SuomiArvostelut

  Arvostelut Iittala

  Arvostelut Iittalasta
  Onko tarvetta syntymäpäivälahjalle rakkaallesi, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko uuteen kotiisi jotain jännittävää ja siistiä? Pitääkö muuten vain päivittää keittiötäsi ja välineistöäsi, jotta näyttäisit sekä tyylikkäältä että ihailtavalta? Kaipaatko astioita ja vaikka mitä sisustustarvikkeita piristämään päivääsi? Iittala verkkokauppa voisi olla vastaus kysymyksiisi. Mutta, miten hyvin tämä verkkokauppa palveleekaan sinua? Lue muiden käyttäjien arvioita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, miten se on pärjännyt ja kannattaako sieltä tilata.

  Iittalasta
  Iittala, on suomalainen muotoilubrändi, joka on perustettu lasitehtaana vuonna 1881 ja joka on erikoistunut muotoiluesineisiin, pöytä- ja keittiövälineisiin. Iittalan virallisen i-logon on suunnitellut Timo Sarpaneva vuonna 1956. Huhtikuussa 1881 ruotsalainen Petrus Magnus Abrahamsson perusti Etelä-Suomen maakunnassa Iittalan kylässä Nuutajärven lasitehtaalta erottuaan Iittala Glasbruks Aktiebolagin lasitehtaan. Ammattitaitoisten lasintekijöiden puutteen vuoksi Suomessa ensimmäiset 17 lasinpuhdistajaa tulivat Ruotsin Limmared-lasitehtaalta. He yhdessä osanomistajana olleen ruotsalaisen paikallisen lasinpuhaltajan Johan Fredrik Gauffinin kanssa tekivät ensimmäiset lasiesineet 24. marraskuuta 1881. Vuonna 2007 Iittala listautui pörssiin ja kesäkuussa 2007 Fiskars osti Iittalan osakekannan. Kauppa toteutui elokuun lopussa 2007 ja yrityksen nimeksi vaihtui syyskuussa Iittala Group Oy Ab.
  Siitä lähtien Iittala on kasvattanut tuotteitaan ja tehnyt lasiesineitä ja muita astioita. Sen tunnettuja muotoilijoita sekä tuotteitaan ovat kansainvälistä suosiosta nauttineet Aino Aallon ”Aino Aalto” -lasisto sekä Alvar Aallon vuonna 1936 suunnittelema Savoy-Maljakko (Aalto-maljakko). Itse Aalto-maljakko on ikoni, jota valmistetaan Iittalan lasitehtaassa 75 vuotta sen luomisen jälkeenkin. Muita Iittalan tunnettuja muotoilijoita ovat: Göran Hongell, Aino Aalto, Alvar Aalto, Tapio Wirkkala, Kaj Franck, Kerttu Nurminen, Heikki Orvola, Timo Sarpaneva ja Oiva Toikka.

  Iittalan tuotteet ja palvelut
  Iittala verkkokauppana tarjoaa yli satavuotisen historiansa puolesta siis lasiesineitä ja muita astioita verkkokaupassaan. Se tarjoaa suositeltuja tuotteita etusivullaan aterimista maljakkoihin. Sen suosituimpia kokoelmia ovat: Alvar Aalto -kokoelma, Teema, Nappula, Birds by Toukka, Kastehelmi, Raami, Ultima Thule, ja Essence. Sisustutuotteita tai astiastoja ovat esimerkiksi maljakot, maljat, kukkaruukut, valaisimet, koristeet, taide-esineet, säilytys ja sisustustekstiilit. Kattamiseen Iittala tarjoaa tuotteita muun muassa seuraavista tuotekategorioista: lautaset sekä kulhot, viini ja baarilasit, mukit sekä kupit, juomalasit, aterimet, tarjoilu, tekstiilit sekä servetit, ruuanlaitto, veitset sekä sakset, ennen kaikkea Fiskarsin tuotteet sakseineen korostuvat yritysoston takia. Verkkokauppa tarjoaa myös tuotesuodattimet sekä uutuudet että tarjoukset ominaisuudet vaativampaan makuun. Kansainvälisenä tuotemerkkinä Iittalalta löytyy myös erillisiä myymälöitä ympäri Suomea sekä maailmaa Pariisista Kiinaan. Lisäksi Iittalan yhteistyökumppanit myyvät sen tuotteita omissa myymälöissään. Iittalan asiakaspalvelusähköpostiosoite on: myiittala.fi@iittala.com ja verkkokaupan asiaskaspalvelu on 020 439 5000 (ma-pe klo 10-14) email: verkkokauppa@iittala.com

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Iittalasta
  Löytyikö tästä verkkokaupasta kaikki tarvittava? Tuliko tilaus perille nopeasti ja vaivattomasti? Olitko tyytyväinen tämän verkkokaupan tuotteisiin laadun puolesta? Toimiko asiakaspalvelu kuten pitikin ja sait vastauksen kysymykseesi? Toiko verkkokauppa hymyn huulillesi ja shoppailu oli itse asiassa varsin mukavaa? Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla mielipiteen tästä palvelusta, koska aitojen mielipiteiden tietäminen siitä palvelusta on enemmän kuin tärkeätä. Rehellisen arvion avulla käyttäjät tietäisivät siten aidosti, kannattaako käyttää aikaa tähän. Arvionne merkitsisi muille käyttäjille varsin paljon tästä syystä.

  Feon verkkokauppa ohje

  Iittala
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Iittala

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Iittala luotettava yritys?

  Iittala on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Iittala tarjoaa?

  Iittala on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Huonekalut & Kodintavara.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Iittala-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.