Hollies

Kaikki arvostelut

Hollies

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Hollies

Etsitkö ulkoiluvaatteita, jotka ovat sekä muodikas että tehty hyvän laatuisista materiaaleista? Haluatko tuotteita, jotka ovat valmistaneet yritys, joka huolehtii ympäristöstä ja eläimistä? Hollies on yritys, jota saatat etsiä. Tämä yritys myy erilaisia nahka- ja höyhentakkeja sekä muita asusteita. Lue, mitä muilla asiakkailla on sanottavaa tästä ruotsalaisesta yrityksestä ennen kuin suuntaat heidän sivustolleen.

Tietoa Holliesista
Hollies on ruotsalainen yritys, joka erikoistuu ulkovaatteiden myymiseen. Heidän tuotteensa ovat todella muodikkaita ja hyvälaatuisia. Yritys perustettiin ensin vuonna 1962 nimellä Hollander, perustajana Aaron Hollander. Yritys nimettiin myöhemmin Holliesiksi vuonna 1971 ja on laajentanut markkinoitaan merkittävästi. Holliesin omistaa Tukholmassa toimiva ruotsalainen perhe, jolla on sukupolvien kokemusta nahkasta ja höyhenistä. Yritys on erinomainen ja erikoistuu nahka- ja höyhentakkien ja muiden asusteiden luomiseen sekä miehille että naisille. Merkki varmistaa, että sen tuotteiden laatu on aina asianmukainen heidän hallintahenkilöstönsä kauttaan heidän varastoillaan ympäri maailman. He keskittyvät antamaan sinulle tuotteita, jotka ovat huippulaadukkaita ja keskittynyt yksityiskohtiin, jotka ovat suunnitelleet ruotsalaiset suunnittelijat.

Holliesilla on oma työmoraalinsa ja he käyttävät nahkaa, joka on hankittu lihantuotannon kauta, joka tarkoittaa, että heidän käyttämänsä nahka ei ole eläimistä, jotka ovat kasvatettuja vain vaatteiden valmistukseen. Hollies ei myöskään työskentele nahkan kanssa, joka on eläimistä, joita metsästetään luonnossa. He tekevät yhteistyötä toimittajien ja asiakkaiden kanssa, jotka jakavat saman näkemyksen varmistaakseen, että tätä ylläpidetään. Yritys on myös lapsityövoimaa vastaan ja varmistaa, ettei se käytä kiellettyjä tai haitallisia kemikaaleja vaatteidensa valmistukseen.

Holliesin palvelut
Voit vierailla Holliesin fyysisessä myymälässä saadaksesi käytännön kokemuksen heidän tuotteidensa kanssa tai voit tehdä ostoksia verkossa heidän verkkokaupassaan. Voit löytää sinua lähimmän kaupan heidän sivustollaan. Heidän fyysisiä kauppojaan löydetään Norjassa, Tanskassa, Suomessa, Saksassa, Espanjassa, Italiassa, Belgiassa, Virossa ja Grönlannissa. Voit löytää tuotteita miehille ja naisille ja tarjolla on villa-, höyhentakkeja, tekoturkiksia, kelsi- ja kevyttakkeja. Asusteista löydät hansikkaita, hartiahuiveja ja tupsupipoja. Nämä tuotteet voidaan lisätä ostoskoriin ja tilata jatkamalla maksutapaan. Asiakkaat voivat maksaa Amexin, Apple Payn, Visan, Mastercardin, Klarnan ja PayPalin kautta. Jos tilaa Holliesin tuotteen Ruotsiin, Tanskaan, Suomeen, Itävaltaan, Belgiaan Viroon, Ranskaan, Saksaan, Kreikkaan, Italiaan, Alankomaihin, Puolaan, Portugaliin, Espanjaan ja Yhdistyneisiin Kansakuntiin, tuotteiden toimitus on ilmainen. Yritys varmistaa nopeat toimitukset ja varmistaa, että tuote saapuu 2 - 5 työpäivän sisällä. Jos et ole tyytyväinen Holliesin verkkokaupasta tilaamaasi tuotteeseen tai ajattelit sen olevan erilainen, voit palauttaa sen ja saada hyvityksen. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, jonka sisällä voit palauttaa sen siinä tapauksessa, että tuote on alkuperäisessä kunnossa. Jos haluat saada päivityksiä alennuksista, uusista kokoelmista ja muista tarjouksista ja heidän tarjoamiaan tarjouksia, voit myös seurata heidän sosiaalisen median sivujaan Facebookissa ja Instagramissa.


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Omistatko jo tuotteen, jonka ostit Holliesilta? Sitten toivomme, että voit käyttää muutaman kertoaksesi meille, mitä ajattelet tuotteesta ja ostoksen tekemisen kokemuksesta Holliesin kautta. Voit auttaa asiakkaita, jotka haluaisivat tilata tuotteita tämän yrityksen kanssa saamaan paremman ymmärryksen siitä, miten yritys ja sen palvelu toimii. Tuntuiko takki premium-laadulta ja rahasi arvoiselta? Millainen takin kestävyys oli? Kestikö se säätä ja muita rankkoja olosuhteita? Mitä ajattelet heidän tuotteidensa hinnoista? Olivatko hinnat reiluja ja kohtuullisia? Koetitko käyttää heidän asiakaspalveluaan saadaksesi vastauksia kysymyksiisi tai selvityksen ongelmiisi? Jaa oma mielipiteesi ja ajatuksesi tästä yrityksestä jättämällä yksityiskohtainen arvostelu tälle sivulle.

Etsitkö kuitenkin muunlaisia takkeja ja ulkovaatetusta? Vieraile täällä saadaksesi hieman vaihtoehtoja.