IFCHIC

Kaikki arvostelut

IFCHIC

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

IFCHIC

Ota käyttöön yksinkertaisempi ja helpompi tapa tehdä työ- ja vapaa-ajasta tyylikäs valitsemalla yksivärisiä asuja. Vuosien varrella yksivärinen asu on rakentanut oman markkinarakonsa ja siirtynyt kauas yksinkertaisesta mustavalkoisesta asusta. Kaikkea puvuista verkkareihin on nykyään saatavilla yksivärisinä kokonaisuuksina. Jos et viime hetkellä osaa päättää, mitä pukea päällesi, yksivärinen look on varmasti varmin tapa. Yksivärisiä, ajattomia ja hillittyjä vaatteita varjoaa verkkokauppa nimeltä Ifchic. Täältä voit ostaa esimerkiksi Diorin, Pradan, Kenzon ja Kayun laukkuja sekä monen tuotemerkin vaatteita.

Tietoa yrityksestä Ifchic.com
Moni suomalainen tekee ostoksia muodin verkkokaupoissa. Erilaisia vaate-, kenkä-, asuste- ja laukkukauppoja löytyy netistä moneen eri makuun. Verkkokaupoissa voi shoppailla milloin itselle sopii ja valikoimia on monia. Verkkokaupoista löytyy yleensä koko-oppaat, sillä tuotteita ei pääse heti sovittamaan kuten paikan päällä shoppailussa. Kaikki haluavat näyttää mahdollisimman hyvältä. Muodikkaat vaatteet voivat auttaa sinua siinä. Mutta mistä löydät parhaat vaatteet? Yksi yritys, joka haluaa tarjota sinulle kokonaan uuden asun tai jopa vaatekaapin, on I. Mutta millaista laatua voit odottaa heidän yläosiltaan? Ovatko heidän mekkonsa mukavia sekä tyylikkäitä? Kuinka kestäviä niiden alaosat ovat? Onko Ifchicin verkkosivuilta helppo tilata kengät tai neuleet? Ifchic on Kaliforniassa sijaitseva vaatteita myyvä verkkokauppa. Yritys perustettiin vuonna 2014, ja se on sittemmin globalisoinut toimintansa. Työskennellessään suoraan tuotemerkkien ja luksusputiikkien kanssa ympäri maailmaa Ifchic takaa valikoiman eksklusiivisia tuotteita, jotta villeimmätkin ostosunelmasi toteutuvat. He tarjoavat tuotteita useista eri kategorioista, kuten vaatteet, ylelliset käsilaukut, kellot ja kauneus. Nykyään Ifchic illä on monia toimintoja ja logistiikkakeskuksia eri puolilla Yhdysvaltoja, Eurooppaa ja Aasiaa. Vaikka Ifchic.com-sivustolla on laaja valikoima, he lupaavat takaavansa aina jokaisen tuotteen aitouden. Teknologia muokkaa muodin tulevaisuutta. Ifchic haluaa olla osa vallankumousta, joka muuttaa naisten tapaa tehdä ostoksia. Yritys tarjoaa tuotteita merkeiltä kuten Morgan Lane, Ganni, MSGM, IRO, 111Skin ja Ulla Johnson. Yrityksen kautta voit ostaa Diorin, Pradan, Kenzon ja Kayun laukkuja, Tibin ja Kenzon vaatteita. Lisäksi voi ostaa Needle & Threadin mekkoja ja Mr & Mrs Italyn takkeja. Lisäksi tarjolla on Cynthia Rowley vaatemallisto ja Alice Mccallin mekkoja.  Ifchic ei ole vastuussa kohdemaan perimistä lisämaksuista, eikä se voi vaikuttaa niihin. Jos vastaanottaja kieltäytyy Ifchic lähetyksestä, vastaanottaja vastaa sekä alkuperäisen lähetyksen että palautuslähetyksen toimituskuluista ja kaikista paketista aiheutuvista tuontimaksuista. Tämä summa vähennetään tavaran palautuksesta. Jos et ole täysin tyytyväinen ostoksiisi, yritys palauttaa ostoksesi tai vaihtaa ne. Palauttamista tai vaihtoa varten sinulla on 14 päivää aikaa pyytää palautusnumeroa tilauksen vastaanottamisesta. 14 päivän jälkeen saapuneita pyyntöjä ei hyväksytä. Saat palautusnumeron sähköpostitse, jolloin sinulla on vielä 14 päivää aikaa palauttaa paketti varastoon. Kaikkien palautusten on saavuttava varastoon 28 päivän kuluessa. Tämän ajanjakson ulkopuolella tapahtuvia palautuksia ei hyväksytä harkintamme mukaan. 

Lue ja kirjoita palautetta yrityksestä Ifchic
Tuotteita ja tavaroita voi ostaa verkkokauppa-alustojen kautta, koska se on helpompaa ja edullisempaa. Oletko kiinnostunut ostamaan erilaisia tuotteita, kuten Tibin ja Kenzon vaatteita, Needle & Threadin mekkoja ja Mr & Mrs Italyn takkeja? Entäpä erilaisia asusteita ja kenkiä? Etsitkö parasta verkkoalustaa? Tervetuloa osoitteeseen Ifchic. Lue asiakasarvosteluja Ifchicin verkkokaupasta ja lue kokemuksia aiemmilta asiakkailta. Osta erilaisia toppeja, tunikoita, puseroita, mekkoja, villapaitoja, vapaa-ajan vaatteita ja housuja naisten osiossa. Suosittuja tuotemerkkejä ovat esimerkiksi Rachel Comey, Jonathan Simkhai, Noodle & Boo ja Fleur du Mal. Jaa kokemuksia ja anna arviosi.