Grandora

Kaikki arvostelut

Grandora

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Inessa

Inessa

2 arvostelut

Kiinnostaako sinua sisustaminen, mutta haluat jotain ainutlaatuista? Pitääkö sinun etsiä tietyn värin perusteella jotain...

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

1 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Grandora

Viihtyisässä kodissa viihtyy koko perhe. Siksi oman kodin koristeluun kannattaa panostaa, asuitpa sitten yksin tai suurperheessä. Usein sisustusta mietittäessä tulevat ensimmäisenä mieleen huonekalut. Sisustuksen ei ole kuitenkaan millään muotoa pakko rajoittua vain huonekaluihin, ja fiksu sisustaja voi harkita esimerkiksi seinätarrojen käyttöä. Mutta mistä seinätarroja yleensäkään saa? Mikäli sinua ei kiinnosta metsästää seinätarroja huonekalukaupan nurkista, saatat harkita nimenomaan seinätarroihin erikoistuneen yrityksen kanssa asioimista. Esimerkki tällaisesta yrityksestä on Grandora, jonka liiketoiminta keskittyy lähes yksinomaan seinätarroihin. Tutustu sivustollamme Grandoraan sekä muihin Sisustus & Huonekalu -tyypin yhtiöihin, jotta löydät omiin sisustustarpeisiisi parhaiten istuvat verkkokaupat.

Tietoa Grandorasta
Grandora on saksalainen seinätarroja myyvä verkkokauppa, jota pyörittää Frankfurt am Oderista käsin yrittäjä Sylvia Schroeder. Yritys on erikoistunut tiukasti tarrojen myyntiin, eikä poikkea tuotevalikoimassaan lainkaan esimerkiksi huonekalujen puolelle. Grandoran verkkosivut ovat ainakin toistaiseksi täysin saksankieliset, joten jonkin verran kielitaitoa sivustolla shoppailuun tarvitaan. Mikäli saksan kieli taittuu, on Grandoralla tarjota asiakaspalvelua puhelimitse.

Grandoran tuotteet ja palvelut
Vaikka Grandora onkin selkeästi keskittynyt omalle erikoisalallensa, pyrkii se kuitenkin tarjoamaan asiakkaalleen vaihtoehtoja. Nykyisellään Grandoran verkkokaupassa on tuhatkunta erilaista seinäkoristetta, joista suurin osa lankeaa seinätarrojen tai niin sanottujen seinätatuointien kategoriaan. Tarroja voi erotella toisistaan motiivien perusteella. Saatavilla on esimerkiksi perhos-, pääkallo tai tribaalimotiiveilla varustettuja tarroja. Mikäli asiakasta kiinnostaa erityisesti lastenhuoneen koristelu, on Grandoralla erikseen lapsille sopivin motiivein varustetuille tarroille oma tuotekategoriansa. Esimerkki tällaisesta on värikäs seinätarra, jossa on monia metsän eläimiä. Kaikki tarrat eivät toki ole vain kuvia, vaan tarjolla on myös sanoitettuja seinätatuointeja, jotka saattavat olla esimerkiksi reflektointeja siitä, mitä koti oikeastaan tarkoittaa. Uusimmat trendit ovat nekin esillä omassa nurkkauksessaan, ja halutessaan Grandoralta voi ostaa seinäkoristeita myös kylpyhuoneeseen tai ikkunoihin kiinnitettäväksi. Kenties eniten muista tuotteista poikkeavat autotarrat, jotka nimensä mukaisesti eivät ole kodin seinille tarkoitettuja laisinkaan. Myös autotarrojen kategoriaa voi selata omien tyylimieltymystensä mukaan, sillä se on jaoteltu muun muassa rallityylisiin tarroihin sekä käärmeisiin tai vaikkapa kukkiin perustuviin motiiveihin. Vaihtoehtoisesti autotarroja voi selata sen mukaan, mihin osaan autoa ne on tarkoitus kiinnittää. Lopuksi mainittakoon, että Grandoralla on oma blogi, josta voi halutessaan käydä hakemassa sisustusinspiraatiota.

Tilaukset Grandoran verkkokaupasta
Kun tilaat tuotteita Grandoran verkkokaupasta, määräytyy toimitushinta sen perusteella, toimitetaanko ostoksesi kirjeenä vai pakettina. Näistä pakettilähetys on luonnollisesti kalliimpi. Kun lähetystyyppi on selvillä, määräytyy lopullinen hinta kohdemaan perusteella. Saksan sisällä toimitus on maksuton, kun taas Suomi kuuluu niin sanottuun "EU 3" -alueeseen, jolla on unionin jäsenyytensä vuoksi edullisemmat hinnat mutta ei kuitenkaan yhtä edulliset kuin Saksaa lähempänä olevilla EU-mailla. Kuten kansainvälisissä toimituksissa aina, vaihtelevat toimitusajat runsaasti. Nykyisellään Suomessa asuva asiakas voi odottaa noin viikon mittaista toimitusaikaa. Kannattaa totta kai tarkistaa uusimmat tiedot yritykseltä itseltään oman tilauksen yhteydessä, jottei laskutukseen ja toimitukseen pääse liittymään minkäänlaisia yllätyksiä.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Grandoran asiakkailta
Näin toimii pääpiirteissään seinätarrojen ostaminen Grandoran verkkokaupasta. Saattaa kuitenkin olla niin, että et ole vielä valmis päättämään suuntaan taikka toiseen, onko Grandora se paikka, josta sinä haluat ostaa auto- ja seinätarrat kotiisi. Jos näin on, voit pyrkiä hankkimaan lisää tietoa lukemalla ohesta arvosteluja Grandoran asiakkailta. Käytännön kokemuksia erittelevissä arvosteluissa on se hyvä puoli, että ne antavat usein hyvin konkreettista, maanläheistä tietoa, ja sopivat siksi oivaksi päätöksenteon apuvälineeksi. Pistä hyvä kiertämään ja jätä oheen myös oma arvostelusi muiden luettavaksi, jos olet jo ostanut seinätarroja Grandoran verkkokaupasta.