Joy Shoetique

Kaikki arvostelut

Joy Shoetique

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Joy Shoetique

Rakastatko shoppailua ja uusien muotivaatteiden etsimistä? Monille tämä on kaikkein mukavin harrastus ja uuden muodin ostamisesta nauttii varsinkin kun löytää itselleen täydellisen vaatteet tai asukokonaisuuden. Verkossa on myös koko ajan enemmän tarjolla erilaisia kansainvälisiä muodin verkkokauppoja, joista voi löytää uutta muotia. Mitkä näistä on turvallisia paikkoja käydä ostoksilla? Yksi tapa saada se selville on lukea toisen käyttäjän kokemus verkkokaupasta. Jos joku toinen on tilannut tuotteita ja kirjoittanut arvostelun siitä, miten tilaaminen onnistui, voit jo melko turvallisin mielin tilata itsellesi tuotteita. Tottakai kannattaa käydä aina tutustumassa verkkokaupan ehtoihin ja varmistaa, että ne sopivat sinulle. Tämän lisäksi me haluamme kertoa sinulle niin paljon tietoa kuin mahdollista erilaisista muodin verkkokaupoista. Tällä sivulla on tietoa JoyShoetique verkkokaupasta ja siitä millaisia tuotteita se tarjoaa. Käymme läpi yleistä tietoa yrityksestä ja siitä miten tilata tuotteita Joy Shoetique verkkokaupasta. Voit tämän jälkeen tehdä oman päätöksesi haluatko tilata juuri tästä verkkokaupasta.

Tietoa Joy Shoetique
Joy Shoetique on ainutlaatuinen naisten muotiin keskittyvät ostossivusto. Tuotemerkki on perustettu jo vuonna 2015, joten sivusto ja liiketoiminta on ehtunyt kasvamaan ja leviämään ympäri maailmaa. Liiketoiminta kattaakin yli 220 maata ja aluetta ympäri maailmaa. 
 

Tuotteet ja palvelut Joy Shoetique
Ostossivusto Joy Shoetique tarjoaa kattavan valikoiman edullisia tuotteita, kuten naisten vaatteita, asusteita, kenkiä, laukkuja, koruja ja paljon muuta. Voit etsiä kaupasta uusimpia trendejä, kausivaatteita ja muotia. Verkkokaupasta löytyy myös alusvaatteita, uimapukuja sekä pluskoon vaatteita. Lisäksi koko ajan on tarjolla erilaisia tarjouksia ja alennusmyyntejä, joihin kannattaa tutustua. Voit myös selata erikseen kenkiä laajasta valikoimasta. Verkkokauppa toimii tavalliseen tapaan ja toimitukset voi tilata ostoskorin kautta. Ostoksille valitaan kassalla lisätään toimitustapa ja yli 79 euron tilauksille toimitus on ilmaista. Muuten toimitus maksaa 9,78 euroa. Toimitusaika on noin 11-13 arkipäivää ja tilanteesta riippuen voi toimituksessa kestää kauemmin, jos lentojen määrää on karsittu.

Verkkokaupan Maksutavat ovat PayPal, Visa ja Masercard ja toimitituksissa tulee huomioida oman maan säännöt ja mahdolliset tullit tai verot, joita voi tulla lisäksi tilaukseen. Näitä ei huomioida tilauksen yhteydessä. Tilauksen käsittelyssä kestää keskimäärin 3-7 päivää, jonka jälkeen tilaus lähetetään sinulle. Omia tilauksia voi seurata omalla tilausnumerolla verkkokaupan seurantapalvelussa. Tämä toimii helposti syöttämällä tilausnumero hakukenttään ja toimitusaika ja tilauksen tila tulee tämän jälkeen näkyviin. Joy Shoetique asiakaspalveluun voi olla yhteydessä Live-Chatin, vietien tai Whatsappin avulla. Live-Chat toimii Facebook messengerissä, vietit voi lähettää verkkokaupasta löytyvällä verkkolomakkeella ja Whatsapp linkki löytyy verkkokapuan tuki osiosta. Tuki osiossa on myös useimpiin kysmyksin valmiita vastauksia, joihin voi käydä tutustumassa ennen kuin ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Tilauksia voi myös seurata oman tilin kautta, jonka voi perustaa verkkosivuille tilauksen yhteydessä.

Suositukset, valitukset ja vinkit Joy Shoetique
Millä tavalla voi olla varma, että uutta verkkokauppa, jossa ei ole ennen käynyt, kannattaa käyttää. Paras tapa on lukea toisten kokemuksista. SuomiArvostelut sivuilta löydät käyttäjien rehellistä palautetta palveluntarjoajista ja siitä miten heidän palvelut toimivat. Jos kaikki palaute on huonoa niin silloin kannattaa harkita toiseen kertaan palvelun käyttöä. Voit kuitenkin käydä tustutumassa palveluntarjoajan verkkosivustoon, koska myös he parantavat palveluitaan palautteiden avulla. Jos sinulla on omakohtaista kokemusta Joy Shoetique verkkokaupasta niin voisitko kertoa siitä meille. Arvostamme todella paljon palautettasi ja se auttaa myös toisia käyttäjiä tekemään oikean päätöksen. Ole siis hyvä ja jätä omat kommenttisi tai lue toisten käyttäjien kokemuksista.