Everyday Minerals

Kaikki arvostelut

Everyday Minerals

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi

3 arvostelut

Jokainen haluaa varmasti tuoksua ja näyttää hyvältä erityisissä tilanteissa ja jokainen varmasti käyttä&aum...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Alensa

Alensa

2 arvostelut

Nykyaikainen toimistotyön yhteiskunta edellyttää tarkkaa näköä. Kannettavan näytöllä jotkin tekstit ov...

Everyday Minerals

Vastuullisesti ja eettisesti toimivien meikkienbrändien löytäminen on aina hankalaa. Oletko etsinyt meikkejä, joiden valmistamisessa ei ole käytetty ei-toivottuja raaka-aineita, lapsityövoimaa tai niiden testauksessa eläinkokeita? Oletko kaivannut vegaanista meikkisarjaa? Mikäli sinulla on vaikeuksia oikeiden sävyjen löytämisessä niin olet voinut löytää etsimäsi. Lue muiden samanlaisia arvoja kannattavien asiakkaiden arvosteluja tästä palvelusta niin tiedät, oletko löytänyt etsimäsi. Lue, vastasivatko tuotteet sitä, mitä olit etsimässä ja vakuuttiko sinut juuri tämän yrityksen eettisyys ja vastuullisuus ja miten tämä yritys vertautuu muihin samalla alalla toimiviin yrityksiin.  

Tietoa Everyday Mineralsista 
Everyday Minerals on kosmetiikkayhtiö, joka on lähtöisin Austinista, Texasista ja valmistaa laadukkaita ja kekseliäitä mineraalimeikkejä kohtuulliseen hintaan. Everyday Minerals tarjoaa meikkipohjia, runsaspigmenttisiä luomivärejä ja poskipunia, peiteaineita ja viimeistelypuutereita. Everyday Mineralsilta löydät laajan valikoiman meikkisävyjä ja vaihtoehdot jokaiselle iholle. 

Everyday Mineralsin on perustanut Carina Menzies, joka  halusi luoda meikkisarjan, joka hyödyntäisi puhtaimpia luonnollisia raaka-aineita. Menzies työskenteli useille suurille kosmetiikkavalmistajille ja huomasi, että ne eivät tarjoa yksinkertaisia ja luonnollisia kosmetiikkatuotteita ja päätti perustaa Everyday Mineralsin. Koska useat kosmetiikkatuotteet sisältävät ei-toivottuja raaka-aineita, on Everyday Mineralsin taustalla periaate kehittää puhtaita kosmetiikkatuotteita.  

Kaikki Everyday Mineralsin tuotteet ovat 100% vegaanisia, ympäristöystävällisiä ja valmistettu ilman eläinkokeita. Everyday Mineralsille tärkeää on vastuullisuus ja tuotteiden pakkaukset ovat ympäristöystävällisesti valmistettuja ja kierrätettäviä. Everyday Mineralsin toimintaperiaatteisiin kuuluu, että he eivät tue lapsityövoimaa eivätkä osta raaka-aineta tuottajilta, jotka tukevat tällaista toimintaa. Tämän varmistamiseksi Everyday Minerals vaatii, että ettei lapsityövoimaa käytetä missään tuotannonvaiheessa toimittajasopimuksessaan. Kosmetiikassa käytettävästä Micasta ja talkista, joita on esimerkiksi luomivärien ja muiden kosmetiikkatuotteiden valmistukseen, suuri osa tulee Intiasta, missä lapsityövoiman käyttö on yleistä. Tämän vuoksi Everyday Mineralsin raaka-aineita ei hankita koskaan Intiasta vaan ne hankitaan USAsta. Everyday Minerals ei myöskään käytä nanoteknologiaa tai nanopartikkeleita. Everyday Minerals käyttää tuotteissaan titaanioksidia ja sinkkioksidia, mutta ne eivät ole nanokoossa. 

Voit seurata Everyday Mineralsia sosiaalisessa mediassa Facebookissa ja Instagramissa @EverydayMineralsSuomi. Sosiaalisesta mediasta löydät meikkivinkkejä esimerkiksi erilaisia meikkitekniikoita tai uusimpia trendejä. Everyday Minerals tekee myös yhteistyötä huippubloggaajien ja meikkitaiteilijoiden kanssa.  

Everyday Mineralsin palvelut  
Everyday Minerals tarjoaa ilmaisia näytteitä, joita voit tilata heidän sivujensa kautta viisi kappaletta, jotta voit löytää juuri sinulle sopivat sävyt. Näin pääset testaamaan tuotteita ennen ostopäätöstä. Näytteitä voi tilata kaikista meikkipohjalaadusta ja sävystä. Lisäksi Everyday Minerals tarjoaa viimeistelypuutereita, meikinpohjustusaineita, poskipunia, aurinkopuutereita ja hohdepuutereita. Tuotteet tulisi säilyttää pois suorasta auringonvalosta kuivassa ja viileässä ja ne kestävät avattuna 12-24kk. Tuotteet valmistetaan Austinissa, Texasissa ja ne on pakattu 1,7g – 4,8g painaviin pakkauksiin. Testituotteet tulevat 0,14g painavissa pakkauksissa. Tällä hetkellä tuotteet eivät ole gluteenittomia, mutta yritys ei kuitenkaan käytä tuotteissaan vehnää, kauraa, ruista tai ohraa. Everyday Minerals ei myöskään käytä tuotteissaan synteettisiä säilöntäaineita.  

Everyday Mineralsin tuotteita voit tilata verkosta tai ostaa niitä heidän useilta jälleenmyyjiltään. Jälleenmyyjiä löytyy ympäri Suomen aina pääkaupunkiseudulta Joensuuhun ja Ouluun. Everyday Minerals tarjoaa myös apua oikean meikkipohjasävyn ja oikeiden tuotteiden valintaan. Tarjolla on myös meikkipaketteja etenkin paljon matkustaville asiakkaille. Pienikokoiset meikkipaketit on helppo ottaa mukaan matkustaessasi.  

Toimituskulut alle 59€ maksaviin tilauksiin ovat 3,90€ sisältäen alvin 24%. Verkkokauppa toimittaa tilauksia ainoastaan Suomeen, mutta mikäli haluat tilata tuotteita ulkomaille, ota yhteyttä yritykseen sähköpostitse. Tilatessasi tuotteita verkkokaupasta liityt samalla myös Everyday Mineralsin uutiskirjelistalle ja saat tietoa esimerkiksi kaikista Everyday Mineralsin uutuustuotteista.