GEPUR

Kaikki arvostelut

GEPUR

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

GEPUR

Kaikki tahdomme olla tyylikkäitä, mutta tahdon muuttaminen todellisuudeksi ei aina ole helppoa. Vaateala on täynnä vaihtoehtoja eikä itselleen sopivan kaupan tai verkkokaupan löytäminen ole mikään itsestäänselvyys. Vanha stereotypia sanoo, että itäeurooppalaiset naiset ovat hyvin tyylitietoisia. Jos uskot tämän paikkansapitävyyteen, kannattaa verkkokauppavertailuun ottaa mukaan Gepur, joka on itäeurooppalainen naisten muotiinerikoistunut verkkokauppa. Me emme tokikaan voi kertoa sinulle, sopiiko Gepur omiin tarpeisiisi, mutta tässä yhteenvedossa saat lyhyen tietopaketin siitä, millainen yritys Gepur on. Entä millaisia tuotteita Gepur myy? Jos sen sijaan etsit käytännön asiakaskokemusta, löydät sitä oheiselta kommenttipalstalta. Palstalta löytyvät arvostelut ovat Gepurin asiakkaiden käsialaa ja ne toivon mukaan antavat sinulle konkreettisen käsityksen Gepurin liiketoiminnasta.

Tietoa Gepurista
Gepur on vuonna 2008 perustettu muotialan yritys. Firma on keskittänyt kaikki resurssinsa nimenomaan naisten muotiin, joten miehiseen tyyliin sopivia tuotteita yrityksellä ei valitettavasti ole tarjota. Gepur toimii omien sanojensa mukaan niin sanotulla fast fashion -periaatteella, eli firman tuotevalikoima päivitetään viikoittain, tarkoituksena pysyä muodin aallonharjalla. Gepur profiloituu vahvasti juuri muotitietoisten asiakkaiden verkkokauppana. On huomionarvoista, että koska kyseessä on itäeurooppalainen yritys, on sen verkkosivut kirjoitettu ensisijaisesti venäjäksi. Halutessaan sivustoa voi käyttää myös ukrainaksi tai englanniksi, joskin myös englanniksi käytettäessä sivustolla on muutamia paikkoja, joissa on hyödyllistä osata lukea ainakin lyhyitä kyrillisin aakkosin kirjoitettuja sanoja. Suomeksi sivustoa ei valitettavasti ole mahdollista käyttää lainkaan.

Gepurin tuotteet ja palvelut
Kuten arvata saattaa, koostuu Gepurin tuotevalikoima muotitietoisille naisille suunnatuista vaatteista ja asusteista. Vaatteiden tyylitaso vaihtelee suuresti siten, että Gepur tarjoaa sekä virallisiin liiketilaisuuksiin että rennompaan illanviettoon sopivia vaatevaihtoehtoja. Sivuston kategorisointijärjestelmä on monipuolinen sikäli, että tuotteita ei jaotella ainoastaan vaatetyypin vaan pitkälti myös teemojen mukaan. Näin esimerkiksi kausikohtaisilla vaatteilla on oma pieni nurkkansa Gepurin verkkosivustolla. Myös esimerkiksi lahjaideat ja iltapuvut saavat täysin omat kategoriansa. Tuoteryhmien monipuolisuudesta johtuen sivustolla navigoinnista voi olla kokemuksia laidasta laitaan – siksi rohkaisemmekin sinua kertomaan oheisella arvostelupalstalla, millainen kokemus Gepurin verkkosivuilla navigointi sinun mielestäsi on! Muutamia konkreettisia esimerkkejä mainitaksemme myy Gepur muun muassa ulkovaatteita, puseroita, kenkiä ja koruja. Myös mekot ovat saaneet täysin oman osastonsa Gepurin verkkokaupassa.

Tilaukset Gepur-verkkokaupasta
Gepur toimittaa myymiään vaatteita ja asusteita maailmanlaajuisesti, Suomi mukaan lukien. Jos satut asumaan esimerkiksi Ukrainassa tai Venäjällä, on Gepurilla tosin siellä vahvempi logistiikkaverkosto, ja siten tilauksen tekeminen saattaa osoittautua helpommaksi. Tämä on jälleen aihe, josta olisi mielenkiintoista kuulla kokemuksesi oheisella asiakasarvostelupalstalla. Kuten aina verkko-ostoksia tehdessä, kannattaa toimitusehdot lukea huolellisesti ennen oman tilauksen vahvistamista. Näin voi parhaansa mukaan pyrkiä välttymään ikäviltä yllätyksiltä, sillä toimitusaika ja -kustannukset voivat riippua suurestikin siitä, millainen tilaus on kyseessä ja minne tarkalleen se toimitetaan.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Gepurin asiakkailta
Toivomme tämän yhteenvedon osoittautuneen sinulle hyödyllisiksi. Lopuksi haluamme vielä rohkaista sinua tutustumaan oheisiin Gepurin asiakkaiden jättämiin arvosteluihin. Halutessasi voit jättää myös oman arvostelusi. Siinä voit vasta esimerkiksi aiemmin yhteenvedossa mainitsemiimme tärppeihin tai kertoa saapuneiden tuotteiden laadusta. Gepurilla on sivustollaan työkalu, jonka avulla voi valita itselleen sopivan koon. Niinpä voit kertoa myös siitä, käytitkö mitoitustyökalua ja jos kyllä, oliko se toimiva. Jakamalla tietoa keskenemme voimme me kuluttajat varmistua siitä, että asioimme vain hyväksi havaittujen firmojen kanssa ja kykenemme tekemään informoituja ostopäätöksiä. Jos mielesi tekee, voit lukea sivustoltamme myös muita yhteenvetoja toisista muotialan yrityksistä. Oli miten oli, toivotamme sinulle antoisia hetkiä verkkokauppojen vertailun ja nettishoppailun parissa.