Insjo.com

Kaikki arvostelut

Insjo.com

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Insjo.com

Tarjolla on nykyään paljon massatuotettuja vaatteita, asusteita ja suurten merkkiliikkeiden muotia. Tämä ei kuitenkaan ole jokaisen juttu vaan monet haluavat erottua joukosta ja etsivät itselleen jotain erikoisempaa ja yksilöllisempää. Monille se voi tarkoittaa jonkin tietyn merkin hankkimista tai tuotteiden teettämistä suunnittelijalla tai uusien erityisten tuotteiden hankkimista pienemmiltä valmistajilta. Voi olla, että haluat myös suosia kotimaista pientuotantoa. Oletko sinä etsimässä itsellesi uniikkia muotia tai uusia tuotteita? Netin kautta voit löytää useita erilaisia tuotteita ja valmistajia. Yksi tällainen pienempien erikoistuotteiden valmistaja on Insjo. Millainen toimittaja Insjö on ja millaisia tuotteita se tarjoaa? Ota selvää siitä lukemalla toisten asiakkaiden arvosteluja. Arvostelu on hyvä tapa saada selville millainen kokemus sinua odottaa, kun ostat tuotteita Insjon verkkokaupasta. Voit myös lukea tästä yhteenvedosta lisätietoa, millaisesta toimittajasta on kyse ja mitä tuotteita Insjo verkkokaupasta on saatavilla sekä muuta tärkeää tietoa.

Tietoa Insjo
Insjo tai tarkemmin sanottuna Insjö on suomalainen toimittaja, joka tuottaa omia erikoistuotteita asiakkaille omasta verkkokaupasta. Yritys on perustettu vuonna 2013 ja sen kotipaikka on Helsinki. Yrityksen pääasiallisina tuotteina on kestävät ja muodikkaat käsilaukut ja asusteet, jotka ovat valmistettu ja suunniteltu Suomessa. Osa tuotteista on tehty kierrätysmateriaaleista kuten PET muovipulloista ja kierrätys materiaaleista valmistetuissa tuotteissa on ympäristöhyötyjä.

Insjö tuotteet ja palvelut
Insjö verkkokaupasta on saatavilla Suomalaista designia olevia tuotteita. Yksi uniikki design tuote on esimerkiksi Insjön Bag in bag. Tämän bag in bag tuotetta on saatavilla kokoelmassa eri värejä ja sen avulla on tarkoitus pystyä pitämään omat päivittäiset tavarat järjestyksessä. Voit järjestää omata tavarat bag in bag laukkuun ja, kun sinulla on tarve vaihtaa laukkua siirrät bag in bag laukun toisen laukun sisältä toiseen. Tällä tavalla et joudu käymään koko laukkua läpi ja järjestämään sitä uudelleen. Toisia design tuotteita, joita on saatavilla verkkokaupasta ovat muun muassa desing lompakot, avaimenperät sekä iphonekuoret. Lompakkoon pystyt järjestämään pienemmät tavarat kätevästi järjestykseen ja uniikki ohut desing sopii hyvin bag in bag laukun kanssa. Avaimenperät ovat suunniteltu pikalukoilla, joiden avulla ne on helppo liittää ja kiinnittää mihin vain omaan laukkuun tai muuhun lenkkiin. Myös iphone kuoret ovat saatavilla eri väreissä ja ne toimivat myös pieninä lompakkoina. Näiden lisäksi verkkokaupasta saa PET pulloista valmistettuja korvakoruja ja myytävänä on myös muita tuotteita kuten lasten sadevaatteita ja muuta pientavaraa.

Insjö verkkokaupasta voi ostaa tuotteita tavallisen verkkokaupan tavoin ostoskorin avulla. Tuotteet toimitetaan Suomeen 4,9 euron toimitusmaksulla ja tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Verkkokaupassa on saatavilla useita erilaisia maksutapoja, joissa on muun muassa tavallisimmat Paytrail verkkopankkimaksut, luottokortti ja osamaksupalvelut. Tuotteiden palauttamisen osalta on oltava yhteydessä Insjö asiakaspalveluun, josta palautettaville tuotteille saa palautuskoodin. Alennus ja lahjakortilla ostetuissa tuotteissa ei ole palautusoikeutta. Muissa kysymyksissä Insjö asiakaspalvelu palvelee sähköpostin välityksellä. 

Suositukset, valitukset ja vinkit Insjö
Oletko sinä ostanut tuotteita Insjö verkkokaupasta? Haluaisimme kuulla juuri sinun kokemuksista, koska se on tärkeää ja sillä tavalla voimme yhdessä parantaa toimittajien palveluita. Monien toimittajien sivuilta puuttuu palauteosio, jossa olisi tietoa kauppojen onnistumisesta tai epäonnistumisesta. SuomiArvostelut sivuilla voit lukea tällaisia palautteita tai arvosteluja eri toimittajista. Palaute tai arvostelu voi liittyä tuotteiden laatuun tai verkkokaupan toimivuuteen. Tärkeää on myös tietää, miten toimittaja toimii ongelmatilanteiden kanssa. Jätä siis oma rehellinen palaute Insjö verkkokaupasta tai käy lukemassa sivuiltamme toisten käyttäjien kokemuksista. Näiden avulla voit myös tehdä oman päätöksen haluatko lähteä ostamaan tuotteita kyseisestä verkkokaupasta.