GAP

Kaikki arvostelut

GAP

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Eurotoys

Eurotoys

3 arvostelut

Oletko koskaan halunnut ostaa lahjaa lapsellesi tai muulle sukulaisellesi, mutta et tiennyt, mistä voit löytää oikeanlaise...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo House of Brandon

House of Brandon

43 arvostelut

Jokainen rakastaa uusien asujen pukemista päälle ja niiden näyttelemistä ystävilleen ja tuttavilleen ja on aina hyvä ...

Logo Adlibris

Adlibris

13 arvostelut

Haluatko päästä nauttimaan uusimmista trillereistä, ajattomista klassikoromaaneista tai vaikkapa matkaamaan fantasiamaailm...

GAP

Olisiko aika täydentää vaatekaappia? Etsitkö muodin uusimpia virtauksia vai ostatko mieluummin klassisia ja aikaa kestäviä vaatteita? Eri vaatemerkkejä ja niitä myyviä verkkokauppoja tuntuu nykyään olevan lähes loputon määrä - ja uusia tulee markkinoille jatkuvasti. Voikin olla vaikeaa pysyä perillä kaikista vaihtoehdoista. Vielä vaikeampaa on olla varma, mikä niistä sopii parhaiten juuri sinulle. Ei syytä huoleen! Me olemme koonneet tämän kattavan esittelyn yhdestä vaatekauppajätistä, GAP:istä. Lisäksi muiden käyttäjien jättämät arvostelut ja kommentit yrityksestä auttavat sinua päättämään, onko GAP se sinulle oikea valinta. 

GAP - Tietoa yrityksestä
GAP on yhdysvaltalainen vaatemerkki. GAP:in tarjontaan kuuluu laaja valikoima vaatteita ja asusteita naisille, miehille, teineille, lapsille ja vauvoille. Yrityksen perustivat aviopari Donald Fisher ja Doris F. Fisher vuonna 1969. Fisherin perhe on yhä mukana yrityksessä ja omistaa suurimman osan yrityksen osakkeista. GAP-liikkeitä on yli 3 000 maailmanlaajuisesti. Näistä yli 2 000 sijaitsee Yhdysvalloissa. Myös yrityksen päämaja sijaistee Yhdysvalloissa, San Franciscon kaupungissa Kalifornian osavaltiossa. GAP on tunnettu mainoskampanjoistaan, joissa se on hyödyntänyt suuria maailmantähtiä Madonnasta Missy Elliotiin ja Cindy Crawfordista Lenny Kravitziin. 

GAP tuotevalikoima 
GAP myy vaatteita ja asusteita naisille, miehille ja lapsille. Kaikilta näiltä osastoilta löytyy monipuolisesti vaatteita housuista paitoihin ja ulkovaatteista urheiluvaatteisiin, alusvaatteisiin ja niin edelleen. Naisten valikoimasta löytyy myös raskaus- ja imetysaikaan sopivia vaatteita. Aikuisten vaatteiden koot ilmoitetaan kirjaimilla ja niitä on useimmiten saatavilla välillä XS - XXL. Lastenvaatteiden koot ilmoitetaan iän mukaan. Jos oikean koon valitseminen mietityttää, GAP:in verkkosivuilta löytyy selventävä kokotaulukko. Vaatteiden lisäksi GAP myy myös asusteita, kuten vöitä, hattuja, hansikkaita ja erilaisia hiusasusteita.

Verkkokauppa
GAP:illa on oma Eurooppaa palveleva verkkokauppa. Verkkokaupasta voi tilata monipuolisesti GAP:in eri tuotteita ja kaikki hinnat on ilmoitettu euroina. Sivuston kielenä on englanti. Nettikaupassa on omat osastonsa naisille, miehille, teineille, lapsille ja vauvoille. Tuotteita on mahdollista selata tuoteryhmittäin. Voit siis esimerkiksi selata pelkkiä housuja, mekkoja tai urheiluvaatteita. Sivulla näkyvät tuotteet voi järjestää hinnan mukaan, joko halvimmasta kalleimpaan tai kalleimmasta halvimpaan. Verkkokaupasta löytyy myös omat ale- ja outlet-osiot, josta voi tehdä löytöjä alennetuin hinnoin. 

GAP tilaukset ja toimitus
GAP-vaatteiden tilaaminen onnistuu yrityksen Euroopan verkkokaupan kautta. Kun olet löytänyt haluamasi tuotteen, lisää se ostokoriin. Ostokoria klikkaamalla näet sinne lisäämäsi tuotteet ja niiden toimitusmaksut. Kun olet tyytyväinen ostokorisi sisältöön, voit jatkaa yhteys- ja maksutietojesi täyttämiseen. Maksutapoina GAP-verkkokaupassa toimivat yleisimmät maksukortit: Visa, MasterCard ja American Express. Tuotteiden toimitusajaksi arvioidaan noin 4 - 7 arkipäivää. Toimituksista vastaavat Hermes and DHL. Käyttämättömillä tuotteilla on 45 päivän palautusoikeus, joka lasketaan tuotteen ostohetkestä lähtien.

Asiakaspalvelu
Onko sinulla kysymyksiä GAP:in tuotteisiin tai palveluihin liittyen? GAP:in asiakaspalveluun on mahdollista ottaa yhteyttä monen eri kanavan kautta. Asiakaspalvelun tavoittaa chat-toiminnon, sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Lisäksi yrityksen verkkosivuilta löytyy laaja Usein kysyttyä -osio, josta löytyy vastaus moneen kysymykseen. 

GAP - Kiitokset, valitukset ja vinkit 
Toivomme, että tiedoista, jotka olemme tälle sivulle koonneet GAP:istä on sinulle hyötyä. Nyt me haluamme kuitenkin kuulla sinusta! Oletko joskus ostanut GAP-tuotteita? Onko sinulla kokemusta tämän vaatemerkin verkkokaupasta? Oliko nettikaupasta tilaaminen vaivaton kokemus ja vastasiko saamasi tuote toiveitasi? Ehkä olet joskus ollut yhteydessä GAP:in asiakaspalveluun ja haluat kertoa kokemuksistasi muille? Aito asiakkailta tuleva palaute on hurjan arvokasta ja auttaa muita käyttäjiä tekemään fiksumpia kulutusvalintoja. Jätä siis oma rehellinen arvostelusi GAP:stä jo tänään!