Happy Socks

Kaikki arvostelut

Happy Socks

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Happy Socks

Oletko tullut ajatelleeksi, että sukilla voi helposti piristää asua kuin asua? Valitsemalla personnalliset sukat voit helposti lisätä vähän huumoria ja väriä vaatekaappiisi ilman, että sinun pitää ostaa paljon uusia ja kalliita vaatteita. Jos värikkäät ja ainutlaatuiset sukat kiinnostavat, olet ehkä jo kuullut Happy Socks sukista. Tämä ruotsalainen merkki on tunnettu hauskoista sukistaan - mutta mitä muuta tiedät brändistä? Tältä sivulta löytyy tietoa Happy Socksin tuotteista ja palveluista. Ja mikä parasta, voit lukea muiden käyttäjien rehellisiä arvioita ja kommentteja Happy Socksista! 

Esittelyssä Happy Socks
Happy Socks on ruotsalainen sukka-, alusvaate- ja uima-asumerkki. Merkki on tunnettu erityisesti ainutlaatuisista ja värikkäistä sukista. Mikael Söderlindh ja Viktor Tell perustivat yrityksen Tukholmassa vuonna 2008. Happy Socksin tuotteita myydään maailmanlaajuisesti yli 90 maassa. Brändillä on omia myymälöitä ympäri maailmaa, Los Angelesista Tokioon. Lisäksi merkin tuotteita myydään yli 10 000 jälleenmyyntiliikkeessä eri puolilla maailmaa. Lisäksi Happy Socks tuotteita myydään brändin omassa verkkokaupassa. Happy Socksin päämaja sijaitsee Tukholmassa ja lisäksi sillä on toimistot New Yorkissa ja Münchenissä. 

Happy Socks sukat 
Happy Socks on tunnettu värikkäistä ja persoonallisista sukistaan. Valikoimasta löytyy sukkia sekä miehille, naisille että lapsille monissa eri väreissä ja kuvioissa. Sukkien materiaali on puuvilla-polyamidi-elastaani-sekoite. Useimmissa sukissa on värillinen kantapää- ja varasosa ja muu osa sukasta on kuvioitua. Happy Sock sukkia on tehty yhteistyössä useiden eri brändien kanssa: esimerkiksi Disneyllä ja The Beatlesilla on omat Happy Socks -sukkansa. 

Muut Happy Socks tuotteet 
Sukat ovat brändin nimen mukaisesti Happy Socksin päätuote. Niiden lisäksi merkin valikoimasta löytyy kuitenkin myös muita tuotteita. Happy Socks myy myös kuvioituja kangasmaskeja, alusvaatteita, sandaaleita sekä uima-asuja naisille, miehille ja lapsille. Kaikissa Happy Socks -tuotteissa toistuvat merkille tyypilliset kirkkaat värit ja kuviot

Verkkokauppa
Happy Socksilla on oma verkkokauppa, josta brändin sukkia ja muita tuotteita voi tilata. Verkkokaupasta on saatavilla oma suomenkielinen versio. Tuotteet on lajiteltu omille osastoilleen. Sukkaosastolta löytyvät omat osastot miesten ja naisten sukille. Lisäksi lasten sukille on oma osio ja samoin muille tuotteille, kuten uima-asuille ja sandaaleille. Verkkokaupassa on Usein kysyttyä -osio, josta löytyy paljon tietoa Happy Socks -tuotteista ja tilausehdoista. Sivustolta löytyy myös chat-ikkuna, josta voit kysyä apua ja neuvoja tilaukseen tai tuotteisiin liittyen. 

Tilausehdot
Happy Socks toimittaa maailmanlaajuisesti. Toimitusaika Suomeen on noin 3 - 6 arkipäivää riippuen valitsemastasi toimitustavasta. Verkkokaupassa ilmoitetut hinnat sisältävät arvolisäveron eikä EU:n sisäisiin tilauksiin lisätä tullimaksuja. Tilauksen voi maksaa Visa, Mastercard tai American Express maksukotrtilla. Lisäksi voit maksaa PayPalin, Apple Payn tai Trustlyn kautta. Kaikki maksut käsittelee Adye, jonka toimintaa valvoo Trustwave. Voit seurata tilauksesi edistymistä toimitusnumerolla, jonka saat tilauksesi yhteydessä. 

Palautukset
Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus tilauksen vastaanottamisesta laskien. Jos palautat tuotteen, sen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisten hintalappujen tulee olla paikoillaan. Palautukset käsitellään 21 arkipäivän kuluessa. 

Happy Socks - Arvostelut, vinkit ja kommentit 
Joko sinun jalkojasi koristavat värikkäät Happy Socks sukat? Jos olet joskus shoppaillut Happy Socks -tuotteita, voit auttaa muita käyttäjiä kertomalla kokemuksesi brändin tuotteista ja palveluista. Kuvailemalla tuotteiden laatua, tilauksen helppoutta, maksutapoja, asiakaspalvelua ja muita kokemuksiasi autat muita ymmärtämään Happy Socksia paremmin. Asiakasarvioiden perusteella ostopäätöstään vielä harkitsevien asiakkaiden on helpompi päättää, onko tämä se heille parhaiten sopiva tuotemerkki vai onko parempi vielä jatkaa etsintöjä.