SuomiArvostelut

  Arvostelut GamesDeal

  Pelaaminen on todella suosittu viihdemuoto, varsinkin nuorten keskuudessa. Pelikoneet ja pelien grafiikat paranevat vuosi vuodelta ja välillä on vaikeaa pysyä mukana siitä, mitä pelejä julkaistaan ja milloin. Entä jos sinulla ei ole paljoa rahaa ostaa pelejä täydellä hinnalla? Saatat miettiä, mistä löydät pelejä halvemmalla. Yksi näistä kaupoista on GamesDeal. Mutta mitä voit odottaa heidän peleistään? Kuinka pitkään menee, että pääset pelaamaan peliäsi siitä, kun sen tilasit ja maksoit? Onko pelien laatu sellainen, kuin niiden pitäisi olla vai ovatko ne kopioita? Millainen heidän asiakaspalvelunsa on, kun kohtaat ongelmia latauskoodin tai muun asian kanssa? Ovatko he ystävällisiä ja lähestyttäviä? Voitko oikeasti luottaa näihin sivustoihin? Saat vastauksen kaikkiin näihin kysymyksiin asiakkailta, jotka ovat jo ostaneet jotakin GamesDealilta. He voivat kertoa mielipiteitään, tarinoitaan, arvioitaan ja kokemuksiaan tästä yrityksestä. Lue heidän arvostelunsa selvittääksesi, onko GamesDeal aito sivusto vai vain täyttä huijausta.

  Tietoa

  GamesDeal on sivusto, joka myy pelien digitaalisia avaimia. Sivusto on perustettu vuonna 2006 Hong Kongissa nimellä GLORY PROFIT INTERNATIONAL LTD. He avasivat uuden toimiston Saksassa vuonna 2011. Vuonna 2014 he siirtyivät verkkoon ja siitä tuli maailmanlaajuinen pelejä myyvä kauppa. Puolan ja Venäjän toimisto avasi ovensa vuonna 2015 ja samana vuonna siitä tuli myös vahvistettu yritys TrustPilotissasekä siitä tuli osa Gamescomia. GamesDeal pyrkii aina tuomaan edullisia hintoja peleille, joita rakastat eniten.

  Sivustolta löydät monenlaisia pelejä. Kategoriat ovat toiminta, ammuskelu, seikkailu, simulaatio, strategia, urheilu, ajopelit, roolipelaaminen, massiivinen monen pelaajan verkkoroolipeli, indie, kasuaalinen ja VR. Toimintapeleistä löydät pelejä kuten Borderlands, Grand Theft Auto V ja The Evil Within. Jos pidät enemmän ammuskelusta, löydät pelejä kuten Battlefield, Call of Duty ja Wolfenstein. Seikkailukategoriassa on pelejä: Darksiders, Metal Gear Solid ja Resident Evil. Pidätkö junan ajamisesta simulaatiossa? Sitten saatat pitää simulaatiopeleistä: Euro Truck Simulator, Sims ja Bus Simulator. Entäs jos olet enemmän roolipelaamisen ystävä? Sitten löydät varmasti etsimäsi roolipelaamiskategoriasta: The Elder Scrolls, Dying Light, State of Decay ja Fallout. Kaupasta löytyy jokaiselle jotakin. Sivustolta löydät myös lahjakortteja ja latauskoodeja konsoleille: Xbox Live, PSN ja Nintendo. Jos olet verkkopelaamisen ystävä, löydät koodeja muun muassa World of Warcraftiin. Mutta se ei lopu siihen. Voit löytää latauskoodeja myös Spotifyhin, EA Gamesiin, iTunesiin ja Google Playhin.

  Opi lisää GamesDealista katsomalla yllä oleva video, jossa he esittelevät sivustoaan.

  Palvelut

  Voit ostaa pelejä GamesDealilta rekisteröimällä tilin tai kirjautumalla sisään ja etsimällä haluamaasi peliä. Peleistä et saa fyysistä kopiota, vaan ne toimitetaan suoraan sähköpostiisi, joten pääset pelaamaan hyvin nopeasti. Maksutapoina ovat PayPal, VISA, MasterCard ja AMEX. Heidän asiakaspalvelunsa on auki 24 tuntia päivässä ja 7 päivää viikossa, ja he ovat valmiita auttamaan minkä vain ongelman kanssa. Voit ottaa yhteyttä tukeen joko sähköpostitse tai live chatin kautta. Jos koet ongelmia avaimesi kanssa, he koettavat parhaansa keksiä ratkaisun ongelmaan niin nopeasti kuin vain mahdollista.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  Omistatko jo pelin GamesDealilta? Jos olet, haluaisimme kuulla siitä lisää. Kuinka pitkään meni, että sait pelin sähköpostiisi? Kuinka helposti löysit etsimäsi pelin? Oliko sivusto helppokäyttöinen ja oliko tilauksen tekeminen helppoa? Millaista kohtelua sait, kun kohtasit ongelmia digitaalisen avaimesi kanssa? Tekivätkö asiakaspalvelijat parhaansa auttaakseen sinua ja tunsitko olosi arvostetuksi? Kerro meille kaikesta tästä kirjoittamalla arvostelusi tälle sivulle. Kirjoita mielipiteesi, kokemuksesi ja arviosi GamesDealista. Arvostelusi voi todella auttaa muita valitsemaan paikkansa, josta he ostavat digitaaliset avaimensa.

  Lue ja kirjoita asiakkaiden arvosteluja GamesDealista ja sen peleistä. Mitä he ajattelivat kokonaisuudesta?

  GamesDeal
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa GamesDeal

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko GamesDeal luotettava yritys?

  GamesDeal on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja GamesDeal tarjoaa?

  GamesDeal on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on .

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä GamesDeal-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.