Feel Unique

Kaikki arvostelut

Feel Unique

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi

3 arvostelut

Jokainen haluaa varmasti tuoksua ja näyttää hyvältä erityisissä tilanteissa ja jokainen varmasti käyttä&aum...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Alensa

Alensa

2 arvostelut

Nykyaikainen toimistotyön yhteiskunta edellyttää tarkkaa näköä. Kannettavan näytöllä jotkin tekstit ov...

Feel Unique

Terve ja kaunis iho on tavoite monelle, mutta sen saavuttaminen ei aina ole yksinkertaista. Hyvä ihonhoitorutiini ja kosmetiikan hallittu käyttö on avain omasta ulkomuodosta huolehtimiseen. Kumpikaan näistä ei ole kuitenkaan mahdollista ilman asiaankuuluvia kosmetiikka- & ihonhoitotuotteita. Sivustoltamme löydät tietoa monista alan yrityksistä. Tietoa käyttämällä voit vertailla ja ottaa selvää, millä kauneusalan verkkokaupalla on paras hinta-laatusuhde. Jos olet harkinnut ostavasi kauneustuotteita sivustolta FeelUnique.com, olet tullut oikeaan paikkaan. Seuraavassa lyhyessä tekstissä selvitämme, millaisesta yrityksestä on kyse ja millaisia tuotteita sen kautta on mahdollista ostaa.

Tietoa FeelUnique.com -verkkokaupasta
FeelUnique on vuonna 2005 perustettu britannialainen kauneusalan yritys, jonka tuotevalikoima koostuu kosmetiikasta sekä ihonhoitotuotteista. Markkinaetunaan firma korostaa erityisesti tuotevalikoimansa laajuutta sekä toimintafilosofiaansa, jonka mukaan kauneus on pintaa syvemmällä. FeelUnique toimittaa tuotteitaan useisiin maihin, joiden joukkoon Suomikin kuuluu. Verkkokauppansa lisäksi yrityksellä on muutama kauneussalonki, joista tosin yksikään ei ole Suomessa. Verkkokauppaa itsessäänkään ei ole mahdollista käyttää muutoin kuin englannin kielellä. Jos englannin kieli sujuu, voi asiakas tarvittaessa olla yhteydessä FeelUniquen asiakaspalveluun, johon saa yhteyden joko sähköpostitse tai live-chatin kautta. Mikäli olet kiinnostunut siitä, missä määrin firman lupaukset ja markkinointi toteutuvat käytännössä, voit hakea osviittaa oheisesta kommenttipalkista löytyvistä asiakasarvosteluista.

FeelUnique.com tuotteet ja palvelut
Tuotevalikoimaa selkeyttääkseen FeelUnique jakaa tuotteensa osastoittain siten, että esimerkiksi kaikki ihonhoitotuotteet löytyvät yhdestä paikasta. Valikoimaa ei ole kuitenkaan pakko selata pelkästään tuotetyypin perusteella, vaan merkkitietoinen kuluttaja voi pohjata hakunsa vaikkapa kosmetiikkatuotteen valmistaneeseen yritykseen. Myös uutuudet sekä kunkin hetken trendien pohjalta valitut tuotteet ovat saaneet sivustolla oman kategoriansa. Toki tarjouksetkin ovat klassiseen verkkokauppatyyliin näkyvästi esillä. Muina merkittävinä tuoteryhminä mainittakoon meikit, hiustuotteet, hajuvedet ja koko keholle tarkoitetut ihonhoitotuotteet. Jos sopivan tuotteen valitseminen tuntuu ylitsepääsemättömän vaikealta, voi FeeUnique.com-verkkokaupasta halutessaan ostaa myös koepaketin, joka sisältää pieniä määriä useampaa tuotetta.

FeelUnique.com ja yhteisöllisyys
FeenUnique pyrkii edistämään yritystoimintaansa antamalla asiakkailleen resursseja pohtia ihonhoitoon liittyviä kysymyksiä. Tämä näkyy siinä, että sivustolta löytyy erillinen inspiraatio-osasto, joka on käytännössä yrityksen oma blogi. Blogista voi lukea ihonhoitoon ja kosmetiikkaan liittyviä artikkeleita vaikkapa siitä, miten suunnitella omiin tarpeisiin soveltuva ihonhoitorutiini. Artikkeleissa keskitytään ennen kaikkea naisten tarpeisiin, joskin parranhoitokin saa toisinaan oman artikkelinsa. Lisäksi FeelUniquella on oma yhteisötyökalu, jossa yrityksen asiakkaat voivat olla vuorovaikutuksessa yrityksen kanssa ja saada vastauksia kauneuteen ja ihonhoitoon liittyvissä kysymyksissä.

FeelUnique.com ja toimitusehdot
Vaikka kyseessä onkin Yhdistyneestä kuningaskunnasta käsin operoivat yritys, toimittaa FeelUnique.com tuotteitaan myös Suomeen. Tietyn minimisumman täyttyessä toimitus on ilmainen. Toimitusaika puolestaan vaihtelee suurellakin haarukalla: nopeimmillaan tuotteet voivat saapua parissa päivässä, hitaimmillaan noin puolessatoista viikossa. Toimitusaikaa olisi mahdollista lyhentää maksamalla ylimääräinen toimitusmaksu, mutta valitettavasti tämä vaihtoehto ei ole saatavissa Suomeen toimitettaville tilauksille. Suosittelemme totta kai tarkistamaan toimitusehdot yrityksen omilta verkkosivuilta ennen oman tilauksen tekemistä, sillä ne ovat saattaneet ehtiä muuttua yhteenvetomme kirjoittamisen ja oman tilauksesi välillä.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä FeelUnique.com-sivuston asiakkailta
Oletko tullut jonkinlaiseen tulokseen siitä, onko FeelUnique.com sinulle sopiva kauneusalan verkkokauppa? Jos et, voit lukea ohesta yrityksen kanssa asioineiden ihmisten kokemuksia. Lukemalla arvosteluja voit myös tutustua siihen, toteutuvatko yllä kuvatut firman lupaamat toimitusajat ja -ehdot käytännössä. Toivomme, että jos päädyt asioimaan FeelUniquen kanssa tai jos olet niin jo tehnyt, jätät tälle sivulle myös oman arvostelusi yrityksestä. Näin edistät viestintää laatutietoisten kuluttajien kesken ja mahdollistat omalta osaltasi sen, että kaikista yrityksistä on saatavilla riippumatonta kokemustietoa. Lisäksi toivomme, että tästä yhteenvedosta ja oheisista arvosteluista on ollut sinulle hyötyä!