Halal wear

Kaikki arvostelut

Halal wear

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Inessa

Inessa

2 arvostelut

Kiinnostaako sinua sisustaminen, mutta haluat jotain ainutlaatuista? Pitääkö sinun etsiä tietyn värin perusteella jotain...

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

1 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Halal wear

Huolehtimalla sekä omasta että kotimme ulkomuodosta varmistumme siitä, että meillä on mukava olla riippumatta siitä, missä olemme. Näihin asioihin voi kiinnittää huomiota monellakin eri tavalla, mutta yksi erinomainen tapa on hankkia sellaista muotia ja sellaisia kodin esineitä, jotka on suunnattu juuri sinulle. Mikäli olet muslimi tai muusta syystä haluat vaikkapa arabiankielistä kalligrafiaa kotiasi koristamaan, saatat harkita Halal-wearin verkkokaupassa asioimista. Millainen yritys Halal-wear oikeastaan on? Tähän kysymykseen pyrimme vastaamaan seuraavan yhteenvedon aikana. Mikäli sen sijaan olet kiinnostunut muiden yrityksen asiakkaiden kokemuksista, voit lukea niitä ohesta löytyvältä arvostelupalstalta.

Tietoa Halal-wearista
Halal-wear on verkkokauppa, joka on erikoistunut erilaisten islamilaisten tuotteiden verkkomyyntiin. Yrityksen kohderyhmää ovat toki erityisesti muslimit, mutta varsin erilaisten tuotekategorioiden vuoksi myös kohderyhmään kuulumattomat saattavat löytää sivustolta mielenkiintoisia tuotteita. Suomenkielisen kuluttajan on tosin syytä huomata, että sivustoa ei ole mahdollista käyttää suomeksi. Nykyisellään Halal-wearin kanssa voi asioida vain saksan kielellä. Yrityksen päämaja sijaitsee Berliinissä ja yritys kuuluu FairCommerce-aloitteen piiriin, jonka tavoitteena on edistää eettisesti kestävääliiketoimintaa.

Halal-wearin tuotteet ja palvelut
Halal-wearin tuotevalikoimaa yhdistää ennen kaikkea sen islamilaisuus, sillä tuotteita on kategorian perusteella katsottuna aina vaatteista kodin koristelemiseen asti. Muodin saralta mainittakoon, että Halal-wearista on mahdollista ostaa niin huppareita, t-paitoja kuin lippalakkejakin. Kaikissa näissä on yhdistävänä tekijänä jonkinlainen oivaltava design: t-paidassa saattaa esimerkiksi lukea "iPray" klassiseen Apple-tuotteille tyypilliseen tapaan tai lippis saattaa olla koristeltu arabialaisin aakkosin. Jos haluaa siirtyä aakkosista kalligrafian puolelle, löytyy sen henkisiä tuotteita etenkin kodin koriste-esineiden kategoriasta. Sieltä on mahdollista ostaa esimerkiksi taulu itselle merkityksellisestä Koraanin suurasta tai seinätatuointi sanoilla "Bismillah", Jumalan nimessä. Myös kirjat kuuluvat Halal-wearin tuotevalikoimaan. Kirjaosastolta löytyy totta kai Koraani, joka on saatavilla saksankielisenä Koraanin merkityksen tulkintana, jonka ohessa tulee myös arabiankielinen tekstinnös. Kirjavalikoimassa on muunkinlaista kirjallisuutta: vaikkapa lapsille suunnattuja tarinoita, kirjoja islamin historiasta tai DVD:llä varustettu kirja, joka auttaa lukijaa arabiankielisen Koraanin tulkinnassa ja ääneen lukemisessa. Lopuksi mainittakoon Halal-wearin verkkokaupan kategoria nimeltään "muut", joka on juuri sitä miltä kuulostaakin. Kyseessä on siis monenlaisia tuotteita sisältävä tuoteryhmä, josta löytyvät muun muassa rukousmatot, FFP2-kasvomaskit, tuoksusprayt ja lompakot – nimensä veroisesti monipuolinen kategoria on siis kyseessä. Siihen kuuluu myös kalligrafialla koristeltuja rannekkeita sekä omaan autoon kiinnitettäviä tarroja. Jos halal ruuanlaitto kiinnostaa, myy Halal-wear myös liivatetta, joka ei sisällä sikaperäisiä valmisteita.

Halal-wear toimitusehdot
Niin toimitusajat kuin -hinnatkin riippuvat siitä, mihin tilaus toimitetaan. Kaikkein edullisin tilaushinta on toki Saksassa asuvilla asiakkailla ja tällaiset tilaukset ovat ainoita, jotka on mahdollista tehdä ilman minkäänlaisia toimitusmaksuja tietyn minimisumman täyttyessä. Suomessa asuvilla asiakkailla on se etu, että EU-alueelle on halvempaa toimittaa kuin kolmansiin maihin. Tästä hyvänä esimerkkinä toimii Sveitsi, jossa asuvat Halal-wearin asukkaat joutuvat maksamaan enemmän toimitusmaksuja, koska toimituksen on ylitettävä EU:n ulkorajat.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Halal-wearin asiakkailta
Onko Halal-wear juuri minun tarpeisiini sopiva verkkokauppa? Jos pohdit vielä tämänkaltaisia kysymyksiä, suosittelemme suuntaamaan katseen oheiselle kommenttipalstalle. Se on paikka, johon Halal-wearin asiakkaat saavat vapaasti jättää kommentteja. Toivomme, että joku on jakanut palstalla kokemuksiaan ennen kuin sinä saavuit sivustollemme, ja toivottavasti arvostelut osoittautuvat sinulle hyödyllisiksi! Jätäthän myös oman kommenttisi Halal-wearista, jos haluat ilahduttaa jotakuta itsesi jälkeen sivustollemme saapuvaa. Suomessa asuvia lukijoitamme kiinnostaisi varmasti etenkin se, kuinka tilaukset Saksasta Suomeen sujuivat. Oliko toimitus mielestäsi kohtuuhintainen ja saapuiko se ajoissa? Vain jakamalla tietoa keskenämme voimme me kuluttajat varmistua siitä, että kaikista yrityksistä on saatavilla puolueetonta tietoa.