SuomiArvostelut

  Arvostelut Harlequin

  Nykyään voi olla melko vaikeaa valita kirjakauppa, josta voit löytää kaikki etsimäsi, sillä niitä on olemassa monia. Jos haluat kirjoja, jotka ovat harvinaisia ja vanhoja, sitten saatat joutua etsimään melko kauan. Mutta mistä voit löytää kaupan, joka tarjoaa juuri sen, mitä etsit ja tarjoaa sinulle myös mukavuuden selata valikoimaa kotisi mukavuudesta? Yksi tällaisista kirjakaupoista on Harlequin. Mutta ovatko heidän kirjansa hyvässä kunnossa? Myyvätkö he harvinaisia kirjoja ja muita erityisiä kirjoja, joita saatatkin etsiä? Kuinka helppoa heidän sivustollaan navigoiminen on? Onko heillä asiakaspalvelu, johon voit ottaa yhteyttä siinä tapauksessa, että sinulla on kysyttävää kirjoista tai kohtaat ongelmia tilausta tehdessä? Kuinka pitkään toimitus vie? Opi lisää asiakkailta, jotka ovat jo käyttäneet Harlequinin palveluita tietääksesi miten yritys toimii ja miten se kohtelee asiakkaitaan.

  Tietoa Harlequinista

  Harlequin julkaisee yli 110 kirjaa 34 kielellä 110 maassa ja käsittelee aiheita kuten romanssi, jännityskertomukset, vitsit, paranormaalit aktiviteetit, horoskoopit ja monia muita menestyskirjoja. He aloittivat kirjojensa julkaisun jo kauan sitten, vuonna 1979. Nyt he julkaisevat yli 1000 kirjaa vuosittain, joita myydään verkossa, postimyyntitilauksena ja myymälöissä. Heidän sivustonsa kirjat jaetaan kategorioihin kuten: Uutuudet, Kaunokirjallisuus kuten novellit, dekkarit, paranormaalit ja monia muita. Heillä on myös omat Harlequin-sarjat, joihin sisältyy romanttiikka, kokoelmateokset, lääkäriromaanit ja menestyskirjat. Löydät myös muita kirjoja harrastuksiin ja vapaa-aikaan, perhe ja terveys ja horoskoopit. He tarjoavat kirjoja kaikenikäisille lapsista ja teeneistä nuoriin aikuisiin ja aikuisiin.

  Toivota syksy tervetulleeksi Harlequinin kanssa!

  Harlequinin palvelut

  Voit tilata suosikkikirjasi suoraan heidän sivustoltaan luomalla tilin, joka auttaa sinua seuraamaan tilaustesi kulkua. Voit löytää sekä elektronisia kirjoja että fyysisiä kopioita heidän sivustollaan. Elektroniset kirjat lähetetään suoraan sähköpostiisi ja fyysiset kopiot lähimpään postitoimistoosi. Harlequin varmistaa, että fyysiset kopiot toimitetaan 10 - 15 päivässä tilauksesta ja eivät myöskään veloita lisää toimituksesta jos tilauksen arvo on yli 25 €. Jos jostain syystä et kuitenkaan ole tyytyväinen saamaasi tuotteeseen tai tilauksestasi puuttuu tuotteita tai ne ovat vaurioituneita, voit ottaa yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa joko puhelimitse tai sähköpostitse aukioloaikoina. Jos haluaisit arvostella heidän kirjojaan sanomalehdessä, radiossa, televisiossa tai blogissa, voit myös ottaa heihin yhteyttä sähköpostitse saadaksesi hyväksynnän ennen kuin julkaiset arvostelun. Heidän sähköpostinsa löytyy sivustolta. Entä oletko ammattilaiskääntäjä ja etsit uusia haasteita? Harlequin palkkaa kääntäjiä kääntämään heidän kirjojaan. Vaatimukset ovat, että olet opiskellut suomen kieltä tai kääntämistä korkeakoulutasolla, englannin kielesi on oltava erinomainen, sinulla on aiempaa kokemusta ja olet kiinnostunut heidän kirjoistaan sekä lukenut ainakin yhden niistä. Jos olet kiinnostunut tästä ja täytät kaikki vaatimukset, voit ottaa heihin yhteyttä ja lähettää ansioluettelosi, jolloin saat käännettäväksesi testin. Tämä saattaa olla seuraava työpaikkasi!


  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  Omistatko jo kirjan Harlequinilta? Sitten voit olla henkilö, joka kertoo yrityksestä ja sen palveluista sekä toimintaperiaatteista. Haluaisimme tietää, millainen kokemuksesi oli heidän kanssaan alusta alkaen. Kuinka pitkä toimitusaika oli, oliko se kohtuullinen vai jouduitko odottelemaan kirjaasi kun olit jo lukenut viimeisen loppuun? Millaisessa kunnossa kirja saapui kotiovellesi? Tarjoavatko he helpon ja mukavan ostokokemuksen? Etsitkö juurikin sen kirjan, mitä etsit? Kohteleeko heidän asiakaspalvelunsa sinua ystävällisesti ja auttoivatko he sinua kaikkien asioiden kanssa? Entä mitä ajattelet heidän hinnoistaan? Ajatteletko heidän tuotteidensa olevan kohtuullisia ja edullisia? Kerro meille kaikki ajatuksesi kirjoittamalla oma arvostelusi tälle sivulle, sillä arvostelusi voi auttaa muita päättämään, jotka epäröivät kirjan ostamista Harlequinin verkkokaupasta.

  Harlequin
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Harlequin

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Harlequin luotettava yritys?

  Harlequin on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Harlequin tarjoaa?

  Harlequin on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Multimedia ja Tilaukset, Toimisto, Harrastus & Juhla.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Harlequin-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.