Estella Bartlett

Kaikki arvostelut

Estella Bartlett

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Estella Bartlett

Ei ole enää mikään salaisuus, että kaunis rannekoru ja kaulakoru parantavat epäilemättä ulkonäköä. Korujen ja asusteiden laittaminen voi tuoda huomiota tiettyyn kehonosaan, esimerkiksi kaulaan, kasvoihin tai käsiin. Jos haluat korostaa enemmän kasvojasi kuin rintakehääsi, käytä pieniä kaulakoruja ja isompia korvakoruja. Usein käyttämäsi korut antavat tapaamillesi tai kokemillesi henkilöille lyhyen yhteenvedon todellisesta muotityylistäsi ja ensivaikutelman luonteestasi. Myös stylistit ja muotisuunnittelijat ovat huomauttaneet tällaisten asusteiden merkityksestä mekon ulkonäön parantamisessa. Estella Bartlett on yksi tällainen korualusta. Lue täältä rehellisiä arvioita Estella Bartlettin verkkokaupasta, jotta voit olla hyvin varustautunut heidän tuotteistaan ja palveluntarjonnastaan.

Tietoja Estella Bartlettista
Estella Bartlettin perusti vuonna 2011 sisaruskaksikko Nick ja Louise, ja perhe on kasvanut vuosien varrella rakastetuksi koru- ja asustemerkiksi, jollaisena se nykyään tunnetaan. Sisäinen suunnittelustudio sijaitsee Lontoon sydämessä, vain kivenheiton päässä luovasta majakasta, joka on Tate Modern, ja siellä työskentelee tiivis ja intohimoinen joukko luovia tekijöitä, jotka panostavat sydämensä jokaiseen suunnitteluun. Estella Bartlett on muotikorumerkki naisille. Sen perustivat kaksi sisarusta, Nick ja Louise Bartlett vuonna 2011. Se on pohjimmiltaan brittiläinen korumerkki, jolle on ominaista leikkisän tyylikäs tapa käsitellä korujen käsityötä.

Estella Bartlettin tuotteet ja palvelut
Tyylikkäistä ja hienostuneista kappaleista, jotka on suunniteltu kohottamaan jokapäiväistä tyyliäsi, leikkisiin kappaleisiin, jotka tuovat hymyn kasvoillesi. Korumme on valmistettu intohimoisesti ja huolella yksityiskohtia myöten. Korujen ei pitäisi olla vain ohimenevä ostos, vaan merkityksellinen ja mullistava kokemus. He tarjoavat muun muassa kaulakoruja, korvakoruja, korurasioita, rannekoruja, laukkuja, riipuksia, kotitarvikkeita, käsilaukkua, kynsisarjaa, klipsipakettia, nauhaa ja kantolaukkua. He tarjoavat ilmaisen toimituksen ja ilmaiset rannekkeet kaikkiin tilauksiin. Kun olet tilannut EB-uutiskirjeen, saat ensimmäisen tervetuliaiskirjeen ja sen jälkeen sähköpostiviestin, joka sisältää 10% tervetuliaisalennuskoodin. Tämän saapuminen vie yleensä 15-20 minuuttia, mutta tarkista myös roskapostikansiosi, jos se on jo lähetetty sinne. Vakiotoimituksemme ja kansainväliset tilaukset lähetetään Royal Mailin kautta. Seuraavan päivän tilaukset lähetetään DPD:llä. Kaikki tilaukset lähetetään jäljitettävällä palvelulla. Jos haluat seurata tilaustasi, voit tehdä sen kirjautumalla Estella Bartlett -tilillesi. Jos olet muuttanut mielesi ja haluat palauttaa minkä tahansa tilauksesi tuotteen, voit tehdä sen verkkopalautusportaalin kautta 28 päivän kuluessa ostopäivästä. He eivät voi korvata palautettujen tuotteiden postikuluja, elleivät ne ole viallisia. Hygieniasyistä et voi palauttaa tai vaihtaa korvakoruja, jotka on avattu, paitsi jos ne ovat viallisia. Yritys ei tarjoa vaihtoa tilauksille. Voit palauttaa tuotteen hyvitystä varten ja tehdä uuden tilauksen haluamastasi tuotteesta. Jokaisella Estella Bartlett -tuotteella on yhden vuoden takuu. Jos korusi ja nahkatuotteesi tahraantuvat tai vaurioituvat valmistusvirheen vuoksi, he vaihtavat tuotteen ilmaiseksi yhden vuoden kuluessa sen vastaanottamisesta tai ostamisesta. Jos haluat muuttaa jotakin tilauksessasi, kuten laskutus- tai toimitusosoitetta, tai peruuttaa sen kokonaan, ota yhteyttä asiakaspalvelutiimi mahdollisimman pian. Tilausta ei voi enää muuttaa, kun se on pakattu varastossa. Kun olet vastaanottanut tilauksesi, voit käsitellä palautuksen palautusportaalin kautta. Toimitetut tuotteet maailmanlaajuisesti, joten tuotteet tavoittavat sinut missä päin maailmaa tahansa. Lisätietoja toimituskuluista ja -ajoista saat toimitus- ja palautussivulta. Tilauksiin voi kohdistua tuonti- tai tullimaksuja, kun ne saapuvat määränpäähän. Asiakkaan on maksettava nämä maksut. Yritys kertoo, että he voivat kuitenkin korvata nämä kulut, kun ne on maksettu.

Kehuja, kokemuksia ja vinkkejä Estella Bartlettille
Jos olet aiemmin asioinut Estella Bartlettin asiakkaana, jaa kokemuksesi täällä. Onko sinulla valituksia tai ehdotuksia, jotka haluat jättää? Saitko vastinetta rahoillesi? Palautettasi arvostetaan suunnattomasti.