HolaPick

Kaikki arvostelut

HolaPick

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

HolaPick

Jos olet koskaan yrittänyt ostaa vaatteita netistä, olet varmasti huomannut, että verkkovaatekauppoja tuntuu olevan lähes lukematon määrä. Valinnanvaraa on toki aina hyvä olla mutta ongelmaksi se muodostuu silloin, kun valinnanvara muuttuu valinnanvaikeudeksi. Markkinoilla on niin paljon toimijoita, että monesti on vaikeaa erotella jyvät akanoista – tai siis keskinkertaiset tai pahimmillaan epäluotettavat verkkokaupat laadukkaista. Senpä takia eri toimijoiden vertailu on tärkeää, kun haluat ostaa vaatteita netistä. Tietoa kannattaa hakea monista eri lähteistä mutta toivomme toki, että sivustomme suomiarvostelut.fi on niistä yksi. Sivustoltamme löydät yhteenvetoja monista eri verkkokaupoista, jotka keskittyvät niin miesten kuin naistenkin muotiin. Tässä yhteenvedossa esittelemme kuitenkin verkkokaupan, joka keskittyy yksinomaan naistenvaatteiden kauppaamiseen. Kyseessä on yritys nimeltä HolaPick. Tässä artikkelissa saat tietää, mikä HolaPick yleensäkään on, kun taas käytännön kokemuksia voit etsiä ohesta löytyvältä kommenttipalstalta, jolle HolaPickin asiakkaat ovat jättäneet arvosteluja yrityksestä.

Tietoa HolaPickistä
HolaPick on naisten muotiin erikoistunut liike, jolla ei ole fyysistä kivijalkakauppaa laisinkaan. Kaikki kaupankäynti asiakkaan ja yrityksen välillä tapahtuu siis netin välityksellä, eli kyseessä on sataprosenttinen verkkokauppa. Näin ollen shoppailua voi harrastaa vaikka kotisohvalta käsin. HolaPick painottaa markkinoinnissaan ennen kaikkea matalia hintojaan. Se, näkyykö tämä negatiivisesti tuotteiden laadussa, selviää toivottavasti sinua ennen sivustoamme käyttäneiden asiakkaiden arvosteluista. Yrityksen verkkosivuja on nykyisillään mahdollista käyttää saksaksi, englanniksi ja espanjaksi, joskaan tämän yhteenvedon kirjoitushetkellä espanjankielinen käännös ei toimi. HolaPickin asiakaspalvelutiimi on yrityksen omien sanojen mukaan monikielinen. Firma ei kuitenkaan ilmoita, millä kielillä asiakaspalvelun kanssa on mahdollista asioida.

HolaPickin tuotteet ja palvelut
HolaPickin verkkoalusta on tuttu varmasti monelle, sillä se on rakennettu samalle pohjalle kuin monet muutkin alan toimijat. Kyseessä on sivustodesign, joka jaottelee tuotteet sekä tuoteryhmittäin että teemoittain ja asettaa sillä hetkellä käynnissä olevat kausialennukset keskiöön, kuten verkkokaupoilla on tapana tehdä. Kategorioiden takaa löytyy muun muassa takkeja ja muita ulkovaatteita, kenkiä, mekkoja ja housuja tai muita vaatekokonaisuuksien alaosia. Lisäksi HolaPick myy asusteita, kuten korva- ja kaulakoruja. Erikoiskategorioista puolestaan löytyvät mahdolliset kausituotteet, myydyimmät tuotteet sekä alennukset. Kunkin hetken trendeille on niillekin varattu oma tila sivustolta. Ei-kausiriippuvaisten tarjousten puolella HolaPick antaa alennusta uusille asiakkaille ja järjestää ilmaisen toimituksen, mikäli tilattujen tuotteiden kokonaishinta ylittää tietyn minimisumman. HolaPick toimittaa maailmanlaajuisesti, joskin sen alkuperäistä markkina-aluetta ovat ennen kaikkea Eurooppa, Lähi-itä, Pohjois-Amerikka sekä Australia. Yritys lupaa tuotteilleen 30 päivän palautusoikeuden, joka ylittää Suomen kuluttajansuojan turvaaman 14 päivän palautusoikeuden. Aina kun ollaan tekemisissä toimitusehtojen kanssa, on toki tärkeää tarkista korkeimman omakätisesti ajankohtaisimmat ehdot, sillä ne ovat saattaneet ehtiä muuttua tämän yhteenvedon kirjoittamisen ja oman ostopäätöksesi välisenä aikana.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä HolaPickin asiakkailta
Koska naisten muotiin ja kaikenlaiseen muuhunkin muotiin erikoistuneita verkkokauppoja on pilvin pimein, on tärkeää varmistua siitä, että valitsemasi verkkokauppa täyttää omat laatuvaatimuksesi. Siksi autenttinen, asiakaskokemuksen perusteella saatu tieto on korvaamatonta informoidulle nettishoppailijalle. Ohesta löydät jo HolaPickin kanssa asioineiden ihmisten kommentteja, joissa he kertovat kokemuksistaan. Koska arvostelut ovat luettavissasi vain muiden lukijoidemme ansiosta, toivomme, että sinäkin osoittaisit solidaarisuutta kanssashoppailijoitasi kohtaan ja jättäisit oheen arvostelun HolaPickistä, jos sinulle on jo ehtinyt karttua kokemusta yrityksestä. Muita lukijoitamme kiinnostaa varmasti etenkin se, millainen tuotteiden laatu on. Onko HolaPickin hintalaatusuhde kohdallaan? Entä oliko toimituksessa mitään mainitsemisen arvoista? Voit myös jakaa vinkkejä onnistuneeseen nettishoppailuun. Jos et ole vielä päättänyt, mikä verkkovaatekauppa sopii omiin tarpeisiisi, suosittelemme myös muihin sivustoltamme löytyvien yritysten profiileihin tutustumista.