Hintaopas

Kaikki arvostelut

Hintaopas

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Hintaopas

Hintaopas on hinta- ja tuotevertailusivusto, joka auttaa kuluttajia tekemään ostopäätöksiä ja tuoteostoksia. Pääpaino on tehokkaassa suodattamisessa, jonka avulla kuluttajat löytävät tarpeitaan vastaavia tuotteita. Suuri määrä tuotteita, monipuolinen suodatin, suosituimmat tuotteet ja käyttäjien kirjaamia kauppa- ja tuotearvioita. Tuotteet ja niiden tiedot kerätään verkkokaupoista. Tuotesivulla näytetään kuluttajan etsimän tuotteen alin hinta. Käytännössä sivustolta löytyy tuotteita ja hintaja suomalaisista kaupoista. Tuotteilsta näkee toimituskulut ja varastotilanteen, hintahistorian, varastoonsaapumisajan ja lisäksi käyttäjien kirjoittamia kauppa- ja tuotearvioita.

Hintaoppaasta yrityksenä
Hintaoppaan omistaa Prisjakt Finland Oy, joka on osa Schibsted-konsernia. Toimitusjohtajana toimii Peter Gergberg. Toiminta on alkanut vuonna 2002 Ruotsin Ängelholmissa harrastuspohjalta. Alkuun perustajat keräsivät tietoa niistä tuotteista, jotka heitä itseään kiinnosti. Nykyään yrityksen palveluksessa on 220 työntekijää, jotka hankkivat tietoa tuotteista kuluttajien ostopäätöksen tueksi. Yritys toimii seitsemässä maassa. 

Tuotteet ja palvelut
Hintaopassivuston jäsenyys on maksutonta. Jäsenenä on mahdollista luoda ja muokata hintavahteja, tallentaa ja synkronoida hintalistoja ja kirjoittaa tuotearvioita. Hintaopas toimii lisäksi sovelluksen avulla, jonka voi ladata AppStoresta tai Google Play:stä. Hintaopas ei saa tuloja myymällä tuotteita. Hintaopas saa tuloja kauppojen kanssa tehdyistä sopimuksista. Se veloittaa kauppaa aina, kun se ohjaa asiakkaita kyseisen kaupan sivuille. Hintaopas näyttää käyttäjäarvosteluja tuotteista. Arvosteluja on kolmenlaisia: tuotearvosteluja, kirjautuneiden käyttäjien kirjoittamat kauppa-arvostelut sekä ostotapahtuman aikana kirjoitetut intstore-kauppa-arvostelut. Kirjautuneiden käyttäjien tuote- ja kauppa-arvostelut julkaistaan heti. Ostotapahtuman yhteydessä tehdyt instore-kauppa-arvostelut julkaistaan, kun käyttäjä klikkaa aktivointilinkkiä, ilman tätä, arvostelua ei julkaista lainkaan. Käyttäjät voivat muokata arvosteluitaan koska tahansa, ja muokkauspäivämäärä tulee aina näkyville. Arvosteluja valvotaan. Erityisesti jos joku käyttäjä merkitsee arvostelun epäilyttäväksi tai automaattinen arvosteluiden valvontajärjestelmä merkitsee arvostelun epäilyttäväksi. Hintaopas ilmoittaa, jos käyttäjän arvostelu poistetaan, mikäli se rikkoo sääntöjä tai lakia. Arvostelut säilyvät palvelussa niin kauan kuin tuote tai kauppa on siinä mukana.Arvostelun kirjoittaja voi poistaa arvostelun koska tahansa. Mikäli käyttäjätiliä ei ole käytetty yli vuoteen, arvostelu muutetaan nimettömäksi. Käyttäjät, jotka kirjoittavat arvosteluita, antavat tuotteelle tai kaupalle myös arvosanan. Se koostuu tähdistä, jotka näkyvät arvion vieressä. Kaupan kokonaisarvosanaan lasketaan mukaan vain viimeisen vuoden arviot. Jos tuotteella tai kaupalla on vähän arvioita, se siirretään kokonaisarvosanana kohti arvosana-asteikon keskikohtaa. Korkein tai alhaisin kokonaisarvosana ansaitaaan vastan, kun monet käyttäjät ovat ilmaisseet mielipiteensä. Hintaopas indeksoi kaikki tuotteet, jotka sopivat Hintaoppaan aktiivisiin tuotteisiin.Se päivitetään useita kertoja päivässä, jotta hinnat ja varastotiedot pysyvät ajantasalla.Mikäli hinnat muuttuvat oleellisesti, kauppa asetetaan karanteeniin ja tarkistetaan manuaalisesti, jotta virheitä ei tapahdu. Tämän vuoksi suositellaan, että etukäteen ilmoitetaan isoista hinnanmuutoksista sähköpostitse Hintaopasta, jotta voidaan välttyä karanteenilta. 

Muuta
Kaupan voi rekisteröidä Hintaopas palveluun ilmaiseksi. Silloin voi kirjautua kaupan sivuille Hintaopas Analytics-työkalussa, vastata asiakkaiden arvosteluihin, muokata kaupan tietoja ja löytää kaupan hyväksymät maksutavat. Verkkokaupan tulee olla elinkeinonharjoittajan hallinnassa, jonka alv-rekisteröinti on myös siinä maassa, jossa toimipaikka tai kotipaikka sijaitsee, otaa vastaan tilauksia verkkokaupan ja sähköpostin välityksellä, palvelee kuluttajia Suomessa, ilmoittaa hinnat euroissa, seuraa suomalaista kuluttajalainsäädäntöä, on vastuussa maahantuonnista ja siihen liittyvistä maksuista ja veroista eikä väärinkäytä Hintaoppaan menetelmiä. Verkkokaupat voivat ryhtyä myös Premium-kaupoiksi, jolloin näkyvyys Hintaoppaan hintatiedoissa on parempi ja kyseiset kaupat saavat enemmän liikennettä. Ne pystyvät myös paremmin analysoimaan klikkauksia ja kilpailua. Hintatiedosto rekisteröidään kaupan rekisteröinnin yhteydessä tai myöhemmin ottamalla yhteyttä Hintaoppaan tukeen. 

Vinkit, suosittelut, valitukset
Oletko käyttänyt Hintaopasta? Mitä kokemuksia sinulla on palvelusta? Suosittelisitko palvelua muille ja miksi? Oletko käyttänyt Hintaopasta kuluttajana vai kauppana? Kerro meille täällä mitä mieltä olet ollut ja jaa muilla mahdollisille käyttäjille oikeaan kokemukseen perustuvaa tietoa.