyt Etelä-Australiassa, ainoassa paikassa, josta niiden tiivistetyt ainesosat voivat olla peräisin. Perustajat Ulrike (puutarhuri ja kasvitieteilijä) ja Jürgen Klein (biokemisti ja luontaislääkäri) perustivat Jurliquen vuonna 1985 ja käyttivät tietämystään luonnon parantavan voiman vapauttamiseen säteilevän ja terveen näköisen ihon luomiseksi. Australialainen miljardööri ja liikemies Kerry Packer osti sen vuonna 2002, ja myöhemmin se myytiin vuonna 2011 japanilaiselle Pole Orbis Holding -yhtiölle. Perustajat Ulrike ja Jürgen Klein ymmärsivät, että mikään pelkästään laboratoriossa valmistettu ei pääse lähellekään luonnon hoitavaa voimaa. He ovat kasvitieteilijöitä ja puutarhaviljelijöitä sekä biokemisti ja paturopaatti, ja heillä oli yhteinen visio tehokkaan, luonnollisen ihonhoitomalliston luomisesta, jossa yhdistyvät luonnon muuntavat voimat ja uusin ihoteknologia. Tämän vision keskiössä oli ainutlaatuinen biodynaaminen maatila. Koskematon turvapaikka, jossa vertaansa vailla olevat puhtaat kasviperäiset aineet voivat kukoistaa. 

Jurliquen tuotteet ja palvelut
Ilmainen toimitus tilauksille yli 50 dollaria ja joustava palautus 45 päivän kuluessa ostosta. Voit harkinnan jälkeen maksaa. Tarjolla on käsienhoitotuotteita kuten käsivoiteita, käsienpesuaineet ja hoidot, käsihoitosarjat, ruusu käsivoide. Kasvojenhoitotuotteita kuten puhdistusaineet, kosteat ja olemus, seerumit ja hoidot, kosteusvoiteet, silmienhoito, huulienhoito, kasvojen öljyt. Ostoksia myydyimpien kokoelmien tai ihon kunnon mukaan kuten ihon ikääntyminen, kuiva iho ja kosteus, herkkyys, epätasainen ihon sävy. Lisäksi muita suosittuja tuotteita ovat pehmentävä vartalovoide ”rose”, pehmentävä suihkugeeli ”rose”. Käyttämällä sertifioituja luonnonmukaisia ja biodynaamisia viljelymenetelmiä yritys hoitaa maatilaa yhtenäisenä, elävänä organismina. Kaikki, mitä he tekevät, tukee tilan terveyttä ja elinvoimaisuutta ja edistää kukkuloiden elinvoimaista ekosysteemiä. Samalla kun yritys huolehtii ainutlaatuisesta palasta maata, tiivistetyt kasviperäiset aineet ja uraauurtavat koostumukset uhmaavat jatkossakin odotuksia. Yritys haluaa tuottaalaimentamatonta luonnonvoimaa suoraan ihollesi. He keräävät jokaisen kasvin varovasti käsin sen huippuhetkellä poimiakseen sen ytimen. He pullottavat intensiivisen voiman ja antavat laimentamattoman luonnonvoiman iholle. Tiivistetyt kasviperäiset aineet ja uraauurtavat koostukset tuottavat näkyviä ja luonnollisia tuloksia. He lupaavat pysyä aina kokonaisvaltaisina, autenttisina ja puhtaina. He haluavat tehdä asiat tinkimättömällä huolellisuudella viljeltyinä Etelä-Australian kukkuloilla. Omistajt kertovat, että ihanteellisen kodin löytäminen Jurliquen luonnonmukaiselle ja biodynaamiselle maatilalle vaati intensiivistä, maailmanlaajuista etsintää. Ilman, maaperän ja ilmaston oli oltava täydelliset. Etsintä päättyi yli 30 vuotta sitten Etelä-Australian koskemattomille kukkuloille. Siellä luonnon voima antaa virheettömille kasviperäisille tuotteillemme voimaa. Jopa ilma tilamme yläpuolella on moitteettoman puhdasta. Maailman terveysjärjestön tietojen mukaan ilmanlaatu on yksi maailman parhaista. Saasteet ovat vähäisiä ja taivas on kirkas ja puhdas. He Jurliquella uskovat, että kauneus tulee sisältä. Lisäksi he uskovat, että se näkyy, kun elämme sopusoinnussa itsemme ja ympäröivän maailman kanssa. Jurliquen hyvinvointiohjelma edistää yhteyttä itseen, muihin ja luontoon ja auttaa asiakkaita tuntemaan olon hyväksi. Hyvinvointi auttaa meitä kestämään luonnollisia ylä- ja alamäkiä, joita koemme. Se mahdollistaa sen, ettemme vain "toimi" ja tule toimeen, vaan voimme todella tuntea kukoistavamme työssä ja elämässä.

Kokemuksia, valituksia ja vinkkejä Jurlique verkkokaupalle
Jos sinulla on ollut mahdollisuus ostaa ja käyttää Jurlique-tuotteita, jätä kommenttisi ja anna kenelle tahansa, jolla on ihonhoitohuolia, mitä odottaa heidän tuotteiltaan ja asiakaspalvelultaan.