imoo

Kaikki arvostelut

imoo

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Eurotoys

Eurotoys

3 arvostelut

Oletko koskaan halunnut ostaa lahjaa lapsellesi tai muulle sukulaisellesi, mutta et tiennyt, mistä voit löytää oikeanlaise...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Adlibris

Adlibris

13 arvostelut

Haluatko päästä nauttimaan uusimmista trillereistä, ajattomista klassikoromaaneista tai vaikkapa matkaamaan fantasiamaailm...

Logo iELM

iELM

1 arvostelut

Kun lapsi kasvaa, niin sille pitää hankkia luonnollisesti vaatteita. Kuitenkin varsinainen kysymys on, että mistä voisi hankk...

imoo

Älylaitteiden kehitys on ollut viime vuosina huimaa ja koko ajan tulee markkinoille uusia laitteita ja versioita. Myös lasten älykellot ovat muutaman vuoden ajan lisääntyneet ja kehittyneet. Niiden avulla voi helposti olla yhteydessä lapsen kanssa ilman, että hänellä tarvitsee olla puhelinta mukana. Älykellon avulla pystyy niin seuraamaan lapsen liikkeitä kuin myös kutsumaan lapsen kotiin ulkoleikeistä. Miten voi valita oikean tuotteen omalle lapselle? Markkoinoilla on useita eri vaihtoehtoja, joten kannattaa selvittää ennen kuin ostaa laitteen, mitkä niistä toimivat parhaiten ja sopivat juuri sinun lapsesi käyttöön. Toisen käyttäjän kokemus on hyvä tapa saada selville, mikä laite toimii ja mikä ei. Näitä arvosteluja voi lukea verkosta tai valmistajien sivuilta. Lisäksi on hyvä tutustua yritykseen ennen ostopäätöksen tekemistä. Me haluamme antaa sinulle mahdollisimman paljon tietoa erilaisista tuotteista ja yrityksistä. Tutustumme tällä sivulle yritykseen nimeltä Imoo. Minkälainen yritys Imoo on ja mitä tuotteita yritys myy. Kerromme, miten voit tilata tuotteita ja miten olla asiakaspalveluun yhteydessä, jos tulee kysyttävää. Päätä tämän jälkeen haluatko ostaa heidän tuotteitaan.

Tietoa Imoo
Imoo on perustettu yrittäjä vanhempiean toimesta, jotka halusivat tuottaa toimivan laitteen omille lapsilleen. Yritys on aloittanut toimintansa vuonna 2010 ja ensimmäinen älykello tuli markkinoille vuonna 2015. Imoo brändi on osa Guangdong Genius Technology Co Ltd. yritystä, jonka pääpaikka on Guandong Kiina ja yrityksellä on yli 2000 työntekijää.

Tuotteet ja palvelut Imoo
Imoo tuotteet ovat lasten älykellot. Tarjolla on kaksi erilaista mallia imoo Watch Phone Z6 ja imoo Watch Phone Z1. Imoo Z1 malli on kevyempi versio älykellosta, jolla on mahdollista soittaa normaaleja sekä videopuheluja. Lisäksi kellossa on aktivisuusmittaus, joka seuraa lapsen liikuntaa ja aktiviteetteja päivän mittaan. Älykello on roiskesuojattu, pitkällä akunkestolla varustettu sekä testattu. Varustellumpi Z6 malli sisältää samat ominaisuudet kuin Z1 mutta siinä on lisäksi parempi suojaus vedessä ja sen kanssa voi lähteä uimaan. Myös näyttö nousee ylös ja siinä on molemmilla puolilla kamera, joten sitä voi käyttäää myös kamerana ja ottaa kuvia ulkona liikkuessa. Molemmat kellot ova testattuja muun muassa TüV puolesta, joka on Saksalainen tarkastusvirasto, joka tekee esimerkiksi henkilöhissien testauksia ja muista sertifioituja testejä.

Älykellot voit ostaa verkkokaupasta normaalin verkkokaupan tavoin. Toimitukset toimitetaan noin 6-8 päivässä ja yli 79 euron tilaukset ova ilmaisia. Maksutapoina verkkokaupassa ovat pankki- ja luottokortit, American Express ja muita sähköisiä maksutapoja. Tuotteilla on 15 päivän palautusoikeus sekä 2 vuoden takuua. Tarkemmat käyttöehdot sekä takuuehdot löytyvät sivuilta. Imoo asiakaspalveluun voi olla yhteydessä verkkokaupan tukiosiossa verkkolomakkeen avulla. Lisäksi voit soittaa tai lähettää asiakaspalveluun sähköpostia. Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin löytyy UKK osiosta, josta kannattaa selvittää mitkä kaikki operaattorit toimivat missäkin maassa. Suomessa kello toimii Elisan, DNA:n, Telian verkoissa.

Suositukset, valitukset ja vinkit imoo
Onko sinun lapsellasi älykello? Voisitko kertoa SuomiArvostelut sivuilla kokemuksistasi. Meitä kiinnostaa, miten kyseinen laita toimii ja kannattaako sellaista ostaa. Jos olet ostanut älykellon imoo verkkokaupasta voit auttaa myös muita käyttäjiä, jotka ovat harkinneet kellon ostoa kyseisestä kaupasta. Kaikesta palautteesta on hyötyä ja sivuillamme voi myös lukea toisten käyttäjien kokemuksista. Kannattaa myös käydä palveluntarjoajan verkkokaupassa varmistamassa, että tuote sopii juuri sinulle. Verkkokaupasta löytyy myös takuuehdot, jotka kannattaa lukea ennen hankintaa ja vertailla niitä toisten valmistajien tarjoamien ehtojen kanssa. Näin voit varmistaa, että saat kaikkein parhaimman tuotteen jatarjouksen itsellesi. Jätä siis oma kokemuksesi tai käy lukemassa toisten kommentit.