Grilli Kauppa

Kaikki arvostelut

Grilli Kauppa

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Inessa

Inessa

2 arvostelut

Kiinnostaako sinua sisustaminen, mutta haluat jotain ainutlaatuista? Pitääkö sinun etsiä tietyn värin perusteella jotain...

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Grilli Kauppa

Kesällä suosituinta puuhaa on grillaaminen ja ulkona oleskelu. Monelle kesäkeittiö on kaikkein tärkeintä ja siellä valmistuu kaikki kesäpäivien ateriat, joita voi nauttia yhdessä perheen tai ystävien kanssa. Kaikkia grillaustarvikkeita voi nykyään tilata suoraan kotiin verkosta ja toimittajia on paljon saatavilla. Kaipaako sinun kesäkeittiö tai grillisi päivitystä? Silloin on viisainta lähteä etsimään itselle uutta ja päivitettyä versiota. Hyvää kauppaa voi etsiä verkosta tai apua voi hakea lukemalla toisten käyttäjien kokemuksia grillikaupoista. Toisen kirjoittama arvostelu on hyvä tapa selvittää, millainen toimittaja on kyseessä ja kannattaako sieltä ostaa tuotteita. Suomiarvostelut sivuilla voit tutustua moniin eri toimittajiin ja verkkokauppoihin. Tällä sivulla kerromme GrilliKauppa nimisestä verkkokaupasta ja sen tuotevalikoimasta. Käymme läpi, miten voit ostaa tuotteita ja maksaa tilauksen sekä miten olet yhteydessä asiakaspalveluun, jos sinulla tulee kysyttävää tilauksen suhteen. Näiden tietojen jälkeen sinun on helpompi tehdä päätös haluatko ostaa tuotteita Grilli Kauppa verkkokaupasta.

Tieto Grilli Kauppa
Grilli Kauppa on perustettu jo vuonna 2012 ja se on siitä asti toimittanut asiakkailleen grillaukseen liittyviä tuotteita. Grillikauppa.com on Edututor Oy:n sivusto, joka on rekisteröity Kangasalle, joka on perustettu vuonna 2010. Grilli Kaupalla on laatusertifikaatti ja se toimii Verkkoteollisuus ry:n myöntämän luotettava toiminta laatusertifikaatin sääntöjen mukaisesti. Grillikauppa.com on myös osa BHG Finlandia, johon kuuluu myös monia muita suuria suomalaisia verkkokauppoja.

Tuotteet ja palvelut Grilli Kauppa
Grillikauppa.com verkkokaupassa on laaja valikoima erilaisia tuotteita grillaukseen, kotiin, pihalle, terassille ja liikuntaan liittyen. Valikoimassa on eri kokoisia kaasugrillejä ja hiiligrillejä sekä nuotiopaikkoja tai pihagrillejä. Saatavilla on tunnettuja merkkejä kuten Mustang ja Kobe. Grilleihin löytyy myös paljon lisävarusteita, puhdistusvälineitä ja ritilöitä. Grillipuolelle on myös sähkösavustimia ja haketta sekä pitsauuneja. Grillikauppa ei keskity pelkästää grilleihin vaan siellä on myös ulkoporealtaita ja kylpytynnyreitä sekä pihalle löytyy trampoliinit, pressutallit, kasvihuoneet ja paljon erilaisia kalusteita kesäkeittiöön sekä kalusteita terassille. Valikoimassa on myös kotikuntosalilaitteita sisälle sekä ulos välineitä harrastamiseen kuten koripallokorit, telineet ja pihamaalit sekä paljon muuta.

Tuotteiden tilaaminen on helppoa ja voit lisätä haluamasi tuotteet ostoskoriin ja sen jälkeen siirtyä tilaamaan tuotteet. Voit halutessasi luoda asiakastilin verkkokauppaan mutta voit tilata tuotteet suoraan ja päättää lopuksi haluatko luoda tilin verkkokauppaan. Tuotteita toimitetaan eri toimitustavoille riippuen tuotteiden koosta ja painosta. Osa tuotteista toimitetaan kotiintoimituksella ja kaikki toimitukset tulevat postin tai matkahuollon toimituksilla. Tuotteet voi maksaa kassalla usealla eri maksutavoilla. Valittavissa on verkkopankkimaksut, pankki- ja luottokortit, MobilePay, SVEA lasku ja SVEA erälasku sekä yrityksille erikseen yrityslasku. Jos tilaukseen tai muuhun liittyen tulee kysyttävää voi verkkokaupan asiakaspalveluun olla yhteydessä puhelimitse tai verkkolomakkeen avulla. Puhelinpalvelu on avoinna arkisin kello 8:30-18:00 ja verkkolomakkeen voi täyttä milloin vain ja asiakaspalvelusta vastataan kysymyksiin mahdollisimman pian.

Suositukset, valitukset ja vinkit Grilli Kauppa
Nykyään suurin osa ihmisistä tilaa tuotteita verkkokauppojen kautta. Onko sinulla kokemusta tuotteiden tilaamisesta Grilli Kauppa verkkokaupasta? Me SuomiArvostelut sivuilla haluaisimme kuulla sinun kokemuksista. Kaikki palaute, mitä voit kertoa, auttaa toisia käyttäjiä, jotka ovat aikeissa tilata kyseisestä kaupasta tuotteita. Monesti verkkokaupoissa ei ole palaute osioita ja silloin toisten käyttäjien palautten lukeminen on tärkeää. Lisäksi kannattaa vertailla yrityksiä keskenään. Suomiarvostelut sivuilla voit helposti vertailla eri yrityksiä ja verkkokauppoja. Vertailemalla voit löytää kaikkein parhaimmat kaupat ja juuris sinulle sopivat palvelut. Suosittelemme myös, että käyt lukemassa verkkokaupan käyttöehdot tarkasti, jotta tiedät mihin sitoudut ja mitä tehdä jos jokin menee pieleen.