Jaybird

Kaikki arvostelut

Jaybird

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Jaybird

Kuulokkeita on nykyään moneen lähtöön. On korvan päälle tulevia, on langattomia, on langallisia ja on nappikuulokkeita. Joissain kuulokkeissa on vastamelutoiminto ja joissain ei. Kuulokkeita suunnittelevia yrityksiä on myös useita. Yksi kuulokkeita valmistava ja suunnitteleva yritys on Jaybird. Jaybird on alun perin australialainen, mutta nykyään Logitechin omistuksessa oleva kuulokeyritys. Onko Jaybird luotettava? Entä ovatko Jaybirdin tuotteet laadukkaita? Lue Suomiarvostelut -verkkosivuilta muiden käyttäjien kokemuksia Jaybirdistä ja heidän tuotteistaan. Löydät sivuilta myös muita verkkokauppoja ja yrityksiä. Näin voit verrata, mistä haluaisit ostaa tarvitsemasi tuotteet.
 
Jaybirdista
Jaybird on kuluttajaelektroniikkaa suunnitteleva ja valmistava yritys. Sen omistaa Logitech. Jaybirdin perusti australialainen Judd Armstrong vuonna 2006. Armstrong halusi luoda kuulokkeet, jotka toimivat erinomaisesti urheilijoille. Hänen tavoitteenaan oli tehdä tuote, joka kestää hikeä eikä estä tai rajoita fyysisiä suorituksia. Yritys onkin pääosin tunnettu heidän urheiluun tarkoitetuista kuulokkeistaan. Logitech osti Jaybirdin vuonna 2016. Nykyään yrityksen pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa, Utahissa. Tähän mennessä Jaybird on lanseerannut yli 10 tuotetta, pääosin kuulokkeita. Jaybirdin tavoitteena on luoda langattomia kuulokkeita, jotka kestävät kaiken.
 
Jaybirdin tuotteet
Jaybirdin lippulaivatuote on Vista 2 -kuulokkeet. Ne on langattomat bluetooth -kuulokkeet, joissa on vastamelu toiminto. Se siis tarkoittaa, että kuulokkeet vaimentavat ulkopuolelta tulevaa ääntä, jotta kuuntelukokemus olisi mahdollisimman hyvä. Vastamelutoiminto toimii parhaiten vaimentamaan tasaista ääntä, mutta puolestaan vaihtelevia ääniä voi olla vaikea vaimentaa. Vastamelutoiminto löytyy nykyään monista kuulokkeista. Vista 2 -malli on suunniteltu istumaan korvaan niin, että voisi esimerkiksi urheilla vaivatta. Niissä on 24 tuntia kestävä akku.

Jaybird myy myös Vista ja Tarah nimisiä kuulokkeita. Ne ovat molemmat Bluetooth -kuulokkeita ja poikkeavat hieman toisistaan ominaisuuksiltaan. Langattomia kuulokkeita vertaillessa kannattaa ottaa huomioon muun muassa istuvuus, äänenlaatu ja akunkesto. Kuulokkeiden lisäksi verkkosivuilta löytyy lisävarusteita kuten yksittäisiä kuulokkeita mahdollisesti kadonneen parin tilalle, latauskoteloita, erikokoisia pehmusteita ja lisävarusteita esimerkiksi kuulokkeiden käyttämisessä juoksussa.
 
Jaybird tuotteiden osto, palautus ja takuu
Jaybirdin kuulokkeita voi ostaa heidän omilta verkkosivuiltaan sekä monista muista verkko- ja kivijalkakaupoista. Jaybirdin verkkosivuilta ostettaessa kaikilla kuulokkeilla on ilmainen toimitus yli 39 euron tilauksille. Lisäksi he tarjoavat kuluttajasuojalain mukaisen 14 päivän palautusoikeuden. Tuotteilla on myös 2 vuoden takuu. Jos kuulokkeet siis rikkoutuvat tai niihin tulee muita käyttöhäiriöitä, voit lähettää ne Jaybirdille takaisin. He joko korjaavat kuulokkeet takuun piikkiin tai lähettävät sinulle täysin uudet.
 
Jaybirdin verkkokaupassa maksutapoina käy useimmat luottokortit, PayPal, Apple Pay ja Google Pay. Sinun on myös mahdollista maksaa tilisiirrolla, mutta tätä varten sinun tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja pyytää tarkempia ohjeita. Saat maksun jälkeen tilausvahvistuksen ja myöhemmin toimitusvahvistuksen. Toimitusvahvistuksessa on seurantanumero. Seurantanumerolla pystyt katsomaan missä tilaus menee ja milloin on sen arvioitu saapumisaika. Jos haluat palauttaa tuotteen, saat hinnan täydessä mitassa takaisin sekä myös mahdolliset toimituskulut hyvitettynä.

Kokemuksia, arvosteluja ja ajatuksia Jaybirdistä
Oletko ostanut Jaybird verkkokaupasta tai käyttänyt heidän kuulokkeitaan? Toimivatko kuulokkeet urheilussa niin kuin luvattu? Minkälainen äänenlaatu niissä on? Entä sujuiko verkkokauppatilauksesi vaivatta, luotettavasti ja oliko se helppo tehdä? Me haluamme kuulla kokemuksistasi Jaybirdin kanssa. Kerro meille arviosi, ajatuksesi, kritiikkiä tai kehuja! Jakamalla ajatuksiasi, voit auttaa muita kuluttajia ostopäätöksen teossa. Tämä auttaa muita selvittämään onko yritys luotettava.

Oletko ostamassa Jaybirdin kuulokkeita? Lue muiden kuluttajien kokemuksia yrityksestä ja heidän kuulokkeistaan ennen tilauksen tekemistä. Näin tiedät, kannattaako Jaybird verkkokaupasta ostaminen ja onko se luotettava.