SuomiArvostelut

  Arvostelut Hifimaailma

  Teknologia kehittyy koko ajan. Yksi aikamme merkittävimmistä mullistuksista on ollut äänen- ja kuvantoistolaitteiden yleistyminen. Niiden avulla saamme uutisemme, opimme uutta ja teemme töitä. Laadun tärkeyttä tämän teknologian kohdalla ei siis tule aliarvioida.
  Laadukkaat vaihtoehdot huonoista voit erottaa esimerkiksi alan testien ja artikkeleiden avulla. Näiden julkaisuun keskittyy suomalainen Hifimaailma. Millaiset ovat lehden toimitusehdot? Onnistuuko tilauksen peruutus mutkattomasti? Millaista on lehden sisältö? Vastauksia näihin ja moniin muihin tärkeisiin kysymyksiin saat asiakkaiden itsensä jättämistä arvosteluista.

  Tietoa Hifimaailma-lehdestä

  Hifimaailma on yksi suomalaisen lehdenkustannusyhtiö Fokus Media Finland Oy:n omistamista aikakauslehdistä. Yhtiön perustivat Sanoma Median entiset työntekijät, mikä näkyy myös sen valikoimassa – monet sen lehdistä on ostettu Sanomalta. Näihin kuuluvat muun muassa V8-Magazine, Antiikki & Design, Pelit-lehti, Auto Bild ja Cosmopolitanin Suomen painos. Hifimaailma-lehden se osti Pop Medialta syksyllä 2015. Itse lehteä on julkaistu jo vuodesta 2006 alkaen.
  Fokus Median liikevaihto oli vuonna 2019 noin 13,8 miljoonaa euroa, mikä tarkoitti noin 10 prosentin laskua edellisvuoteen verrattuna. Tästä tilikauden tulokseksi jäi 43 tuhatta euroa. Yritys työllisti samaisena vuonna 70 henkilöä, mikä oli 20 henkilöä vähemmän, kuin edellisenä vuonna. Osakeyhtiön kotipaikaksi on merkitty Helsinki, ja toimitusjohtajan virkaa kantaa Mikko Paavo Saastamoinen. Hallituksessa istuvat hänen lisäkseen muun muassa puheenjohtaja Tapani Pitzen sekä jäsenet Markku Hurmeranta ja Soili Pitzen. Talousjohtajan toimet tekee Jani Tolonen, jonka lisäksi päätöksiä tekee kaupallinen johtaja Jaana Lindvall-Harki.

  RAP BATTLE 1/3 @ VERKKOKAUPPA DUDE ISLAND FEST / NAUHALLA

  Hifimaailma sisältö

  Hifimaailma on suomenkielinen aikakauslehti, jonka aihepiirejä ovat äänilaitteet ja kuvantoisto. Lehden lukijat ovat enimmäkseen 25–60-vuotiaita miehiä, ja kyseinen kohderyhmä näkyykin sen sisällössä vahvasti. Teksteissä hyödynnetty kieli on varsin yksinkertaista ja suorasukaista, eli asioita käsitellään ilman sen kummempia hienosteluja. Tilausta harkitseva voi löytää artikkeleja, vertailuja ja testejä myös lehden omilta nettisivuilta.
  Lehden uskollista lukijakuntaa palkitaan erilaisin kilpailuin ja arvonnoin, joilla haetaan usein jonkin numeron parasta juttua. Palkintoina annetaan esimerkiksi soittimia, kuulokkeita ja kaiuttimia, joiden arvot vaihtelevat muutamien kymmenistä euroista satoihin euroihin.
  Artikkeleissa korostuu teknisten tietojen yksityiskohtainen kuvaus. Ennen sisällön lukemista tilaajalla kannattaakin olla kattava tuntemus kuvan- ja äänentoistolaitteiden kuvailussa käytettävästä sanastosta. Näin ominaisuuksien listauksista, analyyseistä ja vertailuista saa mahdollisimman ison hyödyn irti.
  Yksittäisten testien yhteydessä kuvaillaan toisinaan hieman myös teknologisen laitteen menneitä mullistuksia, eli lehdestä voi oppia uusien kehityssuuntien lisäksi äänentoistolaitteiden historiaa.
  Uusia numeroita julkaistaan 8 kertaa vuodessa. Normaalihintaisena vuoden lehtien hinta alkaa noin 88 eurosta, mutta erilaisten sivujen kautta tilatessa tästä voi saada tuntuvan alennuksen. Maksaa voi verkkopankissa, luottokortilla sekä laskulla. Tilauksen tekemällä saa myös ilmaisen lukuoikeuden digitaalisiin näköislehtiin.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit Hifimaailman toimintaan liittyen

  Oletko jo tilannut Hifimaailma-lehden? Millaista sen sisältö yleensä oikein on? Ovatko lehdessä julkaistut arvostelut ja testit käsitelleet mielestäsi tärkeitä ominaisuuksia kattavasti? Etenkin tällaisen sisällön kohdalla osaavan sisällöntuottajan työ erottuu joukosta edukseen, kun taas noviisin teksti jää helposti varsin hyödyttömäksi.
  Inspiroiduitko jonkin uuden laitteen hankintaan lehden ansiosta? Ehkäpä innostuit johonkin uuteen projektiin, joka on jättänyt mieleesi rakkaita muistoja? Uusien kokeilujen aloittaminen on yksi elämämme miellyttävimmistä kokemuksista, ja tätä edesauttava viihde on mitä todennäköisimmin veloittamansa rahan arvoista.
  Ehkä jouduit peruuttamaan tilauksesi jostakin syystä? Oli sitten syynä tyytymättömyys, elämäntilanteen muutos tai kiinnostuksen kohteen vaihtuminen, voit kertoa omasta kokemuksesta sivuillamme anonyymisti ja luottamuksella. Oliko tilauksen peruutus helppoa? Toisinaan lehdet vaikeuttavat peruutuksen tekoa, jotta mahdollisimman moni pysyisi heidän asiakkaanaan.
  Jätä oma arvostelusi tällä välilehdellä – siitä on suuri apu muille lehden tilaamista pohtiville.

  Hifimaailma
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Hifimaailma

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Hifimaailma luotettava yritys?

  Hifimaailma on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Hifimaailma tarjoaa?

  Hifimaailma on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Multimedia ja Tilaukset.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Hifimaailma-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.