Harlequin

Kaikki arvostelut

Harlequin

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Tirendo

Tirendo

1 arvostelut

Etsitkö autoosi uutta rengasta vanhan tilalle tai vanteita? Ajoneuvosi renkaat pelaavat suuren roolin autosi toiminnassa ja on erittäin t...

Logo InkClub

InkClub

2 arvostelut

Jokainen, joka käyttää tietokonetta, tietää, että jossain vaiheessa sinun tarvitsee tulostaa jotakin. Tulostin on k&a...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Trodo

Trodo

12 arvostelut

Auton käyttäminen matkustamiseen lomalla tai työmatkalla tai jopa ruokakauppaan on aliarvostettu ja hyödyllinen kuljetusta...

Harlequin

Nykyään voi olla melko vaikeaa valita kirjakauppa, josta voit löytää kaikki etsimäsi, sillä niitä on olemassa monia. Jos haluat kirjoja, jotka ovat harvinaisia ja vanhoja, sitten saatat joutua etsimään melko kauan. Mutta mistä voit löytää kaupan, joka tarjoaa juuri sen, mitä etsit ja tarjoaa sinulle myös mukavuuden selata valikoimaa kotisi mukavuudesta? Yksi tällaisista kirjakaupoista on Harlequin. Mutta ovatko heidän kirjansa hyvässä kunnossa? Myyvätkö he harvinaisia kirjoja ja muita erityisiä kirjoja, joita saatatkin etsiä? Kuinka helppoa heidän sivustollaan navigoiminen on? Onko heillä asiakaspalvelu, johon voit ottaa yhteyttä siinä tapauksessa, että sinulla on kysyttävää kirjoista tai kohtaat ongelmia tilausta tehdessä? Kuinka pitkään toimitus vie? Opi lisää asiakkailta, jotka ovat jo käyttäneet Harlequinin palveluita tietääksesi miten yritys toimii ja miten se kohtelee asiakkaitaan.

Tietoa Harlequinista
Harlequin julkaisee yli 110 kirjaa 34 kielellä 110 maassa ja käsittelee aiheita kuten romanssi, jännityskertomukset, vitsit, paranormaalit aktiviteetit, horoskoopit ja monia muita menestyskirjoja. He aloittivat kirjojensa julkaisun jo kauan sitten, vuonna 1979. Nyt he julkaisevat yli 1000 kirjaa vuosittain, joita myydään verkossa, postimyyntitilauksena ja myymälöissä. Heidän sivustonsa kirjat jaetaan kategorioihin kuten: Uutuudet, Kaunokirjallisuus kuten novellit, dekkarit, paranormaalit ja monia muita. Heillä on myös omat Harlequin-sarjat, joihin sisältyy romanttiikka, kokoelmateokset, lääkäriromaanit ja menestyskirjat. Löydät myös muita kirjoja harrastuksiin ja vapaa-aikaan, perhe ja terveys ja horoskoopit. He tarjoavat kirjoja kaikenikäisille lapsista ja teeneistä nuoriin aikuisiin ja aikuisiin.

Harlequinin palvelut
Voit tilata suosikkikirjasi suoraan heidän sivustoltaan luomalla tilin, joka auttaa sinua seuraamaan tilaustesi kulkua. Voit löytää sekä elektronisia kirjoja että fyysisiä kopioita heidän sivustollaan. Elektroniset kirjat lähetetään suoraan sähköpostiisi ja fyysiset kopiot lähimpään postitoimistoosi. Harlequin varmistaa, että fyysiset kopiot toimitetaan 10 - 15 päivässä tilauksesta ja eivät myöskään veloita lisää toimituksesta jos tilauksen arvo on yli 25 €. Jos jostain syystä et kuitenkaan ole tyytyväinen saamaasi tuotteeseen tai tilauksestasi puuttuu tuotteita tai ne ovat vaurioituneita, voit ottaa yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa joko puhelimitse tai sähköpostitse aukioloaikoina. Jos haluaisit arvostella heidän kirjojaan sanomalehdessä, radiossa, televisiossa tai blogissa, voit myös ottaa heihin yhteyttä sähköpostitse saadaksesi hyväksynnän ennen kuin julkaiset arvostelun. Heidän sähköpostinsa löytyy sivustolta. Entä oletko ammattilaiskääntäjä ja etsit uusia haasteita? Harlequin palkkaa kääntäjiä kääntämään heidän kirjojaan. Vaatimukset ovat, että olet opiskellut suomen kieltä tai kääntämistä korkeakoulutasolla, englannin kielesi on oltava erinomainen, sinulla on aiempaa kokemusta ja olet kiinnostunut heidän kirjoistaan sekä lukenut ainakin yhden niistä. Jos olet kiinnostunut tästä ja täytät kaikki vaatimukset, voit ottaa heihin yhteyttä ja lähettää ansioluettelosi, jolloin saat käännettäväksesi testin. Tämä saattaa olla seuraava työpaikkasi!


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Omistatko jo kirjan Harlequinilta? Sitten voit olla henkilö, joka kertoo yrityksestä ja sen palveluista sekä toimintaperiaatteista. Haluaisimme tietää, millainen kokemuksesi oli heidän kanssaan alusta alkaen. Kuinka pitkä toimitusaika oli, oliko se kohtuullinen vai jouduitko odottelemaan kirjaasi kun olit jo lukenut viimeisen loppuun? Millaisessa kunnossa kirja saapui kotiovellesi? Tarjoavatko he helpon ja mukavan ostokokemuksen? Etsitkö juurikin sen kirjan, mitä etsit? Kohteleeko heidän asiakaspalvelunsa sinua ystävällisesti ja auttoivatko he sinua kaikkien asioiden kanssa? Entä mitä ajattelet heidän hinnoistaan? Ajatteletko heidän tuotteidensa olevan kohtuullisia ja edullisia? Kerro meille kaikki ajatuksesi kirjoittamalla oma arvostelusi tälle sivulle, sillä arvostelusi voi auttaa muita päättämään, jotka epäröivät kirjan ostamista Harlequinin verkkokaupasta.