Fit

Kaikki arvostelut

Fit

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Voidu

Voidu

0 arvostelut

Ajan viettäminen pelaten videopelejä tänä päivänä on todella suosittua nuorten ihmisten ja aikuisten keskuudessa...

Logo Fanatical

Fanatical

0 arvostelut

Pelien pelaaminen on hauska ajanviete kun haluat ottaa hieman taukoa arjesta ja käyttää hieman aikaa rentoutumiseen ja huoliesi unoh...

Logo Allyouplay

Allyouplay

0 arvostelut

Siitä lähtien kun pelit ovat olleet olemassa, ne ovat saaneet jättimäisen suosion kaiken ikäisten ihmisten keskuudessa. T&...

Logo Antiikki & Design

Antiikki & Design

0 arvostelut

Vaikka maailma kehittyykin koko ajan, jää historiaan joitakin arvokkaita tapoja, esineitä ja ilmapiirejä. Sisällyttäm...

Fit

Terveelliset elämäntavat ovat olleet ehkäpä kuluneen vuosikymmenen hyödyllisin muoti-ilmiö. Kuntosalit, lisäravinteet ja lenkkipolut ovat tulleet osaksi monen arkipäiväistä elämää. Myös tietoisuus liikunnan ja mahdollisimman prosessoimattoman ruokavalion hyödyistä on levinnyt jo pitkälle, eikä tekosyitä oman terveyden sabotoinnille siis enää oikein löydy.
Kun kyseessä on niinkin paljon itsehillintää ja toistuvia oikeita valintoja edellyttävä tavoite, kuin terveys, on itsensä muistuttaminen päämääristä tarpeen lähes jatkuvasti. Mahdollisimman huomaamattomasti ja miellyttävästi tämä tapahtuu sisällyttämällä tavoitteen arjessa kuluttamaansa viihteeseen. Tällöin yksi vaihtoehto ovat terveysaiheiset aikakauslehdet, joihin kuuluu myös suomalainen Fit.
Millaista on lehden sisältö? Informoiko se lukijakuntaansa tehokkaasti terveys- ja liikunta-alojen uusista löydöistä? Entäpä miten onnistuu kuukausitilauksen teko tai peruutus? Vastauksia näihin ja moniin muihin tärkeisiin kysymyksiin saat asiakkaiden itse jättämistä arvosteluista.

Tietoa Fit-lehdestä
Fit on yksi suomalaisen lehdenkustannusyhtiö Fokus Media Finland Oy:n omistamista aikakauslehdistä. Yhtiön perustivat Sanoma Median entiset työntekijät, mikä näkyy myös sen valikoimassa – monet sen lehdistä on ostettu Sanomalta. Näihin kuuluvat muun muassa V8-Magazine, Antiikki & Design, Pelit-lehti, Auto Bild ja Cosmopolitanin Suomen painos. Fit-lehden se osti Aller Medialta vuonna 2017. 
Fokus Median liikevaihto oli vuonna 2019 noin 13,8 miljoonaa euroa, mikä tarkoitti noin 10 prosentin laskua edellisvuoteen verrattuna. Tästä tilikauden tulokseksi jäi 43 tuhatta euroa. Yritys työllisti samaisena vuonna 70 henkilöä, mikä oli 20 henkilöä vähemmän, kuin edellisenä vuonna. Osakeyhtiön kotipaikaksi on merkitty Helsinki, ja toimitusjohtajan virkaa kantaa Mikko Paavo Saastamoinen. Hallituksessa istuvat hänen lisäkseen muun muassa puheenjohtaja Tapani Pitzen sekä jäsenet Markku Hurmeranta ja Soili Pitzen. Talousjohtajan toimet tekee Jani Tolonen, jonka lisäksi päätöksiä tekee kaupallinen johtaja Jaana Lindvall-Harki.


Fit sisältö
Fit on suomenkielinen aikakauslehti, jonka aihepiirejä ovat etenkin urheilu, ruokavalio ja terveys. Lehden lukijat ovat enimmäkseen 20–45-vuotiaita naisia, ja kyseinen kohderyhmä näkyykin sen sisällössä vahvasti. Erilaisia artikkeleja, treenejä ja terveysvinkkejä voi löytää myös lehden omilta nettisivuilta.
Lehden uskollista lukijakuntaa palkitaan erilaisin kilpailuin ja arvonnoin, joilla haetaan usein jonkin numeron parasta juttua. Palkintoina annetaan esimerkiksi aurinkorasvoja, kauneustuotteita ja urheilukelloja, joiden arvot vaihtelevat muutamien kymmenien eurojen välillä.
Artikkeleissa korostuu terveys kaikissa ikäluokissa. Niissä saatetaankin jakaa jonkin asiantuntijan neuvoja eri ikäryhmille sopiviin kuntoharjoitteisiin liittyen. Lehdestä voi löytää myös objektiivisuutta tavoittelevia vertailuja erilaisista urheilussa tai terveellisessä elämässä hyödynnettävistä teknisistä laitteista; varsinaisista kaupallisista yhteistöistä kuitenkin ilmoitetaan lukijalle erikseen.
Terveysteemaan sopivasti lehdestä voi lukea ruokavaliovinkkien lisäksi eri henkilöiden onnistumistarinoita. Yleisenä Fitin sisällön tavoitteena näyttäisi olevan kokonaisvaltaisen fyysisen ja psyykkisen terveyden saavuttaminen ilman pätkädieettejä tai urheilurääkkiä.
Uusia numeroita julkaistaan 10 kertaa vuodessa. Normaalihintaisena vuoden lehtien hinta alkaa noin 80 eurosta, mutta erilaisten sivujen kautta tilatessa tästä voi saada tuntuvan alennuksen. Maksaa voi verkkopankissa, luottokortilla sekä laskulla. Tilauksen tekemällä saa myös ilmaisen lukuoikeuden digitaalisiin näköislehtiin.

Valitukset, kiitokset ja vinkit Fitin toimintaan liittyen
Oletko jo tilannut Fit-lehden? Millaista sen sisältö yleensä oikein on? Onko lehdestä ollut apua aiempaakin terveellisempien elämäntapojen suunnittelussa tai noudattamisessa? Toisinaan motivaation ylläpitämisessä auttaa jo vain päämäärän mielessä pitäminen tai sen ottaminen osaksi omaa persoonaa. 
Inspiroiduitko jonkin uuden urheiluvälineen hankintaan lehden ansiosta? Ehkäpä aloitit kokonaan uuden harrastuksen, jonka kautta olet saanut rakkaita muistoja? Uusien kokeilujen aloittaminen on yksi elämämme miellyttävimmistä kokemuksista, ja tätä edesauttava viihde on mitä todennäköisimmin veloittamansa rahan arvoista.
Ehkä jouduit peruuttamaan tilauksesi jostakin syystä? Oli sitten syynä tyytymättömyys, elämäntilanteen muutos tai kiinnostuksen kohteen vaihtuminen, voit kertoa omasta kokemuksesta sivuillamme anonyymisti ja luottamuksella. Oliko tilauksen peruutus helppoa? Toisinaan lehdet vaikeuttavat peruutuksen tekoa, jotta mahdollisimman moni pysyisi heidän asiakkaanaan. 
Jätä oma arvostelusi tällä välilehdellä – siitä on suuri apu muille lehden tilaamista pohtiville.