Furgner

Kaikki arvostelut

Furgner

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Inessa

Inessa

2 arvostelut

Kiinnostaako sinua sisustaminen, mutta haluat jotain ainutlaatuista? Pitääkö sinun etsiä tietyn värin perusteella jotain...

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Furgner

Tarvitseeko kotisi sisustus päivittämistä? Etätöiden myötä vietämme nykyään aikaa kotona enemmän kuin koskaan ennen. Onkin todella tärkeää, että koti on viihtyisä sekä toimiva. Ehkä siis mietitkin kodin sisustuksen päivittämistä, jotta viihdyt siellä mahdollisimman hyvin. Ennen kalusteiden ostoa, sinun kannattaa lukea arvosteluja kalusteita myyvistä verkkokaupoista, kuten Furgnerista. Onko Furgner luotettava? Onko heidän myymänsä tuotteet laadukkaita ja kuinka kauan toimitus kestää? Entä onnistuuko palautus vaivatta? Lue arvosteluja kaluste- ja sisustusverkkokaupoista Suomiarvostelut sivuilta, niin tiedät miltä yritykseltä kannattaa ostaa. Näin voit välttää virheostokset, mutta myös varmistua että yritys, josta olet kiinnostunut, on luotettava.

Mikä Furgner on?
Furgner on kodin sisustukseen keskittyvä verkkokauppa, joka myy pääasiassa muotoilultaan ja tyyliltään pohjoismaisia ja skandinaavisia tuotteita. Yrityksen tavoitteena on tarjota kauniita huonekaluja kaikille. Furgnerin arvoja on laadukas muotoilu, ekologinen tuotanto ja kohtuulliset hinnat. Yritys siis haluaakin tarjota kauniisti muotoiltuja huonekaluja ja sisustusesineitä kaikille saataviksi. Furgner on suomalainen yritys ja sen toimisto on Vantaalla. Yritykseen saa yhteyden puhelimitse maanantaista torstaihin kello 9–17 välillä ja perjantaisin kello 9–16 välillä tai sähköpostitse.
 
Furgner tuotteet
Furgnerilla myydään paljon erilaisia kalusteita ja sisustustuotteita. Verkkokaupassa on myös myynnissä useita eri brändejä. Brändeihin kuuluu muun muassa Tenzo, La Forma, Woodman ja Karup, mutta myös monia muita. Tuotteita löytyy puolestaan niin tuoleja, hyllyjä, pöytiä, sohvia, lamppuja kuin säilytysratkaisujakin. Tuotteiden hinnat vaihtelevat paljon brändistä ja tuotteesta riippuen. Esimerkiksi pöytiä löytyy niin 80 eurolla kuin yli 3000 eurollakin. Eri brändien tuotteet maksavat eri verran ja myös esimerkiksi pöydän koko vaikuttaa – onko kyseessä sivupöytä vai iso ruokapöytä? Kalusteita valitessa kannattaakin kiinnittää huomiota etenkin materiaaliin, jotta tiedät onko se laadukas vai ei.
 
Tuotteita voi etsiä Furgnerin verkkosivuilta kategorioiden ja niiden alakategorioiden mukaan. Jos siis etsit esimerkiksi ruokapöytää, valitse ensin pöydät -kategoria ja sen alta ruokapöydät. Voit myös järjestää hakutulokset esimerkiksi hinnan mukaan tai sen mukaan kuinka suosittu tuote on. Jos etsit jotain tiettyä, voit myös hakea sitä hakupalkista tuotteen nimellä.
 
Tuotteiden tilaus ja palautus Furgnerista
Kun olet löytänyt haluamasi tuotteen tai tuotteet, sinun tulee lisätä ne ostoskoriisi, mistä voit siirtyä sitten kassalle. Kassalla sinun tulee täyttää tietosi kuten sähköpostiosoite, nimi ja osoitetiedot. Osoitetiedot täytettyäsi voit valita haluamasi toimitusvaihtoehdon ja näet myös kuinka paljon tuotteiden toimitus maksaa. Toimitukset tulee joko HRX tai Postin kuljetuspalvelun kautta ja ne toimitetaan kotiovellesi. Voit myös halutessasi valita lisäpalveluksi tuotteen kannon asuntoon. Toimitusaika vaihtelee tuotteittain. Joillain tuotteilla on pikatoimitusmahdollisuus, jolloin se tulee sinulle 1–2 viikon sisällä.
 
Mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa sen maksutta. Sinulla on 14 vuorokauden palautusoikeuskuluttajansuojalain mukaan, joka lasketaan siitä päivästä, jolloin vastaanotit tilauksen. Tuotteen tulee kuitenkin olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessaan. Palautuksen voi tehdä ottamalla yhteyttä asiakastukeen asiakaspalvelu@furgner.fi. Hinta palautetaan sinulle täysimääräisesti tilillesi, kun tuotteet saapuvat takaisin yritykselle. Lisäksi Furgner tarjoaa tuotteille kahden vuoden takuun.
 
Kokemuksia, arvosteluja ja ajatuksia Furgnerista
Oletko tilannut Furgnerin verkkokaupasta jonkin brändin kalusteita tai sisustusesineitä? Kerro meille, miten ostos sujui ja millainen kokemuksesi oli! Löysitkö haluamasi tuotteet helposti? Tulivatko ne ajallaan niin kuin oli luvattu? Olivatko tuotteet laadukkaita? Pitikö sinun palauttaa jotkut tuotteet, miten se sujui? Haluamme jakaa kokemuksesi muille kuluttajille, jotka miettivät Furgnerilta ostoa. Näin he voivat päättää kannattaako yrityksen kanssa asiointi ja sujuuko se vaivatta.
 
Oletko puolestaan harkitsemassa Furgnerilta tuotteiden ostoa? Lue muiden asiakkaiden ja kuluttajien kokemuksia heidän verkkokaupastaan. Näin voit päättää kannattaako yrityksen kanssa asiointi vai tulisiko sitä välttää.