Forest Essentials

Kaikki arvostelut

Forest Essentials

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi

3 arvostelut

Jokainen haluaa varmasti tuoksua ja näyttää hyvältä erityisissä tilanteissa ja jokainen varmasti käyttä&aum...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Alensa

Alensa

2 arvostelut

Nykyaikainen toimistotyön yhteiskunta edellyttää tarkkaa näköä. Kannettavan näytöllä jotkin tekstit ov...

Forest Essentials

Ei ole mikään salaisuus, että meistä jokainen haluaa näyttää hyvältä. Ihonhoito ja meikit eivät siis tietenkään ole mikään uusi juttu. Viime vuosina yhä useampi meistä on kuitenkin alkanut kiinnittää huomiota siihen, mitä ainesosia käyttämämme kosmetiikka sisältää. Vaikka luonnonkosmetiikka on nyt tredikästä, sen juuret juontavat itse asiassa kauan taaksepäin, aina tuhansien vuosien päähän! Hyvä esimerkki tästä ovat Forest Essentials -brändin tuotteet. Joko olet kuullut tästä merkistä? Tältä sivulta löydät kattavasti tietoa ja aitoja asiakasarvioita Forest Essentialista ja sen tuotteista.

Esittelyssä Forest Essentials
Forest Essentials on intialainen ihonhoitotuotesarja. Yritys perustettiin vuonna 2000 ja sen päämaja sijaitsee New Delhin kaupungissa. Brändin tuotteet perustuvat perinteiseen intialaiseen ayurveda-lääketieteeseen. Forest Essentialsin motto kuuluu: "Jos et voi syödä sitä, älä laita sitä ihollesi." Kaikki brändin tuotteet valmistetaan Intiassa ja niiden ainesosat kerätään eri puolilta maata. Kaikki merkin tuotteet ovat PETA:n, maailman suurimman eläinoikeusjärjestön sertifioimia. Forest Essentials on ansainnut myös muita kansainvälisiä sertifikaatteja. Yrityksellä on 80 liikettä Intiassa ja sen tuotteita viedään yli 120 maahan. 

Ayurveda
Ayurveda on intialainen lääketieteen muoto. Ayurveda tarkoittaa "elämäntuntemusta". Ayurveda perinteiden uskotaan ulottuvan jopa kuuden tuhannen vuoden päähän. Ayurveda toimii neljällä tasolla, joita ovat keho, henki, mieli ja sielu. Kun kaikki neljä olet harmoniassa, ihminen säteilee sisäistä ja ulkoista kauneutta. Tähän perustuu myös Forest Essentialsin filosofia. 

Forest Essentials Tuotteet
Forest Essentialsin tuotteisiin kuuluvat ihonhoitotuotteet, vartalotuotteet, hiustenhoitotuotteet, meikit sekä erilaiset hyvinvointituotteet ja lahjasetit. Kaikki tuotteet ovat 100% luonnonmukaisia. Tuotteet ovat Ayurveda reseptien inspiroimia. Luonnonmukaisina ainesosina toimivat muun muassa hunaja, sitruuna, sahrami, lakritsa, seesamiöljy ja moni muu. Tuotteiden ainesosat ja niiden tarjoamat hyödyt ilmoitetaan tuotekuvauksissa. Forest Essentials tarjoaa tuotteita eri ihotyypeille sekä esimerkiksi anti age-tuotteita ja apua akneiholle. 

Verkkokauppa
Forest Essentialsin verkkokauppa toimittaa maailmanlaajuisesti. Verkkokaupan kielenä toimii englanti ja tuotteiden hinnat ilmoitetaan valintasi mukaan joko Yhdysvaltain dollareina tai Intian rupioina. Verkkokaupassa on omat osasto ihon-, hiusten- ja vartalonhoitotuotteille. Voit suodattaa ja järjestää tuotteita esimerkiksi ihotyypin tai tuotteen hinnan mukaan. Klikkaamalla tuotteita näet niiden tarkat kuvaukset ja tuotetiedot. Sivustolta löytyy myös lisätietoa Ayurvedasta sekä yrityksen omista arvoista ja filosofiasta. 

Tilaaminen ja toimitus
Voit maksaa tilauksesi Forest Essentialsin verkkokaupassa luotto- tai debit-kortilla. Verkkokauppa tarjoaa ilmaisen toimituksen, kun tilauksesi arvo ylittää tietyn summan. Edullisemmille tilauksille lasketaan toimitusmaksut tilauksen yhteydessä ja ne ilmoitetaan, ennen kuin maksat tilauksesi. Huomioi, että tilaukseen voidaan myöhemmin lisätä tullimaksuja, jotka ovat tilaajan vastuulla. 

Asiakaspalvelu
Onko sinulla kysymyksiä Forest Essentials tuotteista tai tekemästäsi tilauksesta? Voit ottaa yhteyttä Forest Essentialsin asiakaspalveluun joko puhelimitse tai lähettämällä sähköpostia. Lisäksi yrityksne verkkosivuilta löytyy yhteydenottolomake. Tilaajana voit myös kirjautua sisään palveluun ja tarkastella omia tilauksiasi. Lisäksi Forest Essentials on aktiivinen eri some-kanavissa. Yrityksellä on oma tili sekä Instagramissa, Facebookissa, YouTubessa, Twitterissä että LinkedInissä. 

Forest Essentials - Arviot, vinkit ja kehut
Forest Essentials on voittanut monia kansainvälisiä palkintoja. Esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnetut Vogue  ja Elle-lehdet ovat noteerannut brändin palkintogaaloissaan. Me kuitenkin tiedämme, että palkintojakin arvokkaampaa on aito ja suora palaute merkin aiemmilta asiakkailta... ja siksi me haluamme kuulla sinun mielipiteesi! Jos olet jo kokeillut Forest Essentials tuotteita, voit tehdä suuren palveluksen yhteisömme muille jäsenille kirjoittamalla oman rehellisen arviosi brändin tuotteista ja palveluista. Olipa kokemuksesi positiivinen tai ei, me haluamme kuulla juuri sinusta!