Historia

Kaikki arvostelut

Historia

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Voidu

Voidu

0 arvostelut

Ajan viettäminen pelaten videopelejä tänä päivänä on todella suosittua nuorten ihmisten ja aikuisten keskuudessa...

Logo Fanatical

Fanatical

0 arvostelut

Pelien pelaaminen on hauska ajanviete kun haluat ottaa hieman taukoa arjesta ja käyttää hieman aikaa rentoutumiseen ja huoliesi unoh...

Logo Allyouplay

Allyouplay

0 arvostelut

Siitä lähtien kun pelit ovat olleet olemassa, ne ovat saaneet jättimäisen suosion kaiken ikäisten ihmisten keskuudessa. T&...

Logo Antiikki & Design

Antiikki & Design

0 arvostelut

Vaikka maailma kehittyykin koko ajan, jää historiaan joitakin arvokkaita tapoja, esineitä ja ilmapiirejä. Sisällyttäm...

Historia

Tuntuuko joskus siltä, että yleissivistyksessäsi on aukkoja? Uskotko, että ymmärtäisit nykyistä maailmantilaa paremmin, jos tietäisit enemmän menneisyydestämme? Tai ehkä vain yksinkertaisesti haluat lukea viihdyttäviä ja hyvin kirjoitettuja artikkeleja, jotka käsittelevät historian eri vaiheita? Jos nämä väittämät kuulostavat tututulta, Historia saattaa olla juuri sinulle sopiva julkaisu. Ennen kuin tilaat lehden, haluat kuitenkin varmasti tietää siitä vähän enemmän. Ei huolta! Me olemme koonneet tälle sivulle kaikki perustiedot Historia-lehdestä. Ja mikä parasta, pääset myös lukemaan muiden käyttäjien kokemuksia ja arvioita tästä lehdestä. 

Historia - Tietoa lehdestä 
Historia on maailmanhistoriaa käsittelevä aikakauslehti. Tätä suomalaista lehteä kustantaa Bonnier, joka on ruotsalainen mediakonserni ja kooltaan Pohjoismaiden toiseksi suurin viestintäyhtiö. Bonnier kustantaa Historian ohella myös monia muita lehtiä, esimerkiksi Tieteen Kuvalehteä. Historia-lehden takana onkin sama taustatiimi kuin Tieteen Kuvalehdellä. Historia käsittelee historian eri ilmiöitä ja aikakausia. Lehden tarkoituksena on käsitellä historiaa viihdyttävästi mutta samalla faktoja ja todenperäisyyttä kunnioittaen. Historia-lehti ilmestyy sekä perinteisenä aikakauslehtenä että verkkojulkaisuna. Lehden levikin ilmoitetaan olevan 21 318.

Lehden sisältö 
Historia-lehdestä ilmestyy vuosittain 18 numeroa. Lehdessä käsitellään erilaisia historiaan liittyviä ilmiöitä sekä alan uusimpia löytöjä ja saavutuksia. Lehden aihealueina ovat esimerkiksi antiikin Rooman valtakunta, eri aikakausien kuninkaalliset perheet, sotahistoria, viikingit, arkeologia ja niin edelleen. Lehden tavoitteena on valottaa historian käänteitä viihdyttävällä ja mukaansatempaavalla tavalla, samalla pitäen kiinni faktoista. Artikkeleita täydentävät havainnollistavat grafiikat ja taulukot sekä korkealaatuiset kuvat. Tekstin ja kuvan laaja ja havainnollistava yhteiskäyttö onkin yksi Historia lehden tunnusmerkkejä. 

Digitaalinen sisältö 
Perinteisen aikakauslehden lisäksi Historia tarjoaa tilaajilleen myös kattavasti digitaalista sisältöä. Myös verkkosisällöissä toistuu lehdelle tunnunomainen tekstin ja visuaalisen kuvaston yhteistyö, jossa teksti ja kuvat täydentävät toisiaan ja grafiikat selventävät historian monimutkaisiakin ilmiöitä. Historian digitaalista sisältöä lisätään joka päivä. Digisisältöjä voi käyttää puhelimella, internet-selaimella tai Historian oman mobiilisovelluksen kautta.  

Historia lehden tilaaminen 
Voit tilata Historian esimerkiksi Bonnier-kustantamon verkkosivujen kautta tai soittamalla Bonnierin asiakaspalveluun. Lisäksi tilauksen voi tehdä erilaisten lehtimyyntipalveluiden kautta, mutta silloin on tärkeää tutustua myös palvelun omiin käyttöehtoihin. Historia-lehdelle tarjotaan erilaisia tilausvaihtoehtoja. Tarjolla on esimerkiksi kesto- ja määräaikaistilauksia. Lisäksi lehden voi tilata lahjatilauksena vaikkapa ystävälle tai perheenjäsenelle. Usein tilauksen yhteydessä saa valita itselleen mieluisen tilaajalahjan. Voit tilata joko lehden ja digioikeudet yhdessä, tai tilata pelkästään Historian digisisällöt. Tilaajilla on myös pääsy MoreShop-etukauppaan, jossa myydään muun muassa elektroniikkaa, työkaluja, kelloja, ja kodintuotteita alennushinnoin. 

Asiakaspalvelu
Historia on Bonnierin julkaisema lehti, joten myös asiakaspalvelu tapahtuu Bonnierin kautta. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse tai lähettämällä sähköpostia. Sähköposteihin luvataan vastata 7 päivän kuluessa. Tilaajilla on myös oma itsepalvelukanava. Kirjautumalla sisään palveluun kautta voit tarkastella tai muokata tilaustasi sekä maksaa laskuja helposti. Lisäksi Bonnierin sivuilta löytyy laaja ohjekeskus, johon on koottu vastauksia moneen pulmaan ja kysymykseen. 

Historia - Arvioita ja kokemuksia lukijoilta
Oman yleissivistyksen kohentaminen on monen meistä to do -listalla. Ehkä itsekin parhaillaan haaveilet maailmankuvasi laajentamisesta ja harkitset siksi Historia-lehden tilaamista? Ennen tilauksen tekemistä haluat kuitenkin varmasti tietää, mitä lehden muut lukijat ovat sen sisällöstä mieltä sekä kuulla suoraan tilaajilta, millainen lehden tilaajakokemus on ollut. Lue siis muiden käyttäjien arviot huolella, ennen kuin teet lopullisen ostopäätöksesi. Jos olet Historia-lehden tilaaja tai olet joskus lukenut lehteä, voit auttaa muita käyttäjiä kirjoittamalla oman arvostelusi lehdestä vaikka saman tien. Kiitos ajastasi ja avustasi!