Joy Buy

Kaikki arvostelut

Joy Buy

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Inessa

Inessa

2 arvostelut

Kiinnostaako sinua sisustaminen, mutta haluat jotain ainutlaatuista? Pitääkö sinun etsiä tietyn värin perusteella jotain...

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Joy Buy

Nettishoppailu on vuosi vuodelta helpompaa, mikä näkyy myös verkkokauppojen määrässä maailmanlaajuisesti. Verkkokauppoja on niin monia, että omiin tarpeisiin sopivan löytäminen on tarpeettomankin haastavaa. Valinnanvara on toki aina hyvästä, mutta valinnanvaikeus on sekin todellinen ongelma. Tällä sivustolla autamme sinua löytämään omiin tarpeisiisi sopivat yritykset ja vertailemaan tehokkaasti, mikä yritys tarjoaa parhaat palvelut nettishoppailuun. Sivustomme on täynnä seuraavan kaltaisia yhteenvetoja, joissa esittelemme jonkin yrityksen. Usein kyseessä on jonkinlainen verkkokauppa – tässä tapauksessa Joybuy. Lukemalla tekstimme ja tutustumalla ohesta löytyviin arvosteluihin voit tehdä informoidun valinnan siitä, mikä verkkokauppa sopii sinulle parhaiten. Onko se Joybuy vai joku muu? Jätä oheen arvostelu ja kerro meille, mitä mieltä olet Joybuysta yrityksenä.

Tietoa Joybuysta
Joybuy on niin sanottu verkkotavaratalo eli verkkokauppa, josta voi ostaa monenlaisia tuotteita, joskin elektroniikka korostuu erityisen selvästi Joybuyn tuotevalikoimassa. Yritys on alkuperältään kiinalainen ja onkin itse asiassa osa suurta kiinalaista verkkokauppaketjua nimeltä JD.com, ja siten sivuston taustalla on myös muita verkkokauppoja pyörittäviä henkilöitä. JD.com ja siten myös Joybuy nostavat erityisesti esiin sen, että teknologian hyödyntäminen on heille tärkeää – kuten verkkokauppaketjulta saattaa odottaakin. Käytännössä tämä näkyy siinä, että yritys kiinnittää erityistä huomiota käyttöalustojensa kehittämiseen siten, että ne ovat toimivia kokonaisuuksia, jotka ovat helposti laajennettavissa, sillä näin esimerkiksi Joybuyn verkkosivut voivat kasvaa luontevasti yritystoiminnan liikevaihdon kasvaessa. Yrityksen omistaa Liu Qiangdong, joka on vuosituhannen taitteesta alkaen onnistunut rakentamaan itselleen merkittävän kokoisen verkkokauppaimperiumin.

Joybuyn tuotteet ja palvelut
Jos espanjalainen menee "kiinalaiseen", ei hän todennäköisesti tarkoita ravintolaa vaan basaarityyppistä liikettä, josta voi ostaa kaikenlaista kodintavaraa keittiöesineistä liimapyssyihin ja koristeisiin. Nimensä liikkeet saavat siitä, että niiden omistajat ovat stereotyyppisesti kiinalaisia maahanmuuttajia. Kiinalaista Joybuyta voidaan pitää melkeinpä näiden espanjalaisten "chinojen" verkkoversiona, sillä kyseessä on basaarityyppinen liike, josta voi ostaa monenlaisia kodintuotteita. Tuotevalikoima sisältää niin aurinkolaseja kuin hierontalaitteitakin. Tuotepaljouden vuoksi sivustolla navigointi voi olla alkuun hieman hämmentävä kokemus, mutta pienen totuttelun jälkeen eri tuotekategoriat löytyvät sivustoa pitkin ripoteltuina. Näistä merkittävin on kodinelektroniikka, johon kuuluu muun muassa kuulokkeita, älykelloja ja puhelimen lisävarusteita. Myös älykellojen ja puhelimien näytönsuojat löytyvät Joybuyn hyllyistä. Elektroniikan ja siihen liittyvien lisätuotteiden ohella Joybuyn tuotearsenaalista löytyy matkalaukkuja, sähköhammasharjoja ja muuta matkailijan tarpeisiin vastaavaa. Mainittakoon, että Joybuyn kaupasta löytyy kodinteknologiaakin laidasta laitaan. Esimerkkinä voi nostaa esiin sen, että yrityksen verkkokaupasta voi ostaa vaikkapa porakoneen, hiustenleikkuukoneen tai jopa imurointirobotin. Myös erilaiset kauneudenhoitotuotteet kuuluvat Joybuyn valikoimaan. Kehonkosmetiikka, meikit, meikkausvälineet ja suunhoitotuotteet kuuluvat kaikki tähän kategoriaan.

Joybuyn toimitusehdot
Joybuy toimittaa tuotteitaan maailmanlaajuisesti, Suomi mukaan lukien. Sikäli sivusto soveltuu myös suomalaisten käytettäväksi, joskaan Joybuylla ei ole ainakaan toistaiseksi suomenkielisiä verkkosivuja. Joybuyn asiakaspalvelu on tavoitettavissa kellon ympäri ja seitsemänä päivänä viikossa. Kuten arvata saattaa, ei myöskään Joybuyn asiakaspalvelussa ole mahdollista nykyisellään asioida suomeksi. Sivustolta ostetuissa tuotteissa on firman puolesta 30 päivän palautusoikeus, joka on pidempi kuin kuluttajansuojalain tavallisesti turvaama 14 päivän palautusoikeus.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Joybuyn asiakkailta
Kiitos, että luit yhteenvetomme Joybuysta. Toivomme sen sisältäneen sinulle käytännöllistä tietoa. Lisätietoa voit etsiä oheisista asiakasarvosteluista tai lukemalla muista verkkokaupoista yhteenvetoja. On tärkeää, että me kuluttajat jaamme tietoa keskenämme ja siksi toivommekin, että jos olet jo ehtinyt asioimaan Joybuyn asiakkaana, jätät arvostelupalstalle myös oman kommenttisi, jossa voit kertoa vapain sanoin siitä, millainen kokemus Joybuyn kanssa asioiminen sinun mielestäsi on.