SuomiArvostelut

  Arvostelut EuroRC

  Jokainen on varmasti lapsena ajellut Nikko radio-ohjattavia autoja tai ainakin nähnyt näitä mainoksia televisiosta. Vannoutuneet harrastajat tietenkin rakentavat omat autonsa komponenteista ja postaavat vaihe vaiheelta kuvat sosiaaliseen mediaan. Itse rakennetuilla autoilla on myös päästy lehtienpalstoille huimilla nopeuksilla. Onko sinulla käynyt mielessä kyseisen harrastuksen aloittaminen? Samalla herää kysymys, miten päästä käsiksi harrastukseen ja mistä löytää tarvittavat välineet ja osat? Netti on tietenkin pullollaan ja riittää, että laitat hakukenttään oikean hakusanan ja alat selailemaan sivustoja. Olemme kuitenkin koonnut EuroRC yrityksen tiedot tähän sivulle valmiiksi. Millaisesta yrityksestä on kyse? Miten tilata EuroRc verkkokaupasta? Miten saat toimitukset kotiisi? Mistä kysyä apua jos sitä tarvitset? Sivuilla voit tutustua myös muiden käyttäjien kokemuksiin, kommentteihin ja arvioihin EuroRC verkkokaupasta. Voit sen jälkeen tehdä oman päätöksesi, haluatko tilata tuotteita kyseisestä verkkokaupasta.

  Tietoa EuroRC
  EuroRC on suomalainen harrastuskauppa, joka on keskittynyt radio-ohjattavien autoihin, niiden varaosiin ja varusteisiin.

  Sillä on verkkokauppa sekä myymälä, joka sijaitsee Tervakoskella osoitteessa Päiviöntie 8. Samassa paikassa on yrityksen varasto, josta verkkokaupan toimitukset toimitetaan Suomeen ja ympäri Eurooppaa, joka on sen päämarkkina-alue. Yritys Eurorc Oy on perustettu vuonna 2010 ja sen virallinen kotipaikka on Helsinki. Vuoden 2020 liikevaihto oli 2,1 miljoonaa euroa ja yritys työllisti 6 henkilöä. EuroRC Oy toimii vientiyrityksenä mutta sen toimintaan kuuluu myös maahantuonti.

  EuroRC tuotteet ja palvelut

  Verkkokaupasta löytyy laaja valikoima radio-ohjattavien autoja, rakennuspaketteja, varaosia ja elektroniikkaaharrastajille ja vasta-alkajille. Ajovalmiista autoista löytyy eri tyyppisiä autoja, kuten monterit, maastoautot, krossi, rata ja drifta autot ja crawlerit. Valmiiden autojen lisäksi voi valita erilaisista kasattavista paketeista eli kiteistä. Näitä kittejä löytyy myös edellä mainituista kategorioista. Varaosista löytyy osia kaikenlaisiin tarpeisiin jos tarvitsee korjata autoa tai jos haluaa vaikka tuunata autoa. Varaosien hakua helpottamaan on verkkokaupassa kattavat varaosakartat, jotka avaamalla näkee eri mallien varaosat, numerot ja tiedot räjäytyskuvina.

  Tilaaminen tehdään

  kaupan ostoskorin kautta. Tuotetiedoissa on kerrottu onko tuote heti saatavilla varastosta tai tilaustuote. Osa tuotteista voi olla ennakkotilaustuotteita, joka kannattaa huomioida ostoksia tehdessä. Omien tietojen lisäksi valitaan haluttu toimitustapa. Toimituksiin on valittavissa normaali toimitus 3-4 päivää, UPS toimitus 1-2 päivää, DHL express 1-2 päivää ja DHL express LiPo akuille. Toimitusajat voivat vaihdella ja hinnat riippuvat kuljetusliikkeestä ja ovat 4,9 eurosta 89 euroon. Tilaukset voi tietenkin myös noutaa myymälästä. Myymälä on avoinna maanantaista perjantaihin klo 12-16. Verkkokaupassa maksutapoina on luottokortit, verkkomaksupalvelut, kuten Trustly, PayPal ja ennakkomaksu. Tuotteet voi maksaa myös osamaksulla, joista on valittavana Collectorin ja Jouston osamaksupalvelut sekä Klarnan joustavasti, maksa nyt, maksa myöhemmin ja pilko maksut palvelut.

  Asiakaspalvelusta löytyy

  usein kysytyt kysymykset, missä on vastauksia yleisimpiin kysymyksiin. Voit olla myös yhteydessä verkkolomakkeella, puhelimella numerosta 044 3397420, tai sähköpostilla osoitteeseen info@eurorc.com. Puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 10-14. Tuotteilla on yleisten säännösten mukaiset palautus- ja vaihtoehdot ja ennen tulee olla asiakaspalveluun yhteydessä, jotta voidaan sopia oikea toimintamalli.

  Suositukset, valitukset ja vinkit EuroRC

  Oletko ostanut tuotteita EuroRC verkkokaupasta tai käynyt myymälässä ostoksilla? Olis mahtavaa jos voisit jakaa kokemuksesi sivuillamme. Millainen sinun kokemuksesi oli? Oliko tuotteet laadukkaita? Millaista palvelua sait? Suomiarvostelut arvostaa rehellistä palautetta ja sen avulla voimme varmistaa hyvän ostokokemuksen myös muille kuluttajille. Ota siis hetki aikaa ja kirjoita arvio tai palaute EuroRC toimijasta! Jos olet itse aikeissa ostaa tuotteita, voit käydä lukemassa myös muiden kokemuksia ja päättää sen jälkeen haluatko tilata tuotteita verkkokaupasta.

  EuroRC
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa EuroRC

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko EuroRC luotettava yritys?

  EuroRC on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja EuroRC tarjoaa?

  EuroRC on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lapset & Vauvat, Elektroniikka, Toimisto, Harrastus & Juhla.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä EuroRC-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.